• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kırılan eş ailesi

thefullmoon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2022
13
20
3
Hanımlar 3 senelik evliyim kaynanam sürekli bana kırılıyor niye gelmediniz gitmediniz niye böyle yapmadınız görümcelerim sürekli eşimi arıyor annem size kırılmış babam size kırılmış diyip duruyorlar. Hamileyim bi şöyle ağız tadıyla kimseye kırılamadım valla gelen giden bana kırılıyor anlamıyorum. Çocuk gibi küsmece barışmaca oynamaktan çok sıkıldım artık. Takmamaya çalışıyorum ama artık inanın dayanamıyorum. Kaynanamla telefonda normal konuşmamızda bile en son gelmezseniz kırılırım diyor. Nedense bi tek onların duyguları var benim yok ben bir şeye alınsam abartıyor oluyorum… eşim başlarda onların lafını bana getirirdi, tepkilerimden sonra yapmamaya başladı ama bu sefer de çok sessiz oldu ne onlara bir şey der ne bana, bir gerginlik olsa çekilir kenara susar. İlk baştan beri hep birlikte olalım istediler çok karıştılar beni eşime şikayet ettiler ben hep mesafeli ama saygılı davrandım. En ufak bir şey de niye aramadınız, niye niye… aramıyorum işte zorla mı ? Tavrımı bildikleri halde 3 senedir aynı muhabbet. Çok şey yaşadık tartışmalar oldu yine de yakınlık istiyorlar ama bu yakınlık sadece onların istediği gibi olacak yani benim düşüncelerimin hiç bir önemi yok. Sürekli bizde şöyle bizde böyle diyip duruyorlar kendi adetlerini anlatıyorlar. Geçen yine gittiğimizde kaynanam, çocuk doğsun ağzına acı biber sürücem bizde böyledir acıya alışsın diye yapılır dedi. Görümcem senin çocuğunada lakaplar takıcaz diyip durdu. Hayır yani görümcem kendisi beni her yerden engelledi şimdi nerden geliyor bu samimiyet bilmiyorum. Bir şeyler yaşayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan tiksiniyorum artık gitmek istemiyorum birileri kırılır diye yaşamaktan yoruldum zaten ne yapsan yaranamıyorsun. Geçende eşimle resim paylaştık diye görümcem kırıldı. Kendi ailemdende alttan al boş ver duyma tarzında yorumlar aldım zaten tek yaptığım bu. Görmüyorum duymuyorum, cevap vermiyorum ama her seferinde daha fazla yapıyorlar. Herkesin bir sabır sınırı var, benimde kendi içimde yaşadıklarım var… psikolojik olarak kötü bir dönemden geçiyorum zaten bide saçma sapan şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorum bi kerede beni anlamaya çalışan yok bu zamana kadar yüzlerine karşı bi saygısızlık yapmadım, mesafeli ve saygılı durdum. Ama ne yapılanları hazmedebiliyorum ne aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayıp hiçbir şey olmamış gibi davranmayı. Ne yapıyım sizce

Son düzenleme:
Hanımlar 3 senelik evliyim kaynanam sürekli bana kırılıyor niye gelmediniz gitmediniz niye böyle yapmadınız görümcelerim sürekli eşimi arıyor annem size kırılmış babam size kırılmış diyip duruyorlar. Hamileyim bi şöyle ağız tadıyla kimseye kırılamadım valla gelen giden bana kırılıyor anlamıyorum. Çocuk gibi küsmece barışmaca oynamaktan çok sıkıldım artık. Takmamaya çalışıyorum ama artık inanın dayanamıyorum. Kaynanamla telefonda normal konuşmamızda bile en son gelmezseniz kırılırım diyor. Nedense bi tek onların duyguları var benim yok ben bir şeye alınsam abartıyor oluyorum… eşim başlarda onların lafını bana getirirdi, tepkilerimden sonra yapmamaya başladı ama bu sefer de çok sessiz oldu ne onlara bir şey der ne bana, bir gerginlik olsa çekilir kenara susar. İlk baştan beri hep birlikte olalım istediler çok karıştılar beni eşime şikayet ettiler ben hep mesafeli ama saygılı davrandım. En ufak bir şey de niye aramadınız, niye niye… aramıyorum işte zorla mı ? Tavrımı bildikleri halde 3 senedir aynı muhabbet. Çok şey yaşadık tartışmalar oldu yine de yakınlık istiyorlar ama bu yakınlık sadece onların istediği gibi olacak yani benim düşüncelerimin hiç bir önemi yok. Sürekli bizde şöyle bizde böyle diyip duruyorlar kendi adetlerini anlatıyorlar. Geçen yine gittiğimizde kaynanam, çocuk doğsun ağzına acı biber sürücem bizde böyledir acıya alışsın diye yapılır dedi. Görümcem senin çocuğunada lakaplar takıcaz diyip durdu. Hayır yani kendisi beni her yerden engelledi şimdi nerden geliyor bu samimiyet bilmiyorum. Bir şeyler yaşayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan tiksiniyorum artık gitmek istemiyorum birileri kırılır diye yaşamaktan yoruldum zaten ne yapsan yaranamıyorsun kendi ailemdende alttan al boş ver duyma tarzında yorumlar aldım zaten tek yaptığım bu. Görmüyorum duymuyorum, cevap vermiyorum ama her seferinde daha fazla yapıyorlar. Herkesin bir sabır sınırı var, benimde kendi içimde yaşadıklarım var… bu zamana kadar yüzlerine karşı bi saygısızlık yapmadım, mesafeli ve saygılı durdum. Ama ne yapılanları hazmedebiliyorum ne aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayıp hiçbir şey olmamış gibi davranmayı. Ne yapıyım sizce
Gerçek anlamda mesafeli olacaksınız o zaman madem ota boka kırılıyorlar :KK70: En azından nadir görüşün ki çok fazla moraliniz bozulmasın. Eşinizi de anlıyorum ara bulmaya çalışıyor fakat bu durumda onun yapacağı şey sizi onlarla sık sık görüştürmemektir. Yani niye gitmiyorsun niye yapmıyorsun dediklerini gibi yaklaşımlarda bulunmamalı. Kısaca iki tarafıda kendi haline bırakacak :KK70:

