- 2 Ağustos 2020
- 778
- 367
Merhaba kizlar bebegim 10 gun sonra 8.ayina girecek sorun su ki cok fazla mizmizlaniyor disten dedik ama iki alt dişide patladi tamamen çıkana kadarmi boyle olacak bilmiyorum sürekli mizildama ve uykusuzluk var gunduzleri uyutuyorum yarim saat zor uyuyor 1 saat bile uyusa uyaninca 1 saat gecmeden yine mizmizlanma basliyor sanki uykusu var gibi ac mi acaba diyorum sutum az galiba ek gida corba meyve veriyorum onuda cogunlukla ya zorla yiyor yada hic yemiyor hep saglikli beslensin diye ugrastim ama yemedikce ne yapacagimi sasirdim emiyor 2-3 dk sonra aglayarak birakiyor 10 -15 dk sonra yine teklif edersem 2-3dk zor emiyor surekli kucakta gezmek istiyor bazen o bile mutlu etmiyor butun gun kucakta surekli bir mizmizlanma yataginda durdugu yada oyun oynadigi sure cok kisa yemek yiyebilmem icin bile ya benim yada birinin kucaginda olmali yada uyuyor olmali afedersiniz tuvalete gidemiyorum yeri geliyor bu normalmi distenmidir mamayi begenmemekten cok uykusu oldugu icin yemedigini dusunuyorum ama surekli bu sekilde cozumu ne olabilir baska bir sıkıntısı olabilirmi