Sürekli kulak çınlaması

orta kulak intihabi (vertiko) olabilir zaman kaybetmeden bi kbb a gidin çok geçmiş olsun...

hepinize teşekkürler kızlar, şu an hala çınlıyor

bir de bugün başım döndü, hocayla tartıştım aşırı sinirlendim sonra ondan mı oldu acaba ... of pzt acil doktora gideceğim

bendede kulak akıntısı olyor dr bünye yapar demişti belki bünyendedir sorun

birkaç yıl önce annemin kulak çınlaması ile doktora başvurduğumuzda sinirsel dedi ilaç verdi ve işitme kaybıda olabilir dedi sonuç biz ciddiye almadık ve geçen yıl tekrar doktora başvurduğumuzda ciddi oranda işitme kaybı teşhisi konuldu anneme cihaz verildi.. ihmal etmemei tavsiye ederim

Benim de 9 aydır çınlamam var ama onun dışında hiçbir şikayetim yok. Boyundaki hastalıklar ve kireçleme, ayrıca şeker, kolesterol ve tansiyon hastalıkları ve hormonel bozukluklar çınlamaya sebep olabilir.

Şuan ilaç tedavisi görüyorum ve ilk zamankinden daha iyi çınlamam. Yorgunluk ve stresle çok alakalı ayrıca bu durum. Bir an önce işitme testi yaptır derim.

hepinize teşekkürler kızlar, şu an hala çınlıyor

bir de bugün başım döndü, hocayla tartıştım aşırı sinirlendim sonra ondan mı oldu acaba ... of pzt acil doktora gideceğim

Pzartesi acilen doktora git arkadaşım başdönmeside olmuş madem vertigo olabilir şuan devam ediyormu çınlama

sitresden oluyormus birde gitmedigim doktor kalmamisti sonra doktora omuzumda sertlik oldugu söyledim masaja yolladi eve pilates hareketleri gibi omuz hareketleri verdi
ayyyyy inanamadim gectiii isallah sizinde gecerrr

doktor hangi hareketleri verdi biraz anlatabilirmisin? benim de omuz ağrılarım ve kulak çınlamam var, belki benimki de bundan olabilir.

doktor hangi hareketleri verdi biraz anlatabilirmisin? benim de omuz ağrılarım ve kulak çınlamam var, belki benimki de bundan olabilir.

interneten arastirirsan görürsün omuz ve sirt hareketleri yaz onlar faydasi yok gibi ama cok faydasi var sürekli ve düzenli yaparsan
ebru salliyla pilateste yapabilirsin cok faydasi varr simdi nasilsin gectimi biraz kulak cinlaman

interneten arastirirsan görürsün omuz ve sirt hareketleri yaz onlar faydasi yok gibi ama cok faydasi var sürekli ve düzenli yaparsan
ebru salliyla pilateste yapabilirsin cok faydasi varr simdi nasilsin gectimi biraz kulak cinlaman

yapıyorum hareketleri aklıma geldikçe, bir de çörekotu yağı ve papatya yağını duydum çınlamaya iyi geliyor diye. 2 gündür çörekotunu deniyorum, 1 gün daha kullanayım işe yaramazsa papatyayı deniycem. artık duyduğum herşeyi denemek zorundayım yoksa deliricem.

kızlar haber vereyim dedim, benim kulak çınlamam geçti,
sanırım stresten olmuştu
sonra çok kafama takmadım unuttum , sonra annem sordu aaaa bi baktım geçmiş
yoksa gidiyordum doktora

geçeli oldu baya buraya yazdıktan 2 3 gün sonra geçti sanırım tam hatırlamıyorum...

geçici bi durum da olabiliyor yani, ben çok korktum hiç geçmez diye

canım ck sewındım.ben bgn sabah kulak çınlamsıyla uyandım sabah 8 de..ve bu saate kadar hiç azalmadı sağ kulağım çınlıyo ve az duyuyo.telefonu sağ tarafıma alıp konusmak istediğimde vk ck az duyuyorm.moralim cok bozuk,birdenbire nasıl oldu anlamadım daha önce hıc basıma gelmemıstı bole dısey.dün akşam erkek arkadasımla telefonda tartıştım baya sinirlerim cok bozuldu ve saatlerce ağladım uyuştu kafam resmen,stresten fln demıssınız ya acaba benmkıde ole bıse olabılırmı dünle alakalı??pzt ilk işim doktora gtmek lutfen bol bol dua edin bana kızlar rabbım mübarek cumada şifamızı versin inşallah.amin..

sağol canım inşallah seninki de geçer insan çok sinir oluyor, bir de hiç geçmez diye çok korktum iyice sinirim bozulmuştu
ben de sınav sonucunun açıklandığını öğrendim eve giderken, çok stres oldum o an ne yaptım nasıl yürüdüm anlamadım
o zaman olmuş olabilir diye düşünüyordum
seninki de stres ağlama vs ile olabilir,
biraz bekle pek düşünme kulağını, müzik dinle, gece de kitap falan bi şeyler oku,
kafaya taktıkça iyice yükseliyor o ses. ben unuttum sonra bi baktım geçmiş

tamm canım çk sağol inan bi ümit oldun bana,geçmez dıye bende ck korkuyrm cnku.önerilerinin dinlicem saol cnm..rabbım tekrar yaşatmasn

benimki 1.5 yıldır devam ediyor, geçmedi geçmedi geçmedi.. sanırım ömür boyu böyle kalıcam

selam kızlar ben geçtiğimiz pazar günü bir konsere gittim ve o günden beri kulağım çınlıyor tabi çok pimpirikli biri olduğumdan müsait olduğum ilk anda (3.günüydü çınlamanın) kbbye gittim doktor işitme kaybın yok çınlama geçicektir dedi bir sürü ilaç verdi antibiyotik, meniere hastalığı için bir ilaç, bir tane alerji için bir ilaç ve bir de damla. 10 gün sonra tekrar gel dedi yalnız şu an çok korkuyorum çünkü dediğim gibi konserden beri bir hafta geçti ve hala çınlama duruyor. seviyesi çok azaldı ve sesin tonu değişti bu da beni ümitlendiriyor ama yine de çok sinir bozucu bir şey gerçi ilaçları kullanmaya başlayalı 3 gün oldu bilmiyorum geçicek mi inşallah geçer. hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim kızlar allah kimseye vermesin. geçer ama dimi? :) iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…