Merhabalar arkadaşlar ilk defa bir konu acıyorum. Sorunum şu ki , benim herseye küsen bir kv var. İlk olarak nisanlilik donemimde anneler gününü kutlamadim diye bana elin kızı bile kutluyor sen kutlamadin diyip , evlilik olmasın , düğün günü oğlumun cenazesini göreyim diyen ve böyle başlayan bi problemler silsilesi. Eşim tabi asla annesini ezdirmedi bu dönemde. Benim ailemin yapıcı davranışlarıyla barıştık, Nisan atmıştım. . Neyse evlendim ilk haftadan oto b.ka küsmeler başladı. Hamile kaldım sürekli kusarak geçen bi gebelikti , iki sokak arkamda oturmasına rağmen asla arayıp bi isteğim var mi diye sormazdi. Eşimle tartışirdi , ama beni de silerdi. Sonra doğum yaptım, hastaneden eve geldiğim ilk gün sütüm yok diye ağladım, üzerine alındı kustu gitti 20 gün boyunca ne aradı ne sordu. Eşim gizli gizli oglumun fotosunu ona hergun gösteriyordu. Benim annem yanımdaydı 20 gün sonunda annem gitti, akşamında o geldi. Asla ne Eşim ne ben tavır yapmadık. Daha sonra tekrar tartışmalar oldu yok kapıya gelmis içeri davet etmemisim yok kahve ikram etmemisim yok o çocuğuma evde 5 dk bakmış ben işimi yapmışım , hepsinde de eşime söyleyip bana saldı. Eşimle çok büyük tartışmalarının oldu . Kv i eve çağırdım çok büyük kavga ettim o onunla. Sonra barıştık , daha sonra asla torununu çağırmazdı evine ,hep ben al derim buna rağmen benden kaciriyorsunuz çocuğu der . Böyle bin tane şeye küsüp uzaklaşır , hep ona saygı duyulsun alttan alınsın, hürmet edilsin ister. Yanında güler arkadan nefret eder bana bunumu demek istedi acaba diye dusunur. En son ki meselede bi tahlil için hastaneye gitti ben de öğrendim ve iki gün sonra aradım telimi açmadı ben de bi daha aramadım. Eşim ilk defa arkamda durdu. Sonra bu süreçte aile bireylerini bizimle görüştürmedj ben de ramazanda kayinpederimi arayıp sadece onu eve davet ettiğimi kv i istemediğimi söyledim. Akşamında geldiler ben de o da demediğinizi birakmadik. 5 ay oldu hala ne torununu arar ne sorar. Kimse de ona hatası olduğunu söylemez. Eşim aramıyor ama hala annesi mevzu oldu mu aslan kesiliyor, konduramiyor kopmak istemiuor ne kadar açıkça söylemesine de Beni görüşmekte aramakla zorlamiuor ama kendisine her hafta oğlumuzu dedesine götürürken onu da görüyor ben de buna tahammül edemiyorum , görüşemezsin goremez , diyip büyük kavgalar çıkarıyorum. Eşimin onunla eskisi gibi canım cicimli olması oğlumu gorme ihtimali beni delirtiyor . Bi bedel ödemeden hep eşi cocuklari alttan aldılar onu hep sustular cesaret edemediler. Ama artık tahammül edemiyorum Yani anlatamadığım daha cook küslük çokdetay var
Uzattiysam kusura bakmayın içimi dökmek istedim
Uzattiysam kusura bakmayın içimi dökmek istedim