• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kaygılı olan varmı benim gibi :(

Burcy35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
510
97
73
37
Merhaba arkadaşlar benim 1 adet kürtajım oldu bebek gelişmediği için sonra 6 ay korunduk ardından 1 yıl korunmadık ve artık kesin bişey var olmuyo bebek derken hamile kaldım şuan 10+1 haftalık hamileyim ama 3-4 güne bir hafif kahverengi leke oluyo Buda beni çok üzüyo herseferinde doktora koşuyoruz ama kanama alanı görünmüyor progestan coraspine ve polut diye iğne oluyorum ama genede sürekli korku halindeyim :( nasıl kurtulabilirim bu duygudan

Merhaba arkadaşlar benim 1 adet kürtajım oldu bebek gelişmediği için sonra 6 ay korunduk ardından 1 yıl korunmadık ve artık kesin bişey var olmuyo bebek derken hamile kaldım şuan 10+1 haftalık hamileyim ama 3-4 güne bir hafif kahverengi leke oluyo Buda beni çok üzüyo herseferinde doktora koşuyoruz ama kanama alanı görünmüyor progestan coraspine ve polut diye iğne oluyorum ama genede sürekli korku halindeyim :KK43: nasıl kurtulabilirim bu duygudan
stres iyi değil ya lekelenme fazla değilse sıkıntı olmaz ki düşük riski mi var

Canm bnm o korku keske gitse bendede aynisi var bnm kanamam gectigi halde azcik bi agrim da olsa korkudan dr kosuyodum suan daha iyiyim ama inan korku ve kaygim gecmio gdio gelio

Canm bnm o korku keske gitse bendede aynisi var bnm kanamam gectigi halde azcik bi agrim da olsa korkudan dr kosuyodum suan daha iyiyim ama inan korku ve kaygim gecmio gdio gelio
Stres yapmamamız lazım ama elimde değil yani hamileliğin mutluluğuna varamadım daha bende

Back