Sürekli rahatsızlık veren komşuyla nasıl başa çıkılır?

Yoo artık ya bu ne acimasizlik
Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış resmen
Ben olsam ben de polise şikayet ederdim
Evet bende kapıma baskın geliyor diye şikayet ettim dosya savcılıga gitmiş belkide kamu davasına dönüşecek
Öyle insana hergün ses yapacaksın ondan anlar müziği açın dans edin korkarsanız daha çok beter olur.
Haklısınız aslında öyle olacakda ama ev sahibide işte evi daha pahalıya verıyım yeni kiracıya diye onu bahane edib cıkarıyormus her geleni bizede aynı yaparsa hiç çıkma imkanı yok tasınmak bi ton masaraf ev sahibiyle kötü olurız diye korkuyorum

Yeni taşındıgım evde bir senelik kiracıyım ama Allah bir alt komşu verdi iki güne bir kapıma baskına geliyor ayak seslerimizden bile rahatsıs oluyormuş evde misafir bile agırlayamaz oldum gece yatıyoruz evde hiç ses olmadıgı halde tavana vurup duruyor komşulara sordum bu ev yirmi yıldır kirada o alt komşu her gelenle kavga eder evden kacırır geleni dedi 20 yıldır her sene bir kiracı degiştirir o ev dedi komsularım hatta bizden önce yaşlı bir teyze oturuyormuş kadının kimsesi yokmuş onun kapısına baskın gelib namaz kılma birdaha sen yatıb kalktıkca ses geliyor rahatsıs oluyorum demiş ortalık pahalı bizimde çıkma imkanı yok geçen ev sahibini bile aramış ev sahibininde işine geliyor altakini bahane edib çıkarıyor cünkü eski kiracıya fazla zam yapma hakkı yok yeniye istediği fiyata verecek şaştım kaldım ses olmadıgı halde sorun çıkarıyor ne yapmak gerek bilemedim
Sizde aynısını yapın. Arada ses gelmiş gibi yukarıdan vurun, kapısına dayanın, yeter senin sesinimi çekeceğim filan deyin.
Allah hidayet versin inşallah.
Ev sahibiyle anlaşmalı bile olabilir bence.

Allah sabır versin ama bunlara pabuç bırakmayın.geldiginde deli gibi bağırıp çağırın bak bakalım bı daha yapiyo mu?o deliyse siz daha deli olun.simdi arıyorum polisi görürsün sen falan diyin

Sizde aynısını yapın. Arada ses gelmiş gibi yukarıdan vurun, kapısına dayanın, yeter senin sesinimi çekeceğim filan deyin.
Allah hidayet versin inşallah.
Ev sahibiyle anlaşmalı bile olabilir bence.
Doğru aslında Tesskür ederim tavsiyeniz için ev sahibimizi aramışlar ev sahibi keşife gelicem kimi haklı görürsem ondan yana olurum diyor bende diyim onlarında sesi geliyor diye

Allah sabır versin ama bunlara pabuç bırakmayın.geldiginde deli gibi bağırıp çağırın bak bakalım bı daha yapiyo mu?o deliyse siz daha deli olun.simdi arıyorum polisi görürsün sen falan diyin
Vallahi şu pahalılıkda evden cıkarmaya ugarasıyor kadın bizi iki güne bir ev sahibiimizi arıyormuş ev sahibi keşife gelicem kimi haklı görürsem ondan yana olurum diyor

Doğru aslında Tesskür ederim tavsiyeniz için ev sahibimizi aramışlar ev sahibi keşife gelicem kimi haklı görürsem ondan yana olurum diyor bende diyim onlarında sesi geliyor diye
Ev sahibi neyle kesfe gelecekmis dinleme cihazi ya da desibel ölçümü falan mi yapacak Allah askina! Ev sahibi geldiginde polisi de çağırın bu evde her sene kiraci neden değişir ben sikayet ettim ama tacizler bitmedi diye tutanak tutturun ev sahibi sizi hakli görmedi diyelim ne olacak o zaman sizin tasinma masraflarinizi versin
Hatta ev sahibi eger ki karsi taraftan yana olursa ona bir ihtar çekin sozlu olarak şu tarihe kadar cikmami istediniz (mumkunse whatsapptan ya da sms ile yazisin elinizde kanit olsun) sozlesme su tarihte bitecek oldugundan kalan aylar için tazminat+tasinma masraflarının tarafıma ödenmesi diye. Elinizde yasal belge oldugu sürece ev sahibi de zora düşer o alt komşu da huzuru kacirmaktan ceza bile alabilir. (Avukat değilim sadece kotu ev sahibi insanı böyle avukat gibi ogrenmeye itiyor)

