Burçalara bende meraklıyım baktım :) Koç burcu ama haritası yengeç ağırlıklı. Yani yengeç özelliği daha fazla var ... Bense aslanBurcu ne ve akademisyen miaşırı kibar biri galiba bir de çok fedakar, bence konuşun uygun bi dille. Sizin baskın olma ihtimaliniz de var gerçi, siz baskın bir karakter misiniz?
bağlantıyı nasıl kurdunuz orasını anlamadım ama evet cinsellik yaşıyoruzYanlış anlamayın ama ilişki düzeyiniz çok mu ileride? Yani cinsel anlamda acaba bayağı ileri falan mı gittiniz? Bunu sorma nedenim malesef ki bazı karakter yoksunu erkekler sadece bu tür bişey için görüşebiliyorben öyle bişey anladım yani
ya başına gelmeyen zor anlar. Başlarda prenses gibi hissediyorsunda bir süre sonra sinir krizi geçirtiyor bu huyRahat batması olabilir mi bu
Benim dediğim olacak diyen hödükler için sen nasıl istersen canım diyenleri üzdünüz
Off nasıl bi dengesizlikBurçalara bende meraklıyım baktım :) Koç burcu ama haritası yengeç ağırlıklı. Yani yengeç özelliği daha fazla var ... Bense aslan
Yani 6 ay olmuş adam hiç mi sevgi sözcükleri söylemez niyeyse ilk aklıma o geldibağlantıyı nasıl kurdunuz orasını anlamadım ama evet cinsellik yaşıyoruz
Aşırı kararsız biri olduğum için kararı hep karşı tarafa bırakırım. Karar vermek benim için çok zor mesela. Belki sizin flörtünüz de öyledir. Fazla alçakgönüllü, kararsız ya da karar veremeyecek kadar özgüvensiz.6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........
Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?
Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen
Dolunay mevzusu nedir ayol been de çok alınganım bugün. Onla mı alakalıYa bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
Dün görüşecektik aslında, 1 haftadırda yoğunluktan görüşememiştik. Heyecanlandım. Akşam buluşurken etek giyecektim, kilotlu çorabım yoktu, sabahın köründe işten önce fıldır fıldır kilotlu çorap aradım buldum aldım, işe başladım, akşam gecikmeyeyim duştu saç baştı diye, öğle arasında hallettim onları, yine çalışırken aralarda 3 dakika 5 dakika aralarla parça parça makyajımı yaptım. Bitirince üstümü giydim süslendim. Sonra bugün çok yoğun geçti 1-2 saat uyusam öyle buluşsak olur mu dedi. Tamam dedim. Öylece kanepede oturdum 2 saat. Sonra tekrar yazdı, kolumu bile kıpırdatamıyorum bugün çok yorgunum uyumaya devam edeyim ama yarın tüm gün boşum ne istersen yaparız...
Kalktım sildim makyajımı, çıkardım üstümü gittim sinir ola ola yattım. Bugün oldu sabahtan beri kaçta buluşalım kaçta buluşalım. E sen bişey düşün organize et, saat söyle de buluşalım ayı......
Burçalara bende meraklıyım baktım :) Koç burcu ama haritası yengeç ağırlıklı. Yani yengeç özelliği daha fazla var ... Bense aslan
Bir insan koç burcu olup son anda nasıl yengeç olur bu nasıl bir şanssızlık ya. Ben de yengecim biri ne yapalım diye soracak da plan önermek zorunda kalicam diye aklım çıkıyor. Kendim gibi bi erkekle karşılaşsam ölü taklidi yapardım.
Gerçekten çok kötü. Taş gibi koçken birden yengeç olurveriyorsun düşman başına ... Ben balık yükselen yengecim balık olarak zaten bana Allah vurmuş o yüzden üstüne yengeç eklenince extra bir sıkıntı olmadı ikisi de aynı al birini vur ötekine
Kanka benim de hayata karşı saldırganlık ve tuttuğunu koparma özelliğini belirleyen mars burcum balık. Yengeç yetmemiş yükselen de Yengeç.
ama aslında bu cıddı problem şahsen hıc yapamam uyusuk ınsanlarla içim çekilir benımYa bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
Dün görüşecektik aslında, 1 haftadırda yoğunluktan görüşememiştik. Heyecanlandım. Akşam buluşurken etek giyecektim, kilotlu çorabım yoktu, sabahın köründe işten önce fıldır fıldır kilotlu çorap aradım buldum aldım, işe başladım, akşam gecikmeyeyim duştu saç baştı diye, öğle arasında hallettim onları, yine çalışırken aralarda 3 dakika 5 dakika aralarla parça parça makyajımı yaptım. Bitirince üstümü giydim süslendim. Sonra bugün çok yoğun geçti 1-2 saat uyusam öyle buluşsak olur mu dedi. Tamam dedim. Öylece kanepede oturdum 2 saat. Sonra tekrar yazdı, kolumu bile kıpırdatamıyorum bugün çok yorgunum uyumaya devam edeyim ama yarın tüm gün boşum ne istersen yaparız...
Kalktım sildim makyajımı, çıkardım üstümü gittim sinir ola ola yattım. Bugün oldu sabahtan beri kaçta buluşalım kaçta buluşalım. E sen bişey düşün organize et, saat söyle de buluşalım ayı......
Biraz da siz ona sen bilirsin diyip havada bırakın, erteleyin.Ya bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
Yengeç carpmis onu, koç böyle olmaz, ayaklari önden cekisli, restaurantin kapisindan girince aklina gelir yetistin mi diye dönüp bakmak. Herboku bildim kişisidir. En güzel kararlari o verir, liderdir benden lider olmasin.Burçalara bende meraklıyım baktım :) Koç burcu ama haritası yengeç ağırlıklı. Yani yengeç özelliği daha fazla var ... Bense aslan
Tam da anlattiginiz debebden arkadaşım Nişan attin herseye ben karar veriyorum kendi fikri olmayan adamı sırtımda tasiyamam diye6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........
Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?
Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen