Sürekli terk edilme döngüsü?

pervin7862

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
89
27
24
Sürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor

Sürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor
İlişkideki partnerlerinizi genellikle internet üzerinden mi seçiyorsunuz? Eğer öyleyse bu hatanızdan vazgeçin ha iyi insanlar da elbette denk gelebiliyor ama çok nadirdir o yüzden partnerlerinizi oku veya iş gibi çevrelerinizden tanışıp seçmeye özen gösterebilirsiniz

17 yaşında hayattaki en önemli önceliğin erkekler olmamalı zaten. Niye hayatının merkezine koyup, kendine önem verip sevmiyorsun? 17 yaşında 'sürekli' farklı erkeklerle tanışmayı amaçlamak görüşmek yanlış.

Kesinlikle psikolojik destek alın. Benzer bi durum bende de vardı bi sene psikolojik destekle farkında bile olmadan düzeldi bu döngü

Biraz sectiginiz kisilerden kaynakli olabilir mesela birinin sosyal medyasina girdiginizde anlarsiniz bence cogu seyi , ne paylasiyor neler begeniyor vs. Bunlara dikkat edip iliskiye oyle baslamanizi oneririm. Ve bi kisinin yedisi neyse yetmisinde de o dur derler flort donemindeyken gecmisini analix edin 😊

Karşıdakine değil kendine özen göster ve kendini sev özgüvenli olan bir kadını hiçbir erkek incitemez

Internetde güzel Birsey okumustum: "Bütün 💩 iliskilerin tek bir ortak noktasi var, o da sensin."..
17 yaşında hayattaki en önemli önceliğin erkekler olmamalı zaten. Niye hayatının merkezine koyup, kendine önem verip sevmiyorsun? 17 yaşında 'sürekli' farklı erkeklerle tanışmayı amaçlamak görüşmek yanlış.
18 yasındayım

O kişilerle nasıl bir ortamda tanisiyorsun ? Yakın çevrende bul birde genç erkekler öyle olur.

X