Sürekli 'sen ne istersen' 'nasıl istiyorsan' diyip duran erkek

Burcu ne ve akademisyen mi aşırı kibar biri galiba bir de çok fedakar, bence konuşun uygun bi dille. Sizin baskın olma ihtimaliniz de var gerçi, siz baskın bir karakter misiniz?
Burçalara bende meraklıyım baktım :) Koç burcu ama haritası yengeç ağırlıklı. Yani yengeç özelliği daha fazla var ... Bense aslan

bağlantıyı nasıl kurdunuz orasını anlamadım ama evet cinsellik yaşıyoruz

Çok odun birisi gibi geldi bana. Sizin yönlendirmeleriniz de olmasa bacı kardeşe bağlarsınız En azından laf arasında güzelim, balım sözcüklerini de duymayacaksam sevgili olduğumuzu hissedemem şahsen

Burçalara bende meraklıyım baktım :) Koç burcu ama haritası yengeç ağırlıklı. Yani yengeç özelliği daha fazla var ... Bense aslan
Off nasıl bi dengesizlik ben de koçum ve bildiğim koçlar çok baskın olurlar, dediğiniz gibi onda yengeç özelliği daha fazla ve o yüzden sizdeki anaçlığı, sevgi ve şefkati görmek istiyor sanırım… tutku yok onda ve sizi de kırmak istemiyor biraz da bencil sanırım o yüzden böyle bir ilişki ortaya çıkmış ama uzun vadede sizi yorar, yıpratır

Aşırı kararsız biri olduğum için kararı hep karşı tarafa bırakırım. Karar vermek benim için çok zor mesela. Belki sizin flörtünüz de öyledir. Fazla alçakgönüllü, kararsız ya da karar veremeyecek kadar özgüvensiz.

Dolunay mevzusu nedir ayol been de çok alınganım bugün. Onla mı alakalı

Var böyle insanlar kendi akılları fikirleri yok soruyorsun senin fikrin ne sen ne istyorsun diye sen ne dersen o diyorlar. Ben senin fikrini merak edip soruyorum kardeşim merak ettim ki sordum. Bilemedim bana ya pasif tipler ya da sindirilmiş tipler gibi geliyor böyle insanlar aslında kötü bir durum, ben olsam kendi aklı olmayan biriyle olmak istemezdim.

Bir insan koç burcu olup son anda nasıl yengeç olur bu nasıl bir şanssızlık ya. Ben de yengecim biri ne yapalım diye soracak da plan önermek zorunda kalicam diye aklım çıkıyor. Kendim gibi bi erkekle karşılaşsam ölü taklidi yapardım.

Yakın arkadaşım erkek. Bilir benim huyumu. Sen bilirsin, sen nasıl istersen cümlelerine gıcık olurum. Direkt şunu yapalım diyorum, uygun mudur der. Ben de tamam derim. Ya da tam tersi. İşte bu kadar. Kervan yolda düzülür mantığındaki adamları hiç sevmem. Planlı olmak iyidir. Her zaman planı ben yapmak istemem. Güçlü, kararlı tiplerden hoşlanırım zaten. Fazla boş vermiş, emrime amade, salıvermiş tipler çok maskülen gelmiyor bana niyeyse. Belamı da arıyor olabilirim, evet.

Gerçekten çok kötü. Taş gibi koçken birden yengeç olurveriyorsun düşman başına ... Ben balık yükselen yengecim balık olarak zaten bana Allah vurmuş o yüzden üstüne yengeç eklenince extra bir sıkıntı olmadı ikisi de aynı al birini vur ötekine

Kanka benim de hayata karşı saldırganlık ve tuttuğunu koparma özelliğini belirleyen mars burcum balık. Yengeç yetmemiş yükselen de Yengeç. Ay, Venüs ve Merkür biraz değişik gelmiş yalnız bak gezegenleri öldür hakkını ver. Ay kova Merkür Venüs ikizler. Bu da beni bir tık daha geveze ve marjinal bir Yengeç yaptı. Taş gibi koç olmak için neler verirdim.

ama aslında bu cıddı problem şahsen hıc yapamam uyusuk ınsanlarla içim çekilir benım
mıymıy sen bılırsın sen bılırsın
yogundum 1-2 saat uyusam olur mu ne ya... bu ne naz sankı 50 kılo cuval tasıtacaksınız oturup kahve ıcerken dınlenırdı ıste otururdu bıraz erken kalkardı dusuncesız .
bırde kendı karar veremıyor sureklı sen bılırsın deyıp duruyor şöyle aslan gıbı degıl yanı

sıkıntı valla

Biraz da siz ona sen bilirsin diyip havada bırakın, erteleyin.
Bakalım o ne yapacak

bence bu konuyu yüz yüzeyken konuş. madem duyguların canlı, soğumadın etmedin. arada güzel bir uyum, frekans varsa sırf bu sorun yüzünden bırakmaya değmez. çözülebilir bir şey bence bu. ama yüz yüzeyken konuşmalısınız. gerçekten tüm gün hazırlanıp, akşamı düşünüp heyecanlanıp, belki başka işleri erteleyip onun için zaman ayırman karşısında yaptığı şey de çok kaba. bana da olmuştu bütün gün işimin gücümün arasında onun için hazırlandım, bi de işi geç bitiyordu geç saate kadar mesaj atmasını bekledim. yazdığı şey eee geç oldu ben de çok yorgunum başka zaman görüşelim biz. ben kavga etmiştim. içimde asla tutamam yani. gerçekten aşırı sinir bozucu bir durum.

yani bu ilişkilerde iş bitirici, yön verici bir taraf olmalı ya o ya da sen. ama iki kişiden biri en azından böyle şeyleri tam anlamıyla halletmeli. sürekli sen bilirsin demek aşırı pasif hatta ezikçe bir davranış. anlayışlı olma ya da kibarlık değil bu bence. kafada bir plan, organizasyon kurarsın... atıyorum çarşamba akşamı bilmem nereye gidelim, seni saat sekizde alırım. veya planı söyleyip saat kaçta buluşacağını söylersin. zaten uymuyorsa karşındaki der o gün/saat bana uymaz diye. revize eder o zaman şu gün şu saat dersin. sen bilirsinlerle olmaz o iş.

Yengeç carpmis onu, koç böyle olmaz, ayaklari önden cekisli, restaurantin kapisindan girince aklina gelir yetistin mi diye dönüp bakmak. Herboku bildim kişisidir. En güzel kararlari o verir, liderdir benden lider olmasin.

Benim eşim Koç Burcu ve genel olarak anlattığınız gibi.
Beklentiyle alakalı , evet bazen yorucu ve sıkıcı olabilir, herşeyi siz düşünmek ve yönlendirmek durumunda kalıyorsunuz ama ben zaten kontrolcü bir tip olduğum için ve eşimde uyumlu olduğu için aşabiliyoruz.
Şunu yapabilirsiniz, bu konuyla ilgili düşüncelerinizi ve beklentilerinizi açık açık söylerseniz karşı tarafa belki farkına varır ya da varmaz , olduğu gibi kabul etmek ya da etmemek size kalmış.

Tam da anlattiginiz debebden arkadaşım Nişan attin herseye ben karar veriyorum kendi fikri olmayan adamı sırtımda tasiyamam diye Yani bende hayatımda böyle bi insan istemezdim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…