Sürekli kucak istiyor

Muzur

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
16
3
6
Merhabalar hanımlar 15 aylık kızım var evde olduğumuz süre genellikle hep kucak istiyor ev temizlerken yemek yaparken artık gücüm kalmadı. Başkasının evine gittiğimiz zaman veya anneannenin teyzelerin dayıların evinde bu sorun yok bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu nasıl çözümlediniz bilgilendirirseniz sevinirim

Aralıkta 4 yaşına girecek oglum hala öyle çok normal sisin cocugunuzun oyle olması

2 yaşı geçtik aynı durum bizde de vardı artık dayanamayıp çizgi film aciyordum arada sürekli tepemde kucağımda sorna artık yemek yaparken tezgaha oturtup eline bir şeyler verdim temizlik yaparken toz alırken toz bezi yerleri silerken temizle kovası elektrikli süpürge atarken ina da aldım oyuncak yada ben önde makine beni sende makineyi takip et dedim öyle öyle iş yaptım ama tabi bir saatlik iş 2 saatten önce bitmiyor si.du annemdeyim küçük teyzeleri de var kafam rahat hatta annem gün içinde alıp gidiyor akşama kadar hiç ağlamıyor
Çocuklarında canı sıkılıyor bir tek siz varsınız hep ilgi görmek istiyor

Çizgi film deniyim dedidm izlemiyor hiç izletmediğdim için ilgisini çekmedi artık böyle hissiz kalıyor kollarım

Keşfetmek hoşuna gidiyor aşagıda oldugu zaman herşeyi göremiyor diye yüksekte olmak hoşuna gidiyor başke evde yapmama sebebi o eve az gidip daha çok keşfedecek şey olması aşagıdayken gördükleri yetiyor ama sizin evde zaten herşeyi gördügü için farklı açıdan bakmak istiyorlar bu dönemlerde böyle şeyler normal tavsiye olarak ögrenme kulesi alın ona çıktıgı zaman yüksekten sizi izleyebilir yemek yaparken vs güvenli Bi köşede ona koyarsınız sizi izlemek çok hoşuna gider oglum da o aylarda öyleydi sonra geçiyor o dönemi

Çizgi film deniyim dedidm izlemiyor hiç izletmediğdim için ilgisini çekmedi artık böyle hissiz kalıyor kollarım
Ya böyle şeyler normal ben mesela çocuk kucağımda tek kolla ev süpürdügüm çok oldu büyüdükçe agırlaştı sonradan yaptığım işlere onu da davet ettim verdim biraz makineyi süpürmeye çalıştı ilgisi geçince bıraktı ben aldım işimi yaptım oyun oynattım makineyi kovaladı bulaşık makinesini beraber boşalttık yemek yaparken tezgah üstüne güvenli tarafa koyup beraber yaptım onun eline de boş tencere kaşık verdim taklit etti öyle oynarken ben yemek yaptım falan böyle böyle çözümler bulun ilgisi üzerinizden azalır zamanla sonra zaten kendi kendine oynamayı ögreniyor benimki 19 aylık oglum sen oyna ben gelicem derim odasına gider kendi kendine oynar bende işimi yaparım bitirince gidip onunla oynarım böyle Bi düzen var hala çamaşır makinesi beraber doldurup beraber asarız, bulaşık makinesi beraber boşalttırız o makineden verir ben yerlerine koyarım böyle şeyleri seviyorlar

Doğrudur işte aynı moddayım çamaşırları beraber asıyoruz vs ama daha fazla ona meşguliyet vermem gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…