Hanımlar 3 senelik evliyim kaynanam sürekli bana kırılıyor niye gelmediniz gitmediniz niye böyle yapmadınız görümcelerim sürekli eşimi arıyor annem size kırılmış babam size kırılmış diyip duruyorlar. Hamileyim bi şöyle ağız tadıyla kimseye kırılamadım valla gelen giden bana kırılıyor anlamıyorum. Çocuk gibi küsmece barışmaca oynamaktan çok sıkıldım artık. Takmamaya çalışıyorum ama artık inanın dayanamıyorum. Kaynanamla telefonda normal konuşmamızda bile en son gelmezseniz kırılırım diyor. Nedense bi tek onların duyguları var benim yok ben bir şeye alınsam abartıyor oluyorum… eşim başlarda onların lafını bana getirirdi, tepkilerimden sonra yapmamaya başladı ama bu sefer de çok sessiz oldu ne onlara bir şey der ne bana, bir gerginlik olsa çekilir kenara susar. İlk baştan beri hep birlikte olalım istediler çok karıştılar beni eşime şikayet ettiler ben hep mesafeli ama saygılı davrandım. En ufak bir şey de niye aramadınız, niye niye… aramıyorum işte zorla mı ? Tavrımı bildikleri halde 3 senedir aynı muhabbet. Çok şey yaşadık tartışmalar oldu yine de yakınlık istiyorlar ama bu yakınlık sadece onların istediği gibi olacak yani benim düşüncelerimin hiç bir önemi yok. Sürekli bizde şöyle bizde böyle diyip duruyorlar kendi adetlerini anlatıyorlar. Geçen yine gittiğimizde kaynanam, çocuk doğsun ağzına acı biber sürücem bizde böyledir acıya alışsın diye yapılır dedi. Görümcem senin çocuğunada lakaplar takıcaz diyip durdu. Hayır yani görümcem kendisi beni her yerden engelledi şimdi nerden geliyor bu samimiyet bilmiyorum. Bir şeyler yaşayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan tiksiniyorum artık gitmek istemiyorum birileri kırılır diye yaşamaktan yoruldum zaten ne yapsan yaranamıyorsun kendi ailemdende alttan al boş ver duyma tarzında yorumlar aldım zaten tek yaptığım bu. Görmüyorum duymuyorum, cevap vermiyorum ama her seferinde daha fazla yapıyorlar. Herkesin bir sabır sınırı var, benimde kendi içimde yaşadıklarım var… bu zamana kadar yüzlerine karşı bi saygısızlık yapmadım, mesafeli ve saygılı durdum. Ama ne yapılanları hazmedebiliyorum ne aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayıp hiçbir şey olmamış gibi davranmayı. Ne yapıyım sizce
Onların anladığı dilden konuşun, onlardan daha çok kırılın.

Yeni bir hastalık atlattım karnımda bebeyle. Kimse beni sormadı valla keşke bende kırılsaydım. Onların en ufak burnu kanasın sülaleye hesap sorar küserler. Bu tür durumlarda ben hep aradım gittim zaten yapmamak mümkün değil öyle bir baskıları var ki… sıkıysa gitme

Mesafeye devam. Siz daha fazla kırılın size ne diyorlarsa aynısını diyin de bunalsınlar. Bu arada bebeğin sizin bebeğiniz olduğunu saygılı bir şekilde ayar vererek anlatmanız lazım. Ne demek biber yok lakap bilmem ne... Sizde olabilir bizde öyle şeyler yok yaptırmayacağım diyip geçin. Yaparlarsa da işte o zaman cıngar çıkarıp onları sahiden kırmanın tam zamanı.

