• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Olarak Kilo Kaybı Yaşıyorum.. 39 Kiloya düştüm :(

Daha önce hiç baktırmadım birde bunlara baktırayım bakalım .
Mutlaka iştahsızlığıma sebep bir durum var ama ne bilemiyorum :KK17:
O zaman birde ara öğünlerde kuru incir arası ceviz dene muhteşem oluyor :cool:
Çok yemekten gına geldide bana.
İnşAllah bende istediğim kiloya ulaşırım :KK72:

Teşekkür ederim. inşAllah sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın.

ayy nazar ettiysem kendimi hiç affetmem :( şu stresi bir uzaklaştırsan kendinden kilo alabiliyosun aslında vitamine şuna buna gerek duymadan ben şimdi balık yağı hapı kullanıyorum birazda yediklerime dikkat ediyorum bol bol yiyorum toparlandım sanki biraz

doktorum bi içeçek vermişti adını hatırlamıyorum eczaneden alınıyor küçük bir şey pipetli falan. günlük alınması gereken vitamin var içinde belki size yararı olabilir bi araştırın derim (tadı da enfesti :KK53:) birde benim tavsiyem çok fazla yağa yüklenmeyin yavaş yavaş kilo almaya bakın hızlı aldığınız kilolar bir zaman sonra kaybediliyor malesef :(
diyet listem:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hey-kızlar.739622/

Fazla stresli,ince düşünen ve herşeyi kafaya takan insanlar kolay kilo almazlar.Metabolizması hızlı çalışan(benim gibi:))) kişiler de zor kilo alıyorlar.Genetikte olabilir zayıflığınız.Bir de çikolata kistleri de zayıflatıyormuş bunu da geçenlerde öğrendim...sevgilerimle...

39 kilo ne demektir:KK57::KK57::KK57:
metabolizman hızlıdır, tiroitlerin hızlı çalışıyodur ama bence maddi durumun iyiyse ünlü bi diyetisyene git. her diyetisyen iyi diye bi kaide yok.
aman Allah'ım yani inanamıyorum:KK57: benim sadece memelerim 10 kilo gelir heralde:KK70:

metabolizman hızlıdır, tiroitlerin hızlı çalışıyodur ama bence maddi durumun iyiyse ünlü bi diyetisyene git. her diyetisyen iyi diye bi kaide yok.
aman Allah'ım yani inanamıyorum:KK57: benim sadece memelerim 10 kilo gelir heralde:KK70:

çok güldüm ya Allah iyiliğini versin :KK48::KK48::KK48::KK48:

çok güldüm bu yorumaa :KK70::KK70::KK70:
gitmeye gerek yokki adamlar sanal ortamda herşeyi anlatıyor ama iş bende bitiyor.
İştah denen birşey yok kafaya taka taka kurudumm :mad:

stresten uzak mutlu mutlu yersen kilo alırsın.şükür sağlıkla ilgili problemin yoksa gerisi çözülür.
ya da çık gel yanıma bir haftada 3 kilo garanti.kendimden biliyorum :P
aklım fikrim yemekte yanımdakine de yediririm 1 aya temiz 50 kg olursun.

Ben de üzüldüğümde veya stresliyken yemek yiyesim gelmiyor. Lokma ağzımda büyüyor sanki. Ve bu sıkıntıların süresi uzarsa ani kilo kayıpları yaşıyorum. Yalniz sen çok zayıflamışsın.:\ Madem yemek yemek istemiyorsun o zaman kalorisi yüksek seyler tüket bari kilo kaybın olmasın. Mesela balık yağı iç. Bir öğün yiyormuşsun o öğünde kalorisi fazla yiyecekler yemeye çalış. Sağlıklı değil belki ama senin durumun da sağlıklı değil.