Ev sahibi neyle kesfe gelecekmis dinleme cihazi ya da desibel ölçümü falan mi yapacak Allah askina! Ev sahibi geldiginde polisi de çağırın bu evde her sene kiraci neden değişir ben sikayet ettim ama tacizler bitmedi diye tutanak tutturun ev sahibi sizi hakli görmedi diyelim ne olacak o zaman sizin tasinma masraflarinizi versin
Hatta ev sahibi eger ki karsi taraftan yana olursa ona bir ihtar çekin sozlu olarak şu tarihe kadar cikmami istediniz (mumkunse whatsapptan ya da sms ile yazisin elinizde kanit olsun) sozlesme su tarihte bitecek oldugundan kalan aylar için tazminat+tasinma masraflarının tarafıma ödenmesi diye. Elinizde yasal belge oldugu sürece ev sahibi de zora düşer o alt komşu da huzuru kacirmaktan ceza bile alabilir. (Avukat değilim sadece kotu ev sahibi insanı böyle avukat gibi ogrenmeye itiyor)
Komşular yanlızken söylemişti böyle yapıyor senede kovalıyor eve geleni diyede şimdi komşulardanda kimse karısmak istemiyor olaya yani şahitlik yapmıyorlar ben senede kiracı değiştini nasıl kanıtlarım bilmiyorum ama ev sahibi herşeye rağmen ondan yana olursaki şuan baskasına evi yüksek fiyata vermek için olacak gibi gözüküyor o zaman dediniz gibi yaparım ihtar çekerim onada avukat mı tutmak şartli acaba

Komşular yanlızken söylemişti böyle yapıyor senede kovalıyor eve geleni diyede şimdi komşulardanda kimse karısmak istemiyor olaya yani şahitlik yapmıyorlar ben senede kiracı değiştini nasıl kanıtlarım bilmiyorum ama ev sahibi herşeye rağmen ondan yana olursaki şuan baskasına evi yüksek fiyata vermek için olacak gibi gözüküyor o zaman dediniz gibi yaparım ihtar çekerim onada avukat mı tutmak şartli acaba
Yok siz pttden iadeli taahhutlu olarak cekebilirsiniz bunu da bir arkadastan öğrendim o demisti ihtar cek pttden diye. Ev sahibi kafasina göre sizi cikartamaz elinizde sozlesme var degil mi?

Yok siz pttden iadeli taahhutlu olarak cekebilirsiniz bunu da bir arkadastan öğrendim o demisti ihtar cek pttden diye. Ev sahibi kafasina göre sizi cikartamaz elinizde sozlesme var degil mi?
Evet var 9 10 at kadar süresi var

yürüme sesinden, akşam 8-9 gibi konuşma seslerinden falan rahatsız olan bi manyaktı eski komşum
böyleleri bütün gün ev dinliyorlar başka açıklaması yok yani
sonra taşındı gitti salaklar
son zamanlarda komşu gürültüsünden bende muzdaribim
ama ben bile aldığım aksiyonlara dikkat ediyorum
bi de seninkinin üstünde sahiden gürültü yapan birileri olsa naparmış kim bilir
bende de bi komşu var ki koca gün çıtları çıkmaz, gece 12den sonra coşmaya başlarlar
bi kızları var allah düşmanımın başına vermesin ruh hastasının teki
sürekli evdekilerle kavga ediyor ve sabahlara kadar böğüre böğüre telefonda konuşuyor
onu bile şikayet ederken ev sahibimizle kötü olmamaya ve fazla abartmamaya çalıştım
bi gün gürültü yaptıkları bi gece, saat 2 falan hafifçe vurdum
gitmiş ev sahibime şikayet etmiş beni, vurdum diye :KK70: hem suçlu hem güçlü
bi süre sonra yine ses yaptıkları bi zaman ben ev sahibime şikayet ettim
adam çok pasif kaldı, uyardım bilmem ne dedi ama düzelmediler
en son dayanamayıp polis çağırdım gece saat 3te
ama yok yani ahırdan gelmişler akıllanmıyorlar asla
polise rağmen çekinmez mi bi insan ya, vallahi pes
dün gece kız beni yine uyutmadı, insan hiç bakmaz mı ya saat kaç olmuş diye
aşağı insem elimde kalacak, ev sahibine söylesem sorun çözmekten aciz onu da dahil etmek istemiyorum
polis desen ceza kesmek yok bişi yok, o topa da tekrar girmek istemiyorum
evde yalnız olsam aynı biçimde gürültü yapıp karşılık verirdim ama o da yok
ev kendimin olsa ben o dinsizin hakkından gelen imansız olmasını bilirdim de
kiracıyım diye mecburen şikayet ederken dahi dikkat etmek zorundayım
laftan anlamayan insanlara ne yapsan boş başka da bişi diyemiyorum

