• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Olarak Kilo Kaybı Yaşıyorum.. 39 Kiloya düştüm :(

Bende hic 42 yi bile goremiyodum senin gibi 39 - 38 kilo kadardm cok uzuluyodum psikolojim cok bozuktu sonra burda cicibebenin kilo aldirdigini ogrendim onu kullandm bir ay sonra sipraktin surubu istah aciyormus onu kullanmaya basladm zaten geceleri uyuyamayan bi insandim cok guzel uyuyorum cicibebeye devam suan 45 kiloyum ve ayin 16sinda cicibebeye 2 ay. Sipraktine 1 ay olacak insallah 50 olurum sende istedigin kiloya kavusursun cok yemeni tavsiye ederim pilavi makarnayi cok ye :-)

bebe bisküvisi süt ve pekmez mi yiyorsun canım yatmadan .
Birden içim kıpır kıpır olduuu :confused::confused:

pekmezi sütle karıştırmak iyi değil diye biliyorum bence akşamları yatmadan sütle bebe bisküvisü sabah kahvaltıda da pekmez yersen harika olur:) ben keçiboynuzu pekmezi alıyodum öncelerde bu sefer yiyicem alıcam bununla kilo diye ama yapamadım bi türlü pekmez yiyemiyorum(: Allah tan bebe bisküvisi var da kurtardı beni(((:

Zaten yiyebilsem diyetisyenin verdiği listeden daha çok yerim canım , iştah yokki :cool:
Ama birde şunu farkettim sabah erken kalkıp güzel bir kahvaltı yaparsam öğlen ve akşam yemeklerimide düzenli yiyorum yani acıkıyorum.
Ama sabahları iştahım kapalı olduğu için yemeye zorladığımdada afedersin ama çıkarma hissi duyduğum için yüklenmiyorum hiç :KK5:

canım başla sen cicibebeye kilo alınca psikolojik olarak da huzurlu olduğun için iştah bile açılıyo (: midede genişliyor. içinde bulunduğun durumu çok iyi biliyorum insanın yiyesi gelmiyo ama mecbur hissediyo falan, işkence..
inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın..cicibebeye abaaannnn=))))

kızlar size bir konuda fikir vermiş olurum belki. bebekliğimden beri iştahı olmayan bir çocuktum. ay çok zayıfsın, biraz kilo alsan çok güzel olacaksın laflarını daha fazla duymaya maruz kalmak istemedim ve son çare bir endikronologa gittim. kan tahlili yapıldı ve hipertiroid çıktı. hemen ilaç kullanmaya başladım. şaşırtıcı ama iştahım çok iyi açıldı. çok kısa bi sürede 6 kilo birden aldım. yüzüme renk geldi resmen. aradan aylar geçti kilom hala sabit çok şükür. eğer sizde de iştahsızlık, çok ya da az yesem de kilom aynı kalıyor, zor kilo alıyorum, kalp çarpıntıları oluyo, halsiz hissediyorum diyorsanız tiroid hormonunuza baktırmanızı tavsiye ederim

kızlar size bir konuda fikir vermiş olurum belki. bebekliğimden beri iştahı olmayan bir çocuktum. ay çok zayıfsın, biraz kilo alsan çok güzel olacaksın laflarını daha fazla duymaya maruz kalmak istemedim ve son çare bir endikronologa gittim. kan tahlili yapıldı ve hipertiroid çıktı. hemen ilaç kullanmaya başladım. şaşırtıcı ama iştahım çok iyi açıldı. çok kısa bi sürede 6 kilo birden aldım. yüzüme renk geldi resmen. aradan aylar geçti kilom hala sabit çok şükür. eğer sizde de iştahsızlık, çok ya da az yesem de kilom aynı kalıyor, zor kilo alıyorum, kalp çarpıntıları oluyo, halsiz hissediyorum diyorsanız tiroid hormonunuza baktırmanızı tavsiye ederim
bu şikayetler yıllardır var ama troid hormonlarım gayet normal :(
ama tahlillerimi hiç uzman doktora yaptırmadım. acil serviste pratisyen doktor kontrol ediyordu ayda bir. uzman doktora muayene olmam şart oldu sanırım

şu bebe bisküvilerinin muzlusu falan var süper oluyo bide mışıl mışıl uyutuyo bende denedim işede yaradı bebe bisküvilerinden sıkıldığım zamanlarda şekerli yoğurt yedim yada yoğurtun içine meyveli topkek ufalayıp yedim şimdi yeni ev yeni düzen eş iş derken yine zayıfladım ama yapıcam bakıcam kendime :KK76:

bende bebekliğimden beri zayıf bir çocukmuşum. yaş ilerledikçe geçer diye düşünüyordum ama öyle olmadı.benim ani kilo kayıplarım üniversiteye hazırlıkta başladı. 1 haftada 10 kilo verdim sanırım 51 kiloydum 41 e düştüm. çok zaman geçti yaşlılık işte :KK69:uzmana dr gittim o dönemde troitlerime bakıldı. hipertroit teşhisi koyuldu. ilaç tedavisi uyguladılar ama bendeki metobolizma hırs yaptı tepki yok :KK48: daha sonra bir alıp bir vermeler başladım. yinede zayıftım.düşünce gücüyle bile yattı yerden kilo veren nadir insanlardanım :cool:.kendime zarar veriğim zamanlarda oldu mesela kafama göre ilaçlar,abur cuburlar neler neler. zamanla bu durumu kafama takmamayı bunu kabullenmeyi kendimi bu şekilde sevmeyi öğrendim. hayatıma düzen getirdim. evlenirken bile 43 kiloydum gelinlikçim 2 kere daralttı gelinliği :KK53: ....en önemli şey kahvaltı. her gün düzenli kahvaltı kilo aldırıyor. abur cubur yersen sadece yağ olur vücudunda ve bölgesel kilo alırsın ki tavsiye etmiyorum. ben şimdi 50 kiloyum 14 senede anca alabildim geri. ama aldım :KK9:tavsiyem sabret , kafaya takma düzenli kahvaltı yap ve kendini sev :KK54:

39 kilo ne demektir:KK57::KK57::KK57:
metabolizman hızlıdır, tiroitlerin hızlı çalışıyodur ama bence maddi durumun iyiyse ünlü bi diyetisyene git. her diyetisyen iyi diye bi kaide yok.
aman Allah'ım yani inanamıyorum:KK57: benim sadece memelerim 10 kilo gelir heralde:KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ayy ne kadar tatlısınız ya. Çok güldürdünüz beni.

Back