G Gizemrt13 Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 17 3 6 12 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizemrt13 #21 gizemliasli .!.: bir hastaneye mi gitsen acaba? bir şey canın çekmiştir yiyememişsin'den ve bdv'den daha bilimsel olur sanki. Genişletmek için tıkla...
gizemliasli .!.: bir hastaneye mi gitsen acaba? bir şey canın çekmiştir yiyememişsin'den ve bdv'den daha bilimsel olur sanki. Genişletmek için tıkla...
G Gizemrt13 Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 17 3 6 12 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizemrt13 #22 Gitmek istiyorum ama kötü bişey çıkar diye de korkularım var gizemliasli .!.: bir hastaneye mi gitsen acaba? bir şey canın çekmiştir yiyememişsin'den ve bdv'den daha bilimsel olur sanki. Genişletmek için tıkla...
Gitmek istiyorum ama kötü bişey çıkar diye de korkularım var gizemliasli .!.: bir hastaneye mi gitsen acaba? bir şey canın çekmiştir yiyememişsin'den ve bdv'den daha bilimsel olur sanki. Genişletmek için tıkla...
F feridexo Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2018 288 229 18 12 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizemrt13 #23 Gizemrt13 .!.: Gitmek istiyorum ama kötü bişey çıkar diye de korkularım var Genişletmek için tıkla... 20 yaşındasın daha çok gençsin belki göğüslerin bile büyüyor olabilir. Hiç korkma git, sağlık ocağında öyle çok anlamazlar. Ağrı çekmekten kurtulursun
Gizemrt13 .!.: Gitmek istiyorum ama kötü bişey çıkar diye de korkularım var Genişletmek için tıkla... 20 yaşındasın daha çok gençsin belki göğüslerin bile büyüyor olabilir. Hiç korkma git, sağlık ocağında öyle çok anlamazlar. Ağrı çekmekten kurtulursun
G Gizemrt13 Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 17 3 6 12 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizemrt13 #24 feridexo .!.: 20 yaşındasın daha çok gençsin belki göğüslerin bile büyüyor olabilir. Hiç korkma git, sağlık ocağında öyle çok anlamazlar. Ağrı çekmekten kurtulursun Genişletmek için tıkla...
feridexo .!.: 20 yaşındasın daha çok gençsin belki göğüslerin bile büyüyor olabilir. Hiç korkma git, sağlık ocağında öyle çok anlamazlar. Ağrı çekmekten kurtulursun Genişletmek için tıkla...
G Gizemrt13 Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 17 3 6 12 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizemrt13 #25 Söylediklerinizi dikkate alıcam pazartesiye kadar korkularımı yenip gitmem gerek çok teşekkür ederim :)
Söylediklerinizi dikkate alıcam pazartesiye kadar korkularımı yenip gitmem gerek çok teşekkür ederim :)