Sürekli yeme isteğii ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
Merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum özür dilerim.Benim 1 haftadır karnım doymuyo gibi yani sürekli yemek istiyorum bişeyler atıştırıyorum canım birşeyler çekiyo mutfaktan çıkmaz oldum.birde karnımın sol tarafı uzun bi süredir şiş duruyo doktora gitmştm ama doğru düzgün bakmadan bişey yok deyip gönderdiler.Karnımda şişkinlik oluşuyo başım ağrıyo ve sürekli yemek istiyorum neden olur böyle olan var mı yardımcı olabilrmisinz lütfen :KK43:

Canım bende cogu zaman boleyım ınsılın dırencı gelısmıs olmasın bende mevcut ve sureklı acım sureklı yıyorum cogu zaman

Polıkıstırk over sendromun varmı onlarda ınsulın dırencı oluyor bende var mesela ıstersen bır doktora gıt ve tahlıl yaptır ınsulın dırencın varsa bır hap verıyolar o hapla ıstahın kontrol altına alınıyo

Doktora gıtmıssın ama sanırım yanlıs doktora gıtmıssın kadın dogum uzmanına gıtmen gerek bence adetlerınde duzensızlık varmı cıldınde yaglanma sıvılce kılo artısı ben pkodan supelendım

Şmdi araştırdım sizn söyledğnizi gerçekten o da olablir blmyorum ama bu ara o kadar çok şikayetim var ki karnım midem başım..doktorlar bakmıyo araştırmıyo sinir oluyorum.

Evet sanırım hastalığımı bulduk.hiç olmadığım kadar sivlcelendim artık vücudumdan ble svlceler çıkıyo ve adetlerimde son 2 aydır 5-6 gün gecikiyo

X