canım bende senin gibiyim moralim bozuksa hiçbirşey yiyemem, bi de üstüne kilo veriyorum diye düşündüğüm için iyice psikolojim bozulur.
58 kilodan çok kısa bir sürede 46 kiloya düştüm 3-4 senede bir türlü 50 ye çıkamadım. Tahlil yaptırıyorum herhangi birşey çıkmıyor zorla zorla kaç ayda 2 kilo alıyorum herhangi birşeye moralim bozuluyo iştah gidiyoo hoppp 2 günde o kadar uğraşıp aldığım 2-3 kilo gidiyo hemen.
Tabi bende böyleyim
Sonra burdan okudum bebe bisküvisi yiyin demiş kızlar. bende başladımm. yatmadan önce sütle karıştırıp yedim. ama hiç umut yok tabi bende. o kadar diyetisyenle uğraşmışım olmamış bunla mı alıcam falan ama deneyeyim yine de düşüncesindeyim. 2-3 hafta yedim öyle tartılmadan. sonra bir tartıldım. 51 kilo:) tabi ben uçuyorummm
farkediyodum aldığımı ama 48 falan bekliyorum:)sonra gaza geldimm yedim de yedim 56 kiloyum şimdi:)
moralim bozuk olunca da yemek yemesem de dolduruyorum kaseye sütle karıştırıp dikiyorum kafaya 3-4 defa zorla. alıyorum kalorileri:) kurtarıcım bebe bisküvisi..tavsiye ederim:)