Sürekli midem bulanıyor, nedendir acaba?

Gizemrt13

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
17
3
6
Öncelikle iyi geceler herkese ben 3 aylık evliyim 20 yaşındayım size bir derdimi anlatmak istiyorum. Yaklaşık 2 buçuk haftadır gögüs uçlarım acıyor sızlıyor ve mosmor bazen sağ gogüsüm şişiyor bazen sol. Ailem canımın bişey çekip yiyemediğimi söylüyor ama ben çok takıntılı bir insanım dün sağlık ocağına gittim bana sadece idrarda gebelik testi yaptı önemli birşey yok dedi test negatif çıktı regl dönemim 6 7 gün arası sürüyor bu ay 2 gün geçikti sorun olmadığını düşünüyorum çarşamba günü regl bitti ve perşembe günü kahverengi akıntım geldi sürekli midem bulanıyor çarşamba günü de bi kusma söz konusu oldu bu nedendir acaba

İyi geceler canım. Konuyu yanlış yere açmışsın bu arada. Adet biterken artık eski kan geldiği için öyle olması normal. Sanırım psikolojik olarak kendini acaba hamile miyim şeklinde hazırladığın için böyle şeyler yaşıyor olabilirsin

Kusura bakmayın ilk defa kullanıyorum burayı bilmiyordum ama daha erken olduğu için hamile kalmak istemiyorum benim kafama taktığım konu hamile değilsem gogüslerim neden böyle olabilir ilk defa böyle bişey yaşadığım için korktum acıkcası

bir hastaneye mi gitsen acaba? bir şey canın çekmiştir yiyememişsin'den ve bdv'den daha bilimsel olur sanki.

Teşhis koyabilecek durumlarda değiliz..Ama kesinlikle bir uzmana görünmenizi tavsiye ederim..
Hem sağlık ocağı hem aileniz maalesef biraz saçmalamıs..
Hiç bir şey olmayadabilir ama bunun kararını hekim vermesi daha saglikli olur.

hamile kalmak istemiyorsan korunabilirsiniz

Benim için sorun yokta :) e peki adetin kaç gün sürdü bu sefer

Hormon testi yaptırdın mı? Östrojen, fazlalığıda bu göğüs ucu ağrısına sebep olur. Yan yattığında ağrı oluyor mu. Kitle gibi bir şey geliyor mu eline kendi kendine bir muayene et böyle bir durum varsa derhal doktora git

Gerçekten bebek düşünmüyorsanız geleneksel korunma dediğimiz çekilme yöntemini kullanmayın lütfen. Düzgünce korunun. Benim böyle ilk aydan hamile kalan çok arkadaşım oldu kazara. Henüz istemiyorsanız önlem alın en doğru zamanda kendi istediğiniz zamanda anne olursunuz hem.
Ben regl dönemime yakın çok göğüslerimde benzer problemler oluyor ama morarmayı bilemiyorum maleaef. Çok geçmiş olsun

Hayır bi test yaptırmadım sadece dün sağlık ocağında idrardan gebelik testi yaptı doktor gogüslerime dokundu baktı ve bi şişlik yok dedi ben arada krem sürüyorum masaj yapıyorum ağrısını geçer diye kremi sürdüğüm zaman sabaha kadar yerimde duramıyorum ağrısından sızlamasından

Çok teşekkür ederim eşim cocuk istiyor aslında her kadın gibi bende anne olmak isterim ama erken diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…