Mesafeye devam. Siz daha fazla kırılın size ne diyorlarsa aynısını diyin de bunalsınlar. Bu arada bebeğin sizin bebeğiniz olduğunu saygılı bir şekilde ayar vererek anlatmanız lazım. Ne demek biber yok lakap bilmem ne... Sizde olabilir bizde öyle şeyler yok yaptırmayacağım diyip geçin. Yaparlarsa da işte o zaman cıngar çıkarıp onları sahiden kırmanın tam zamanı.

Bu sözlerinden sonra iyice soğudum zaten. Bide ultrasona onu götürmedik diye kırıldı üstüne kaynanam. Gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gittim söyledim yine yaranamadım. Sen sustun sustun bize söylemedin dimi dedi. Git kocana trip at be kadın yeter diyeceğim en sonunda

Yeni bir hastalık atlattım karnımda bebeyle. Kimse beni sormadı valla keşke bende kırılsaydım. Onların en ufak burnu kanasın sülaleye hesap sorar küserler. Bu tür durumlarda ben hep aradım gittim zaten yapmamak mümkün değil öyle bir baskıları var ki… sıkıysa gitme
Her ailede var bunlardan. Benim kendi teyzem ve kuzenler hatta. Samimiyetsiz hareketler bence.

Çok doğru bir taktik. En iyi savunma saldırıdır. Yok ben hamileyim , canım şunu istedi dedim yapmadılar. Yok işte acı biber sürmez dedi çocuğuma, benim rüyalarıma girdi , sıçrayarak uyandım. Ben hamileyim , bana çocuğun odasını biz alcaz demediler, bizim adetlerde kaynana alır odayı. Biz de hamile kalan , 5 i bir yerde takılır, neden takmadilar. Birazda ozellikle.kocasinin yanında ağlasın konu sahibi . Bir kaç ayılıp bayılma ile. En sonunda herseye alınan ve yanında çok dikkatli konuşulması gereken gelin olur mis gibi.

Neden siz onlardan daha mı degersizsiniz bana surekli kırılan insanlara öyle tripler atarım ki bir daha feleği sasar . Üç yıldır yanlsk yoldasınız ondan katlanarak devam ediyor . Resim paylaştık diye niye kiriliyormis daha çok atın . Onların her yaptığını inceleyin ve sürekli burunlarinfan getirin . Hep kirilin gerekirse gözünüze soğan sürün ağlayın . Ne demek sizi hastalığınizda aramamak ben olsam hepsini tek tek arar trip atardım . Bir süre konuşmazdim. Öyle saça böyle tarak ..sürekli açıklama yapacak durumda bırakın onları

Çocukla ilgili bir şeyde direk ağlama moduna girin . Karakterinize uygun olmayabilir ama inanın onlar sadirdikca zevk alırsınız😈

Çocuğuma acı biber sürecekmis hoop bir ağlama bir ayilma bayılma çocuğa isim takicwz dediniz geçen çok kırıldım size benim çocuğumun ismini sevmediniz demek bir bahane bulun çocigu daha dogmsdan yargıladiniz psikolojim bozuldu deyin. Burunlarinfan böyle gelsin seni görünce konuştukları şeylere hep dikkat etsinler . Eşin de o kırılıyor desin .

