Sürekli uyku hali ve baş agrisi

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Aranızda bu durumu yaşayan var mı ? Sabah 11de uyandım ve o zamandan beri kesintisiz baş ağrısı ve uykusuzluk çekiyorum. Hayır baş ağrısı neyse ama bu uyku hali beni delirtti. Yorucu bir iş yapmıyorum,uykusuzda kalmiyorum. Stresten kaynaklanabilir mi yada depresyona falan mı giriyorum ki ? Depresyon için sebebim yok gerçi ama yinede korkmaya başladim. Haftada 3 4 kez böyle oluyorum. Bilen,yaşayan neden olduğunu söyleyebilir mi ?
Not: Doktora gidcem fakat bulunduğum yerde o kadar kapsamlı hastane yok. En yakın şehir merkezi 3 saat uzaklıkta.

Havalardan canım.eşimde bende aynıyız.baş ağrısı uyku problemi..bide hasta değiliz ama burun çekioz sadece..depresyon konusunda tecrübeliyim,pek depresyona benzemiyor..

hemen herşeyi depresyone bağlamaya ne meraklı bi milletiz.

vitamin eksikliği vs olabilir.

hemen herşeyi depresyone bağlamaya ne meraklı bi milletiz.

vitamin eksikliği vs olabilir.
Depresyona niye merakli oluyum hanim efendi manyak miyim ben ? İnternette baktım öyle yazıyordu. Korktum buraya sordum.
Şu saçma yorumlar yüzünden konu açmaya korkuyoruz resmen.

Havalardan canım.eşimde bende aynıyız.baş ağrısı uyku problemi..bide hasta değiliz ama burun çekioz sadece..depresyon konusunda tecrübeliyim,pek depresyona benzemiyor..
Teşekkür ederim. Umarım soylediginiz gibi geçici bir şeydir. Uyku hali perişan etti çünkü. Benimde sesim 3 4 haftadır grip gibi cıkıyor ama başka bir belirti yok.

magnezyum kullanabilirsiniz bir süre. aile hekimim önermişti mevsim geçişlerinde halsizleşiyorum, migren ataklarım iyice sıklaşıyor diye. mevsim geçişlerinde 1-2 ay kullanıyorum, oldukça rahatlatıyor. bir araştırın isterseniz.

bende de oluyo bazen, özellikle hava kapalı yağmurlu olduğu zamanlar tam bir depresyon modundayım

Kaç saat uyudunuz?
Ben çok uyuduğumda dediğiniz gibi oluyorum.

Konu bugüne ait değilmiş.
Geçmiştir artık.

Ben de kronık bacım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…