Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Selam bayanlar... Yaklaşık 2 yıldır panik atak ile uğraşıyorum bunun son bir yılı yoğun olarak ölüm korkusu çarpıntı bayılma hissi göğüste daralma binlerce şey sayabilirim.. Varmı benim gibi cebelleşen
Rica ederim. Belirtilerin ne kadar yorucu olduğunu ve sıkıntı verdiğini tahmin edebiliyorum. Tüm bunlarla baş etmeye çalışmak sizi zorluyor olmalı.Masmavi öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için... Panik atak anksiyete bozukluğu teşhisini psikiyatrist koydu.. Ayrıca bir ay önce dahiliyeye gittim vitamin eksikliği dışında herşey normal çıktı... Beni en çok korkutan ekstrasistoller bayılma hissi göğüste daralma yığılıp kalma hissi ve ayaklarım yere basmıyor gibi oluyorum uçuyor gibi bişi
Hyr 1 yıl antidepresan kullandım 9 ay oldu bırakalı herşey alt üst oldu... Ayrıca 4-5 vitamin eksikliği çıktı acaba bunlar tetikler miRica ederim. Belirtilerin ne kadar yorucu olduğunu ve sıkıntı verdiğini tahmin edebiliyorum. Tüm bunlarla baş etmeye çalışmak sizi zorluyor olmalı.
Psikoterapi desteği alıyor musunuz?
Hyr 1 yıl antidepresan kullandım 9 ay oldu bırakalı herşey alt üst oldu... Ayrıca 4-5 vitamin eksikliği çıktı acaba bunlar tetikler mi
Manisada yaşıyorum Burada öyle bi imkan yok ölüm korkusu iliğime kemiğime işlediBelirtileri daha şiddetli yaşamanıza sebep olabilir. Panik Atak tedavisinde sadece ilaç pek önerilmez; kalıcı bir iyileşme için psikoterapi ile desteklemeniz daha faydalı olur. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum; ama psikologa ayıracak bütçeniz yoksa ve İstanbul'da yaşıyorsanız 153'ü arayarak belediyenin ücretsiz verdiği hizmetten yararlanabilirsiniz. Gittiğiniz psikologun klinik psikoloji alanında uzmanlık yapıp yapmadığını araştırın gidecekseniz. Bence kendiniz için böyle güzel bir adım atmayı deneyin çünkü siz buna değersiniz. Tedavisi mümkün olan bir durum için hayatınızı zorlaştırmayın.
Psikonet Yayınları'nın Panik Atakta adı kitabını alıp okuyabilirsiniz isterseniz. Bu rahatsızlıktan muzdarip olan kişilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayarak yazmışlar. :)
Çok teşekkür ederimBelirtileri daha şiddetli yaşamanıza sebep olabilir. Panik Atak tedavisinde sadece ilaç pek önerilmez; kalıcı bir iyileşme için psikoterapi ile desteklemeniz daha faydalı olur. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum; ama psikologa ayıracak bütçeniz yoksa ve İstanbul'da yaşıyorsanız 153'ü arayarak belediyenin ücretsiz verdiği hizmetten yararlanabilirsiniz. Gittiğiniz psikologun klinik psikoloji alanında uzmanlık yapıp yapmadığını araştırın gidecekseniz. Bence kendiniz için böyle güzel bir adım atmayı deneyin çünkü siz buna değersiniz. Tedavisi mümkün olan bir durum için hayatınızı zorlaştırmayın.
Psikonet Yayınları'nın Panik Atakta adı kitabını alıp okuyabilirsiniz isterseniz. Bu rahatsızlıktan muzdarip olan kişilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayarak yazmışlar. :)