Hanımlar 3 senelik evliyim kaynanam sürekli bana kırılıyor niye gelmediniz gitmediniz niye böyle yapmadınız görümcelerim sürekli eşimi arıyor annem size kırılmış babam size kırılmış diyip duruyorlar. Hamileyim bi şöyle ağız tadıyla kimseye kırılamadım valla gelen giden bana kırılıyor anlamıyorum. Çocuk gibi küsmece barışmaca oynamaktan çok sıkıldım artık. Takmamaya çalışıyorum ama artık inanın dayanamıyorum. Kaynanamla telefonda normal konuşmamızda bile en son gelmezseniz kırılırım diyor. Nedense bi tek onların duyguları var benim yok ben bir şeye alınsam abartıyor oluyorum… eşim başlarda onların lafını bana getirirdi, tepkilerimden sonra yapmamaya başladı ama bu sefer de çok sessiz oldu ne onlara bir şey der ne bana, bir gerginlik olsa çekilir kenara susar. İlk baştan beri hep birlikte olalım istediler çok karıştılar beni eşime şikayet ettiler ben hep mesafeli ama saygılı davrandım. En ufak bir şey de niye aramadınız, niye niye… aramıyorum işte zorla mı ? Tavrımı bildikleri halde 3 senedir aynı muhabbet. Çok şey yaşadık tartışmalar oldu yine de yakınlık istiyorlar ama bu yakınlık sadece onların istediği gibi olacak yani benim düşüncelerimin hiç bir önemi yok. Sürekli bizde şöyle bizde böyle diyip duruyorlar kendi adetlerini anlatıyorlar. Geçen yine gittiğimizde kaynanam, çocuk doğsun ağzına acı biber sürücem bizde böyledir acıya alışsın diye yapılır dedi. Görümcem senin çocuğunada lakaplar takıcaz diyip durdu. Hayır yani görümcem kendisi beni her yerden engelledi şimdi nerden geliyor bu samimiyet bilmiyorum. Bir şeyler yaşayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan tiksiniyorum artık gitmek istemiyorum birileri kırılır diye yaşamaktan yoruldum zaten ne yapsan yaranamıyorsun. Geçende eşimle resim paylaştık diye görümcem kırıldı. Kendi ailemdende alttan al boş ver duyma tarzında yorumlar aldım zaten tek yaptığım bu. Görmüyorum duymuyorum, cevap vermiyorum ama her seferinde daha fazla yapıyorlar. Herkesin bir sabır sınırı var, benimde kendi içimde yaşadıklarım var… psikolojik olarak kötü bir dönemden geçiyorum zaten bide saçma sapan şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorum bi kerede beni anlamaya çalışan yok bu zamana kadar yüzlerine karşı bi saygısızlık yapmadım, mesafeli ve saygılı durdum. Ama ne yapılanları hazmedebiliyorum ne aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayıp hiçbir şey olmamış gibi davranmayı. Ne yapıyım sizce
Ne kirilgan bi aileymis 🤦Bidaha kirilirim diyen olirsa cok pis kirarim diye cinnet gecirmelik tam😄
Siz daha cok kirilin.Aa ruzgar esiyr kirildim,yel girdi kirildim.Onlara onlarin dilinden konusun.

Aynı benimkiler böyle, sürekli ilgi beklediler , hergun gelip gitmek , hergun aramak , ben kesinlikle taviz vermedim , eşimle çok tartışmalar yaşadım, şimdi eskisi kadar karışamıyorlar, görüşmeler baya azaldı, hala arada eskiye dönme sevdaları tutsa da ben geri duruyorum, sana tavsiyem bırak kim kırılırsa kırılsın sen hiçbişey deme duyma ve tınlama, iletişimi azalt ve yavaş yavaş uzaklaş, gerekirse de hoşlanmıyorm de geç, çocuk doğmadan önlemini al , yoksa yapışırlar sürekli, yapış yapış insanlardan nefret ederim ..

Bu sözlerinden sonra iyice soğudum zaten. Bide ultrasona onu götürmedik diye kırıldı üstüne kaynanam. Gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gittim söyledim yine yaranamadım. Sen sustun sustun bize söylemedin dimi dedi. Git kocana trip at be kadın yeter diyeceğim en sonunda
Allah aşkına bir kere daha böyle üstünüze geldiğinde yırtın kendinizi ayılıp bayılın. Hamile halimle bana yaptığınıza bakın diyin. Bir dahakine çekinirler. Yapmazlar diyemiyorum kadının huyu bu ama çekinirler. Siz susup tamam diyerek cesaret veriyorsunuz.

Şu her yerden engelleme olayı inanılmaz itici ve manasız. Kompleksli insanların kendini göstermek için gösterdiği bi tepki bence. Taciz yoksa, başka sorunlu meseleler yoksa, mesela yenge neden engellenir :KK53: yazmazsin olur biter.

Görümce eşinle foto paylasmaniza neden ve ne hakla kırılıyor? Agzinin payi verildi umarim? Boylelerine alttan aldikca kirilmalarinin dozu artar, umursamaz olun, bakalim kiriliyorlar mi?

Kirilmak falan hikaye, kompleksli ve ezik olduklari icin bu sekilde kendilerini saydirmaya calisiyorlar, alttan alinip gonulleri alindikca da daha cok simariyorlar. Bu tipleri umursamayip bikac kez de had bildirdiginde bu kez sana ve hayatina yapisabilmek icin dunyanin en yalaka insanına dönüşürler. Mesafeyi cok iyi korumalisin konu sahibi.
Bi yakinimiz var, eskiden surekli arardim, her aramamda sitem, iste aramiyosun su bu. En sonunda kestim arama isini, simdi canim isterse kirk yilda bir ariyorum, benden kiymetlisi yok, tesekkurler ediyor aradığım icin. Böylelerine böyle.

Back