Alt sert takir takir ses çıkaran terlikle mi geziniyorsunuz diyecektim ki her gelene aynısını yapıyormuş valla kötü komşu işi çok zor :KK43:

Yeni taşındıgım evde bir senelik kiracıyım ama Allah bir alt komşu verdi iki güne bir kapıma baskına geliyor ayak seslerimizden bile rahatsıs oluyormuş evde misafir bile agırlayamaz oldum gece yatıyoruz evde hiç ses olmadıgı halde tavana vurup duruyor komşulara sordum bu ev yirmi yıldır kirada o alt komşu her gelenle kavga eder evden kacırır geleni dedi 20 yıldır her sene bir kiracı degiştirir o ev dedi komsularım hatta bizden önce yaşlı bir teyze oturuyormuş kadının kimsesi yokmuş onun kapısına baskın gelib namaz kılma birdaha sen yatıb kalktıkca ses geliyor rahatsıs oluyorum demiş ortalık pahalı bizimde çıkma imkanı yok geçen ev sahibini bile aramış ev sahibininde işine geliyor altakini bahane edib çıkarıyor cünkü eski kiracıya fazla zam yapma hakkı yok yeniye istediği fiyata verecek şaştım kaldım ses olmadıgı halde sorun çıkarıyor ne yapmak gerek bilemedim
Deli deliyi görünce sopasını saklar hiç alttan almayın, kibar olmayın sözleşmeniz bitmeden çıkmayın zaten.

Benim öyle bir komşum vardı. Ben 40 senedir aynı mahalledeyim o yeni taşınmıştı sürekli sorun çıkarıyordu, bir gün bir delirdim, bütün camlarını tuğla atarak kırdım, aklını başına al bir dahakine yakarım bu evi sen beni bilmiyorsun dedim, bi sene melek gibiydi sonra taşındı gitti 😄

Alt sert takir takir ses çıkaran terlikle mi geziniyorsunuz diyecektim ki her gelene aynısını yapıyormuş valla kötü komşu işi çok zor :KK43:
Yok ben evde terlik kulanmam kadının derdi ne anlamıyorum ev sahibinide her iki güne bir arıyorlarmıs oda yeter artık her gelenmi kötü demiyor sabah konuşalım anlasalım diye gittik zillerine bastık bi çıktılar karı koca niye bastın o zile rahatsıs olduk diyorlar evde çok öksürüyorsunuz biz rahatsıs oluyoruz bıda evde öksürmeyin diyorlar birarada misafirim var diye kapıya polis cagrdı şaştık kaldık valla

Deli deliyi görünce sopasını saklar hiç alttan almayın, kibar olmayın sözleşmeniz bitmeden çıkmayın zaten.

Benim öyle bir komşum vardı. Ben 40 senedir aynı mahalledeyim o yeni taşınmıştı sürekli sorun çıkarıyordu, bir gün bir delirdim, bütün camlarını tuğla atarak kırdım, aklını başına al bir dahakine yakarım bu evi sen beni bilmiyorsun dedim, bi sene melek gibiydi sonra taşındı gitti 😄
İmkanım olsa bu deliyle uğraşmamak için hemen tasınacamda hiç imkan yok şuan çok da borç var mecbur kalıyoruz sabahda diyor bidaha öksürmeyin sesinizden rahatsıs oluyoruz diyor akşam çocukları uyuttum onbirde yattık saat onbir bucuktu bende telefon karıstıryordum yerimizden bile kalmadık yarım saat hiç ses yokdu yattım yerde alttan soba vuruyor bende ona vurdum oda tekrar bana vurdu

