- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
- Konu Sahibi pervin7862
Sürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkideki partnerlerinizi genellikle internet üzerinden mi seçiyorsunuz? Eğer öyleyse bu hatanızdan vazgeçin ha iyi insanlar da elbette denk gelebiliyor ama çok nadirdir o yüzden partnerlerinizi oku veya iş gibi çevrelerinizden tanışıp seçmeye özen gösterebilirsinizSürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor
Sürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor
O "birileri" "özel biri" olana kadar hayatina almabirileri beni terk ediyor
Biraz sectiginiz kisilerden kaynakli olabilir mesela birinin sosyal medyasina girdiginizde anlarsiniz bence cogu seyi , ne paylasiyor neler begeniyor vs. Bunlara dikkat edip iliskiye oyle baslamanizi oneririm. Ve bi kisinin yedisi neyse yetmisinde de o dur derler flort donemindeyken gecmisini analix edinSürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor
Internetde güzel Birsey okumustum: "Bütün iliskilerin tek bir ortak noktasi var, o da sensin."..
18 yasındayım17 yaşında hayattaki en önemli önceliğin erkekler olmamalı zaten. Niye hayatının merkezine koyup, kendine önem verip sevmiyorsun? 17 yaşında 'sürekli' farklı erkeklerle tanışmayı amaçlamak görüşmek yanlış.
Yaşın küçük kuzum benim derdin gerçekten bunlar olmamalı hayatin çok başındasin herşeyi yaşayacaksin acele etme18 yasındayım
Peki cinselligi yasadiktan sonrami terk ediyorlarSürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor
Yok ben yasamayı kabul etmiyorumPeki cinselligi yasadiktan sonrami terk ediyorlar
O kişilerle nasıl bir ortamda tanisiyorsun ? Yakın çevrende bul birde genç erkekler öyle olur.Sürekli birileri beni terk ediyor ve iliskilerim kısa sürüyor genelde hepsinin istedigi tek sey cinsellik oluyor bu sürekli tekrarlanıyor yanlıs bir seyler mi yapıyorum?Kimse bana düzgün davranmıyor