• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli yumurtalık kisti tekrarlayan varmi..

Mutluluk neydi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
37
1
6
36
Merhaba arkadaslar..benim sorunum surekli tekrarlanan yumurtaliklarimdaki kistlerim..anne kalmayi cok istiyorum ama her defasinda bu sorunum oluyor adet duzensizligim ara kanamalarim agrilarim..kendimi bildim bileli hep bu sorunum var..ve Ben artik Anne olmayi okadar cok istiyorum ki anlatamam..aslinda esimde tahlillerini yaptirdi bi sorunu yok..bende laporoskopi oldum hormon tahlili yaptim sukur hepsi iyi sadece yumurtaliklarimda iltihap varmis onu temizlediler suan birseyim yok..gecen Dr gittim ve 3 bucuk cm lik folukul kistim varmis ve Dr hicbirsey vermedi Anne olmak istiyorsan kullanma hap dedi..ama benim vucudum surekli kist olusturuyor Ben nasil kurtulacam bu yumurtalik kistinden bi bilgisi olan var mi yardim edin lutfen...

Merhaba arkadaslar..benim sorunum surekli tekrarlanan yumurtaliklarimdaki kistlerim..anne kalmayi cok istiyorum ama her defasinda bu sorunum oluyor adet duzensizligim ara kanamalarim agrilarim..kendimi bildim bileli hep bu sorunum var..ve Ben artik Anne olmayi okadar cok istiyorum ki anlatamam..aslinda esimde tahlillerini yaptirdi bi sorunu yok..bende laporoskopi oldum hormon tahlili yaptim sukur hepsi iyi sadece yumurtaliklarimda iltihap varmis onu temizlediler suan birseyim yok..gecen Dr gittim ve 3 bucuk cm lik folukul kistim varmis ve Dr hicbirsey vermedi Anne olmak istiyorsan kullanma hap dedi..ama benim vucudum surekli kist olusturuyor Ben nasil kurtulacam bu yumurtalik kistinden bi bilgisi olan var mi yardim edin lutfen...

Direk aogan kuru diyorum...ibrahim.saracoglu sogan kuru dene gor.insallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim.benim

aynı sorun bende de var 2 senedir her ay tekrarlıyo hemorojik kistim üstüne bu ay bide çikolata kisti eklendi 1.5 sene d.kontrol hapı kullandım bıraktığım ay yine çıkıyo soğan suyu içiyorum eriyo diğer ay tekrar çıkıyo ne yaptıysam olmadı hamile de kalamıyorum sizin son durum ne kurtulabildiniz mi?

Ben de her ay adetim 3 üncü günü genel kontrolüm için gidiorum her kontrol de kist cikio doğum kontrol hapı diane verio bu sefer 4,5 miş ama ben artık korunmak istemiorum bebek istioz bu doğum kontrol hapıni içmesem ne gibi zarar olur gebe kalamazmiyim

Canım benim sol yumurtalık sürekli üretiyor fakat normal folikül kistleri çocuk olmamasına engel degil kistlerin kalıcı kiste dönüşürse yani çikolata kistine sönüşürse o zaman çocuk tutmuyor . Hap kullanma bende 5 cm lik vardı kendi kendine eriyen kistler bunlar korkma birde özelden yazarsan sana birşey daha önerebilirim kuzum ilaç filan degil korkacak birşeyin yok senin sadece her ay kist için kontrol ol .
Özelden bekliyorum canım.

Back