• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kötü birşey olmasından korkuyorum

nazocano

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
65
118
293
İstanbul
Merhabalar;

Ben heran kötü birşey olacakmış gibi içime sıkıntı girmesinden dolayı rahatsızım. Sürekli aklıma kötü şeyler geliyor ve ben sürekli ağlama isteği duyuyorum. Öyle ki geceleri kalkar ailemden herkesi teker teker dolaşır nefes alıyor mu almıyor mu diye kontrol ederim. Fazlaca pimpirikliyim biri biyere geç kalsa hemen aklımdan kötü kötü senaryolar kuruyorum ve buna kendimi inandırıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum ve çok yoruldum artık lütfen bana yardım edin. Şimdiden teşekkürler...

o şey bende de var...ve bu yüzden de her gece kabus görüyorum...bilinçaltım kötü bir şeyler olacağından dolayı korkuyor ya o yüzden bu rüyalarıma da yansıyor... bi de son zamanlarda geceleri ölümü çok düşünüyorum ölmekten korkuyorum :/

''O şey'' bende de var. Ben Obsesif Kompulsif hastasıyım. Sizinkisi halk arasına evham olarak bilinen yaygın anksiyete bozukluğu olabilir. Bir uzmana danışın bence. Ben genelde kriz geçirdikten sonra kötü bir şey olacakmış hissine kapılırım, mesela şimdilerde kas erimesi hastalığım varmış ve 26 yaşında ölecekmişim gibi geliyor.

bendede var 2 aydır ilaç tedavisi görüyorum. azaldı baya. ama geçmiyor. yine buna şükrediyorum. bence bi uzmandan yardım al. pirpirik dediğin şey yaygın anksiyete bozukluğu diye bir rahatsızlık. yani benimkinden.

Çok yakın bir arkadaşımda aynen senin gibi.
Nedensiz yere, ya şöyle şöyle olursa diyor ama ortada bişeycik yok ve gördük ki korktuğu şeyi kendisine çekti.

Back