surelab hamilelik testi yanlış sonuç gösteren var mı?

Jenyfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
215
83
98
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 9-10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay da ovülasyon testiyle yumurtlama gördüm ve günlerimizi değerlendirdik. Son 1 haftadır kasık ve özellikle rahim bölgemde bazı hareketlenmeler hissediyorum. Karnımda da gurultu ve hafif ağrı oluyor arada. Dün adet görmem lazımdı ama başlamadı. Bugün de gecikmesinin 2.günü ama surelab hamilelik testinde negatif çıktı sonuç. Eşime adetim başladı dedim, hayal kırıklığı yaşıyoruz hep çünkü Yarın kan testi yaptırıcam. Sizlere sorum şu surelab testi negatif çıkıp da hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Boşuna heveslenmek de istemiyorum

Surelab iyidir. Hatalı olduğunu görmedim hiç

Surelabla ilgili başlık acmistim aşırı ön yargiliyim bu markaya artik. Net pozitif iki testten sonra adet olmustum. Negatifin yanlis olma ihtimali daha cok bence.. Idrara gecmemis de olabilir hcg.

Surelabla ilgili başlık acmistim aşırı ön yargiliyim bu markaya artik. Net pozitif iki testten sonra adet olmustum. Negatifin yanlis olma ihtimali daha cok bence.. Idrara gecmemis de olabilir hcg.
evet ben de öyle düşünmek istiyorum. 2 gün gecikti adetim, zamanında olur hep. Yarın kan vericem bakalım

Surelab dan ben çok memnun kaldım. Adetimden iki gün önce bile kaset testi başka markanın erken gebelik testi ile aynı sonucu verdi.

Surelap test ile yaptım adetime 1 gün var acaba gebelik var mı hafif silik görüyor gibiyim

Eklentiler

• IMG20211027172118.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 322
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…