Sürekli 'sen ne istersen' 'nasıl istiyorsan' diyip duran erkek

Aurora90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
614
571
34
6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........

Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?

Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen

Yuz yuzeyken konuş bence bu konuyu direk olarak kıracak sekilxe değilde hep benim fikrimi soruyorsun birazda senn plan yap de mesajlasirken yada konuşurken beni ozledigin zaman görüşelim de bugün görüşmek istermisin dediğinde benimde ilişkim yaklaşık 5 aya yaklaştı ilk başlarda benide sinir eden bana buluşalım mi diyip 10 dk sonra in geldim deme huyuydu hiç doğru düzgün hazırlanamiyordum ama baktım adamın huyu kaç kere konuştum anlamıyor artık hissediyorum buluşacamiz zamani soylicem fark ediyorum duş alıp saçımı sabahtan yapıyorum dediği an iki makyaj çıkıyorum

Ya bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
:KK53::KK53::KK53:
Dün görüşecektik aslında, 1 haftadırda yoğunluktan görüşememiştik. Heyecanlandım. Akşam buluşurken etek giyecektim, kilotlu çorabım yoktu, sabahın köründe işten önce fıldır fıldır kilotlu çorap aradım buldum aldım, işe başladım, akşam gecikmeyeyim duştu saç baştı diye, öğle arasında hallettim onları, yine çalışırken aralarda 3 dakika 5 dakika aralarla parça parça makyajımı yaptım. Bitirince üstümü giydim süslendim. Sonra bugün çok yoğun geçti 1-2 saat uyusam öyle buluşsak olur mu dedi. Tamam dedim. Öylece kanepede oturdum 2 saat. Sonra tekrar yazdı, kolumu bile kıpırdatamıyorum bugün çok yorgunum uyumaya devam edeyim ama yarın tüm gün boşum ne istersen yaparız...
Kalktım sildim makyajımı, çıkardım üstümü gittim sinir ola ola yattım. Bugün oldu sabahtan beri kaçta buluşalım kaçta buluşalım. E sen bişey düşün organize et, saat söyle de buluşalım ayı......

hiç bişey istemiyorum nalet olsun:mad:
Benimde vardı başımda böyle. Tamam ilk zamanlar güzel hoş kibar geliyor. Ama zaman geçince baktım böyle olmayacak sürekli “sen bilirsin” dedim. Sürekli ama. Baktım degismeye basladı başardım.

Sizde deneyebilirsiniz. “Sen bilirsin” soru ekiyle konuştuğunda “bilmem ister misin” vs sizde soru ekiyle ona aynısını yapın.

Ben hiç sevmem bu tipleri ya. Kendine ait fikrin yok mu be adam? Her haltı da bana sormasın. İnanılmaz yorucu oluyor ya, sürekli iki kişilik düşünüyorsun. Alfalardan hoşlanıyorum ben, hem alfa hem de bana prensesmişim gibi davrananlardan. :KK53: Sorun şu ki öyle bir adam yok sanırım.
Bu adam romantik değil orası kesin. Ama bunun dışında da davranışları aşırı özensiz. İnsan biraz kılı kırk yarar yav daha altı ay olmuş. Kırk yıllık karısı gibi, muameleye bak. Ben de aşırı mıç mıç, sevgi pıtırcığı değilim. Ama flörtüm olunca biraz ayılığımı bastırıyorum. Özledim diyorsa, ben de seni özledim aşkım diyorum yani. O kadar da değil.

Ya bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
:KK53::KK53::KK53:
Dün görüşecektik aslında, 1 haftadırda yoğunluktan görüşememiştik. Heyecanlandım. Akşam buluşurken etek giyecektim, kilotlu çorabım yoktu, sabahın köründe işten önce fıldır fıldır kilotlu çorap aradım buldum aldım, işe başladım, akşam gecikmeyeyim duştu saç baştı diye, öğle arasında hallettim onları, yine çalışırken aralarda 3 dakika 5 dakika aralarla parça parça makyajımı yaptım. Bitirince üstümü giydim süslendim. Sonra bugün çok yoğun geçti 1-2 saat uyusam öyle buluşsak olur mu dedi. Tamam dedim. Öylece kanepede oturdum 2 saat. Sonra tekrar yazdı, kolumu bile kıpırdatamıyorum bugün çok yorgunum uyumaya devam edeyim ama yarın tüm gün boşum ne istersen yaparız...
Kalktım sildim makyajımı, çıkardım üstümü gittim sinir ola ola yattım. Bugün oldu sabahtan beri kaçta buluşalım kaçta buluşalım. E sen bişey düşün organize et, saat söyle de buluşalım ayı......
Ben olsam, telefonu kapatır, kıçımı devirir yatardım. :KK53: Çünkü pasif agresif küçük bir yılanım. Hevesle süslenmişim, kanepede iki saat oturmuşum, bir de gelmiyor mu? Yerler öyle ayağı valla.

6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........

Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?

Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen
Burcu ne ve akademisyen mi😂😂 aşırı kibar biri galiba bir de çok fedakar, bence konuşun uygun bi dille. Sizin baskın olma ihtimaliniz de var gerçi, siz baskın bir karakter misiniz?

yok ya tamam benim istediğim de olsun, hödük biri de olmasın:-) ama sürekli iki kişilik düşünmek, her şeyin bana göre olması da bir yerden sonra çekilmez. böyle tipler her planı üstünüze yıktığı için bir süre sonra ne de olsa o benim yerime düşünüveriyor diye kenara çekiliyor..

X