yürüme sesinden, akşam 8-9 gibi konuşma seslerinden falan rahatsız olan bi manyaktı eski komşum
böyleleri bütün gün ev dinliyorlar başka açıklaması yok yani
sonra taşındı gitti salaklar
son zamanlarda komşu gürültüsünden bende muzdaribim
ama ben bile aldığım aksiyonlara dikkat ediyorum
bi de seninkinin üstünde sahiden gürültü yapan birileri olsa naparmış kim bilir
bende de bi komşu var ki koca gün çıtları çıkmaz, gece 12den sonra coşmaya başlarlar
bi kızları var allah düşmanımın başına vermesin ruh hastasının teki
sürekli evdekilerle kavga ediyor ve sabahlara kadar böğüre böğüre telefonda konuşuyor
onu bile şikayet ederken ev sahibimizle kötü olmamaya ve fazla abartmamaya çalıştım
bi gün gürültü yaptıkları bi gece, saat 2 falan hafifçe vurdum
gitmiş ev sahibime şikayet etmiş beni, vurdum diye :KK70: hem suçlu hem güçlü
bi süre sonra yine ses yaptıkları bi zaman ben ev sahibime şikayet ettim
adam çok pasif kaldı, uyardım bilmem ne dedi ama düzelmediler
en son dayanamayıp polis çağırdım gece saat 3te
ama yok yani ahırdan gelmişler akıllanmıyorlar asla
polise rağmen çekinmez mi bi insan ya, vallahi pes
dün gece kız beni yine uyutmadı, insan hiç bakmaz mı ya saat kaç olmuş diye
aşağı insem elimde kalacak, ev sahibine söylesem sorun çözmekten aciz onu da dahil etmek istemiyorum
polis desen ceza kesmek yok bişi yok, o topa da tekrar girmek istemiyorum
evde yalnız olsam aynı biçimde gürültü yapıp karşılık verirdim ama o da yok
ev kendimin olsa ben o dinsizin hakkından gelen imansız olmasını bilirdim de
kiracıyım diye mecburen şikayet ederken dahi dikkat etmek zorundayım
laftan anlamayan insanlara ne yapsan boş başka da bişi diyemiyorum
Aynen bizimkide aynı evde öksürmeyin ne demek ya evde öksürügünüzden rahatsıs oluyoruz diyor öksürmek için dısarımı cıkacaz anlamadım konuşma sesimzdende rahatsıs oluyo muş piskolojik sorun ları var galiba

Kapıya odunla çıkacaksın başka dilden anlamaz bu tipler
Madem ses yokken geliyor, ekstra gürültü yap
Ev sahibinize de bu konuya karışmayın, evde diskotek işletmiyorum, komşunuz hasta beni bunun için aramayın sakın diye bir ayar verin. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, sonra durulur ortalık daha iyi seçenek bostan korkuluğu kocana havale et el kadar kızınla uğraşana kadar alt katında oturan manyakla uğraşsın

Kapıya odunla çıkacaksın başka dilden anlamaz bu tipler
Madem ses yokken geliyor, ekstra gürültü yap
Ev sahibinize de bu konuya karışmayın, evde diskotek işletmiyorum, komşunuz hasta beni bunun için aramayın sakın diye bir ayar verin. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, sonra durulur ortalık daha iyi seçenek bostan korkuluğu kocana havale et el kadar kızınla uğraşana kadar alt katında oturan manyakla uğraşsın
Aynen doğru söylüyosunuz valla diskotek yokki sonuçta evimde teşkkür ederim yorumunuza

Aynen bizimkide aynı evde öksürmeyin ne demek ya evde öksürügünüzden rahatsıs oluyoruz diyor öksürmek için dısarımı cıkacaz anlamadım konuşma sesimzdende rahatsıs oluyo muş piskolojik sorun ları var galiba
benim başımdaki bela da gece saat 3-4te bağıra bağıra telefonda konuşmayı normal karşılıyor :)
evler kağıt gibi olduğu için öksürme sesi mutlaka geliyordur ama ona yapacak bişey yok
insanların görevi geç saatlerde yüksek ses çıkarmamak
ben ev sahibine bağırma sesinden bahsediyorum adam bana diyor ki apartmanda insanlar birbirinin yemek kokularını bile duyabilir ahahah o kadar kopuk olaydan
ki bahsettiğim kız bazen sinir krizi gibi bişey geçiriyor gece vakti, geriliyorum korkarak uyandığım bile oldu
çalışan insanım sabah kalkamıyorum
bence siz taviz vermeyin geç saatte dışarıdan duyulacak biçimde sesli konuşmuyorsanız
ya da gürültülü alet çalıştırmıyorsanız yapacak bişi yok

X