çok güldüm bu yorumaa :KK70::KK70::KK70:
gitmeye gerek yokki adamlar sanal ortamda herşeyi anlatıyor ama iş bende bitiyor.
İştah denen birşey yok kafaya taka taka kurudumm :mad:
iştah açıcı şuruplar var. bide balık yağı. küçükken bende çok zayıftım doktor şurupla balık yağı vermişti. şimdi dana gibiyim:KK70:

Çok iyi anlıyorum seni bende bir ayda sebepsiz 4 kilo verip 51 den 47 kiloya düştüm bizim gibi kolay verip kilo alamayanları pek çok kişi anlamaz.Benim de tüm tahlillerim temiz kan depolarım bile normalden fazla b vitaminim normal,çinkom normal,troitler normal anormal olan bu stresi bize yaşatanlar.Ben de bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama gitsem de bana böyle fotokopi kağıdına yazılmış liste vereceklerse boş yaşım 37, 2 çocuğum var bir 55 olsam yetecek ama o kilo da da sabit kalınırmı bilmem bence biz gibiler önce bir psikoloğa görünüp şu stresli hayatı rahatlatmalıyız.

stresten uzak mutlu mutlu yersen kilo alırsın.şükür sağlıkla ilgili problemin yoksa gerisi çözülür.
ya da çık gel yanıma bir haftada 3 kilo garanti.kendimden biliyorum :p
aklım fikrim yemekte yanımdakine de yediririm 1 aya temiz 50 kg olursun.
stresten uzak olmak mümkün mü ki :KK37:
öyle birşey mümkünse hemen geleyim :KK71:

Ben de üzüldüğümde veya stresliyken yemek yiyesim gelmiyor. Lokma ağzımda büyüyor sanki. Ve bu sıkıntıların süresi uzarsa ani kilo kayıpları yaşıyorum. Yalniz sen çok zayıflamışsın.:\ Madem yemek yemek istemiyorsun o zaman kalorisi yüksek seyler tüket bari kilo kaybın olmasın. Mesela balık yağı iç. Bir öğün yiyormuşsun o öğünde kalorisi fazla yiyecekler yemeye çalış. Sağlıklı değil belki ama senin durumun da sağlıklı değil.
aslında tek istediğim kaloriye yüklenmeden sağlıklı kilo alabilmek.
ayrıca teşekkür ederim :KK28:

Çok iyi anlıyorum seni bende bir ayda sebepsiz 4 kilo verip 51 den 47 kiloya düştüm bizim gibi kolay verip kilo alamayanları pek çok kişi anlamaz.Benim de tüm tahlillerim temiz kan depolarım bile normalden fazla b vitaminim normal,çinkom normal,troitler normal anormal olan bu stresi bize yaşatanlar.Ben de bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama gitsem de bana böyle fotokopi kağıdına yazılmış liste vereceklerse boş yaşım 37, 2 çocuğum var bir 55 olsam yetecek ama o kilo da da sabit kalınırmı bilmem bence biz gibiler önce bir psikoloğa görünüp şu stresli hayatı rahatlatmalıyız.
psikolog saatlerce konuşur belki o konuştuğu saatler içinde bizi rahatlatır ama geri kalan zamanlarda sorunlarımıza sıkıntılarımıza çözüm bulabilir mi yada bulabilecek mi :KK5:
psikolog diyetisyen gidebileceğim her yere gittim ama stresli hayatıma çözüm bulamadığım için başarılıda olamadım.
dediğiniz gibi kimse anlamıyor aaayy ne kadar zayıfsın sözünü duymaktan nefret eder hale geldim.
Sırf bu yüzden kilo takıntım oldu. Yoksa halimden gayet memnundum:KK37:

canım bende senin gibiyim moralim bozuksa hiçbirşey yiyemem, bi de üstüne kilo veriyorum diye düşündüğüm için iyice psikolojim bozulur.
58 kilodan çok kısa bir sürede 46 kiloya düştüm 3-4 senede bir türlü 50 ye çıkamadım. Tahlil yaptırıyorum herhangi birşey çıkmıyor zorla zorla kaç ayda 2 kilo alıyorum herhangi birşeye moralim bozuluyo iştah gidiyoo hoppp 2 günde o kadar uğraşıp aldığım 2-3 kilo gidiyo hemen.
Tabi bende böyleyim :mad::mad::mad:

