Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sürekli saç dökülmesinden şikayet ediyoruz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ReveN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
329
202
123
Sakarya
arkadaşlar sürekli birbiri ardına burada başlıklar açılıyor genel olarak herkesin saçı dökülüyor yani dökülmeyen neredeyse yok diyebiliriz ama nekadar dökülürse normal nekadar dökülürse tehlike çanları çalıyor demektir sürekli olarak insanların söyledigi bir şey var günlük 100 tel saç dökülmesi normal diyorlar ki 100 tel bile çok degil mi ya burada başlıklar açılıyor ama mesela saçım dökülür diyenler şuraya fotograflarını koysalarda saçların seyrekleşip seyrekleşmedigine biz karar versek sana göre seyrek gelebilir psikolojik bir şeyde olabilir mesela benim saçım çok seyrek degil hatta kafa büyüklügüme göre saçlarım çok bile diyebilirim benimde saçlar çok dökülüyor anneme sordugumda hep saçının neresi az diyor ama ben psikolojik olarak saçlarımı eskiyle karşılaştırdıgımda bana az gibi geliyor
son olarak reklamlarda televizyondaki ünlülerin saçlarına aldanmayın derim çoğu çıtçıt kullanıyor özellikle o dizilerde muhteşem görünen saçlar ekranda bazen görüyoruz aa nekadar güzel gür parlak saçları var diye hepsi göz boyama ben tuba büyüküstünün saçlarını çok begenirdim şampuan reklamında bile oynuyor ama geçen yaz tatil bölgesinde çekilen bir fotografı vardı reklamlarda gördügüm o muhteşem saçlardan eser yok özellikle dikkat ediyorum gelen olarak yeni nesilde bir saç problemi var
eger aşırı saç dökülmeniz gerçekten varsa bence iyi bir doktora gidin geçen televizyonda gördüm cerrahpaşa cilt hastalıkları hastanesinde tedavide uyguluyorlar televizyonda uygulamada gösterdiler saçları çok seyrelmiş olan birine sıvı bir ilaç gibi bir şey sürüyorlardı saç derisine ve saçı bazı sebeplerden dökülmüş olan birinin saçlarının hepsi çıkmıştı
ve benim merak ettigim cevabını bulamadıgım bir soru kireçli su saç dökülmesine sebep olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…