Sürekli kulak çınlaması

*SILA*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
348
2
96
İstanbul
arkadaşlar 2 gündür sol kulağım çınlıyor, hani yüksek sesle bir şey dinlersiniz de kulağınız da tiz bi ses kalır. onun gibi.
ama ben yüksek sese falan maruz kalmadım
internetten araştırdım bi başladı mı geçmiyor demişler, bazıları kaç yıldır böyle yaşıyormuş
çok korkuyorum bugün finalim var ezber yapmam lazım konsantre olamıyorum, pzt günü doktora gideceğim
ama ya geçmezse? allahım delireceğim, tedavisi de yokmuş

böyle bir durum yaşayan var mı? kulağı çınlamaya başlayınca geçmeyenler dışında, bir süre sonra geçenler oldu mu? lütfen bildiklerinizi yazın

annem yıllardır çekıyor malesef.şaşırıyorum bazen nasıl dayanıyor dıye
sızınkı gecıcıdır ınş

ben de senelerdir çekiyorum.tedavisi yok galiba.bazı zamanlar çok çok yükseliyor ses.genelde hasta ve stresli olduğum zamanlar.diğer zamanlar da çınlıyor ama az.zamanla alışıyorsun

teşekkür ederim

sibelim, annenin neden başladı yüksek sesten dolayı mı?

ege senin nasıl başladı, yüksek sesten olmuş çoğu kişinin ama öyle bir durum olmadı bende ya of. doktora sormuş şimdi arkadaşım, ya kulak kiri, ya da stres demiş. çarşamba günü sınavdan dolayı çok stres olmuştum ama, daha önce de stres oldum ben ohooo.... of

evet cnm malesef ergenlığın verdiği duygularla sonuna kadar evde muzik açardık dınlemedik annemi:26: affedemıyoruz kendımızı ama ne fayda...o gunden sonra kuaförde saçlarımı yıkarken bıle hep kulağımı kapatırım korkarım çunku
belkı gecıcıdır senınkı ıçını ferah tut herkeste kalıcı olcak dıye bırşey yok

valla canım çarşamba başladı sanırım dün iyice dikkatimi çekti tüm gün duydum sesi kulağımda. ama yüksek sese maruz kalmadım sanırım ne bileyim of... çok korkuyorum geçmez diye. okuduğum bazılarında konser sonrası, ya da maçtaki patlama vb seslerden başlamış. anneni çok iyi anlıyorum berbat bir şey bu, dünden beri sinir etti beni annen hele uzun zamandır çekiyormuş bu derdi, inşallah geçer bir gün kendiliğinden...

Günaydın arkadaşım kulak çınlamasının yanı sıra başka belirtilerde var mı rahatsızlıgın vertigo olabilir bulantı-kusma,başdönmesi, gözlerde anormal hareketler,baş ağrısı,uyuşma gibi başka belirtiler varmı istersen en kısa zamanda bir doktora git benim ilk aklıma gelen vertigo oldu.

Bende de 2 aydır aynı sorun var. . gün içinde 2-3 kez oluyor . . . Zamanım olduğu ilk an doktora gitmem şart benimde
Çok seslide müzik dinleyen biri değilimdir. hatta 2 senedir kulaklıkla bile dinlemem

günaydın canım. yok hayır başka belirti yok yani normalim, iyiyim. sadece bu olay var.. bugün gidecektim ama sınavım var 2de, çıkışta da yetişemiyorum yol gidiş geliş 3 saat zaten.. pzt gideceğim..

Bende de 2 aydır aynı sorun var. . gün içinde 2-3 kez oluyor . . . Zamanım olduğu ilk an doktora gitmem şart benimde
Çok seslide müzik dinleyen biri değilimdir. hatta 2 senedir kulaklıkla bile dinlemem

gün içinde arada sırada olsa keşke, sürekli var şu an sol kulakta. pzt doktora gideceğim bence sen de aksatma, işitme kaybından bile bahsediyorlar of sağlık ne önemliymiş valla çok iyi anladım, çok tedirginim

sabahtan beri bendede boğuk boğuk ses var. telefon çalması konuşma sesleri çok tiz ve ağır baş ağrısı var.

Son düzenleme:

Nasıl dr muş o o yaaa muayene etmeden cvp verebiliyomuş
Kulak çınlaması bazen beyinle alakalıda olabiliyor.

Ben 10 yıldır çekiyorum, bir çaresi yok malesef. Ama zamanla alışırsın o sesi hissetmezsin bile merak etme

Kulak çınlaması genellikle vertigo belirtisidir tabi doktorlar daha iyi bilir kbb ve beyin cerrahına görünün.

Nasıl dr muş o o yaaa muayene etmeden cvp verebiliyomuş
Kulak çınlaması bazen beyinle alakalıda olabiliyor.

yok canım gelsin muayene edeyim demiş tabi de, ben meraklandığım için öyle olasılıkları söylemiş işte arkadaşıma.
şimdi sınava gitmem lazım sonra gelişmeleri yazarım, bu durumla ilgili netten bir şeyler öğrenmeye çalışanlara faydam olur bellki

teşekkürler hepinize ilginiz için

zaman geçirmeden doktora görünün bence.denge bozukluğu yapabilir...

canım hastalığın ismi galiba meniere hastalığıydı.Ama belki gelip geçici birşeydir sendeki eğer sınav döneminse stresten de olmuş olabilir

sitresden oluyormus birde gitmedigim doktor kalmamisti sonra doktora omuzumda sertlik oldugu söyledim masaja yolladi eve pilates hareketleri gibi omuz hareketleri verdi
ayyyyy inanamadim gectiii isallah sizinde gecerrr

Kulak çınlamasının orta kulakdan tutun beyine kadar bir çok ciddi hastalığın belirtisi oalbilir.
Ancak buna çok basit bir kulak kiri , kulak enfeksiyonu , stres te sebeb olabilir.
Eğer orta kulakda ve iç kulakda tümor yada damarlarda bir daralma genişleme söz konusu değilse
nörolojık bakılıyor.Aynı dert bendede var zamanla alışıyorsun geçiyor canım ama ,ihmal etme görün doktora

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…