Sonra burdan okudum bebe bisküvisi yiyin demiş kızlar. bende başladımm. yatmadan önce sütle karıştırıp yedim. ama hiç umut yok tabi bende. o kadar diyetisyenle uğraşmışım olmamış bunla mı alıcam falan ama deneyeyim yine de düşüncesindeyim. 2-3 hafta yedim öyle tartılmadan. sonra bir tartıldım. 51 kilo:) tabi ben uçuyorummm:KK71:farkediyodum aldığımı ama 48 falan bekliyorum:)sonra gaza geldimm yedim de yedim 56 kiloyum şimdi:)

moralim bozuk olunca da yemek yemesem de dolduruyorum kaseye sütle karıştırıp dikiyorum kafaya 3-4 defa zorla. alıyorum kalorileri:) kurtarıcım bebe bisküvisi..tavsiye ederim:)

diyetisyen kas-yağ-su eksiğine göre diyet hazırlıyo ama her öğün beyaz peynir gına gelmişti artık 3 senedir yemiyorum yani. spor yaparak bebe bisküvisi yersen güzel olur diye düşünüyorum(:

canım bende senin gibiyim moralim bozuksa hiçbirşey yiyemem, bi de üstüne kilo veriyorum diye düşündüğüm için iyice psikolojim bozulur.
58 kilodan çok kısa bir sürede 46 kiloya düştüm 3-4 senede bir türlü 50 ye çıkamadım. Tahlil yaptırıyorum herhangi birşey çıkmıyor zorla zorla kaç ayda 2 kilo alıyorum herhangi birşeye moralim bozuluyo iştah gidiyoo hoppp 2 günde o kadar uğraşıp aldığım 2-3 kilo gidiyo hemen.
Tabi bende böyleyim :mad::mad::mad:

Sonra burdan okudum bebe bisküvisi yiyin demiş kızlar. bende başladımm. yatmadan önce sütle karıştırıp yedim. ama hiç umut yok tabi bende. o kadar diyetisyenle uğraşmışım olmamış bunla mı alıcam falan ama deneyeyim yine de düşüncesindeyim. 2-3 hafta yedim öyle tartılmadan. sonra bir tartıldım. 51 kilo:) tabi ben uçuyorummm:KK71:farkediyodum aldığımı ama 48 falan bekliyorum:)sonra gaza geldimm yedim de yedim 56 kiloyum şimdi:)

moralim bozuk olunca da yemek yemesem de dolduruyorum kaseye sütle karıştırıp dikiyorum kafaya 3-4 defa zorla. alıyorum kalorileri:) kurtarıcım bebe bisküvisi..tavsiye ederim:)
bebe bisküvisi süt ve pekmez mi yiyorsun canım yatmadan .
Birden içim kıpır kıpır olduuu :confused::confused:

Bi dönem bende 1 ay gibi bi sürede yaklaşık 10 kilo vermiştim. Dönemseldi aldım tekrar çok şükür. Başta alınmıyo ama sonra birden hopp geliyo hepsi:) o dönemde gece yemeklerine başlamıştım. Ve kesinlikle kilo aldıran en önemli şey bisküvi. Ağzın boş durmasın sürekli aç bi paket bisküvi ara ara at ağzına. Kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun inşallah.

diyetisyen kas-yağ-su eksiğine göre diyet hazırlıyo ama her öğün beyaz peynir gına gelmişti artık 3 senedir yemiyorum yani. spor yaparak bebe bisküvisi yersen güzel olur diye düşünüyorum:-)
Zaten yiyebilsem diyetisyenin verdiği listeden daha çok yerim canım , iştah yokki :cool:
Ama birde şunu farkettim sabah erken kalkıp güzel bir kahvaltı yaparsam öğlen ve akşam yemeklerimide düzenli yiyorum yani acıkıyorum.
Ama sabahları iştahım kapalı olduğu için yemeye zorladığımdada afedersin ama çıkarma hissi duyduğum için yüklenmiyorum hiç :KK5:

Bi dönem bende 1 ay gibi bi sürede yaklaşık 10 kilo vermiştim. Dönemseldi aldım tekrar çok şükür. Başta alınmıyo ama sonra birden hopp geliyo hepsi:) o dönemde gece yemeklerine başlamıştım. Ve kesinlikle kilo aldıran en önemli şey bisküvi. Ağzın boş durmasın sürekli aç bi paket bisküvi ara ara at ağzına. Kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun inşallah.
şimdi üşenmedim gittim bebe bisküvisi aldım geldim.
Geceleri yatmadan süt pekmez ve bebe bisküvisini karıştırıp yemeyi düşünüyorum .
2 3 gündür iştahımda iyi .
Hadi bakalım inşallah bende kilolarımdan dert yandığım günleri görürüm birgün :KK73:

Back