• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli şikayetçi ve memnuniyetsiz Eş sorunu

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
841
104
23
Yaptığım yemekten yaptığım temizliğe kadar karışan bı adam yemek yaparım el kadar çocukla neden tuzu az neden salçası yağı az çorba yaparım beğenmez insanlar herşeyimi beğenir hatta tatlı siparişi isteyenler oluyor ama çocukla yapamıyorum. İnsanların içinde azarlıyor ya ben ne yapsam beğenmiyor sürekli memnuniyetsiz şikayetçi kıyafetime karışır kapaliyim ama şalıma karışır pantolonuma karışır ay artik çok bunaldım yaa ben ne yapabilirim artık boşanmak istiyorum. Dayanamıyorum hevesim kalmadi

Yaptığım yemekten yaptığım temizliğe kadar karışan bı adam yemek yaparım el kadar çocukla neden tuzu az neden salçası yağı az çorba yaparım beğenmez insanlar herşeyimi beğenir hatta tatlı siparişi isteyenler oluyor ama çocukla yapamıyorum. İnsanların içinde azarlıyor ya ben ne yapsam beğenmiyor sürekli memnuniyetsiz şikayetçi kıyafetime karışır kapaliyim ama şalıma karışır pantolonuma karışır ay artik çok bunaldım yaa ben ne yapabilirim artık boşanmak istiyorum. Dayanamıyorum hevesim kalmadi
Buradan eşiniz çekilir dert gibi durmuyor. Hep mi böyleydi?

Oğlum doğduktan sonra başladı
O zaman huyu bu değil demek ki ve size haksızlık yaptığını bile bile yapıyor. Bence eşiniz başka bir şeyden dolayı sizden memnuniyetsiz ve size olan tahammülü azalmış. Bu psikolojide bir çeşit yıldırma yöntemidir. İsteyerek veya gayri ihtiyari yapıyor bunu

O zaman huyu bu değil demek ki ve size haksızlık yaptığını bile bile yapıyor. Bence eşiniz başka bir şeyden dolayı sizden memnuniyetsiz ve size olan tahammülü azalmış. Bu psikolojide bir çeşit yıldırma yöntemidir. İsteyerek veya gayri ihtiyari yapıyor bunu
İsteyerek yapıyor bile isteye beni uzmeyi ve atlatmayı seviyor panik atak hastası oldum onun yüzünden

Boşanır mısınız devam mı edersiniz bilemem de oturup konuşun da derdi neymiş öğrenin.

Zıkkım yesin beğenmiyorsa yemesin elleme aç kalsın

Yok oturup beni dinlemiyor bile Allah bildiği gibi yapsın onu boşanmiyor da pislik herif.

Ya kocanız pisliktir olabilir de evladınızı hiç düşünmüyor musunuz? Böylesine tiksindiğiniz birisinden bebeğiniz var. Takvim doğruysa daha 1 yaşında bile değil. Keşke sorunlarınızı halledip öyle yapsaydınız. Sevgi dolu aile ortamını hakediyor her bebek.

Hiç konuştun mu peki niye böyle davranıyorsun bana diye aramızdaki sorun ne diye sordun mu hiç

Acaba cocugumu kiskaniyor ve huysuzlugu o yuzdenmi? Oyleyse dahi durum dahada vahim ama en azından pskolojik destek almasini saglayabilirsiniz bu durumda.

Back