- 11 Kasım 2021
- 614
- 571
- 34
6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........
Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?
Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen
Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?
Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen