Sürekli karında şişlik

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
66
Yer
Antalya
Slm herkese. bu sorun sadece bendemi var diye sormak istiyorum. Karnım sürekli şişiyor. smear testim yapıldı akıntı kaşıntı herhangi birşey yok ama, çalıştığım ortam biraz soğuk acaba ondan olabilirmi. ayaklarım sürekli üşüyor. hiç ısıtamıyorum eve gelinceye kadar. kat kat çorapda giysem sanki buz kalıbına koymuşum. acaba bununlamı alakalı. resmen iş yerinde 7 aylık hamile gibiyim.:36:

Tıpkı beni anlatmışsınız karnım 6-7 aylık gibi şiş.ayaklarım ne giyersem giyeym kat kat giyeyim ısınmaz.kot alıyorum bacaktan popodan sorun yok göbekten kavuşmuşmuyor.çok kilolu bir insan değilim şişliği kiloya bağlasam ama bölgesel kilo sanırım.bende son zamanlarda bişey farkttm göbek deliğimn hemen solunda parmamı bastırınca ceviz gibi bişi gelio elime. göbeğim mi kaçtı diorm başka bişey mi bilmiyorum.vala bende çözemedm bu işi bacım

Tıpkı beni anlatmışsınız karnım 6-7 aylık gibi şiş.ayaklarım ne giyersem giyeym kat kat giyeyim ısınmaz.kot alıyorum bacaktan popodan sorun yok göbekten kavuşmuşmuyor.çok kilolu bir insan değilim şişliği kiloya bağlasam ama bölgesel kilo sanırım.bende son zamanlarda bişey farkttm göbek deliğimn hemen solunda parmamı bastırınca ceviz gibi bişi gelio elime. göbeğim mi kaçtı diorm başka bişey mi bilmiyorum.vala bende çözemedm bu işi bacım

sen öle diyince hemen göbeğimin deliğine baktım :52::52: bende kilolu değilim ama bu ayaklarımı nasıl ısıtıcam bilmiyorum. birde sürekli gaz ağrısı üşütmektenmi acep:18::18:

sen öle diyince hemen göbeğimin deliğine baktım :52::52: bende kilolu değilim ama bu ayaklarımı nasıl ısıtıcam bilmiyorum. birde sürekli gaz ağrısı üşütmektenmi acep:18::18:

bnmki ağrısıyla kalmıyo çıkıyoda olur olmadık yerde tam rezillk ya.tutmaya çalışıyorum patlıyorm bu sefer nefes alamıyorum inanki

Slm herkese. bu sorun sadece bendemi var diye sormak istiyorum. Karnım sürekli şişiyor. smear testim yapıldı akıntı kaşıntı herhangi birşey yok ama, çalıştığım ortam biraz soğuk acaba ondan olabilirmi. ayaklarım sürekli üşüyor. hiç ısıtamıyorum eve gelinceye kadar. kat kat çorapda giysem sanki buz kalıbına koymuşum. acaba bununlamı alakalı. resmen iş yerinde 7 aylık hamile gibiyim.:36:

aynı sorun bendede var elim ayağım buz gibi kat kat çorap giyom banamısın demiyor ,birde karında şişkinlikten oturmakda zorluk çekiiyorum bazen inan kilolu bi insanda değilim ama nerde üşütüoz bende anlamadım gaz sorunuda oluyor bazen.şu aralar hormon ilaçları kullanıyorum onun etkisindenmi strestenmidir bilemedim birazcık daha iyiyim eskisi kadar üşümem yok gibi

benimde hep karnımda bir şişlik var sıkıntı basıyo artık herkes kilomuuuu aldınnn!!! dıyo:))) benm afedersnz wc sorunumda var malesef:(

benimde hep karnımda bir şişlik var sıkıntı basıyo artık herkes kilomuuuu aldınnn!!! dıyo:))) benm afedersnz wc sorunumda var malesef:(

bu şişkinliği nasıl geçircez bende anlamadım :( göbektende amaliyat oldum şimdi iyce şişti egzersizde yapamıyorum....

Benim de sürekli sis.Ayni dertten muzdaribim yani.Ama son zamanlarda cok az yemeye basladim.biraz düzelir gibi oluyorum.Galiba yediklerimize gercekten cok dikkat etmemiz gerekiyor.Ömür boyu diyet gibi bit sey yani..

Bugün neredeyse 9 aylık hamile gibiydim halen öleyim. ben çözmüş değilim bu sorunumu yine:18:

Bugün neredeyse 9 aylık hamile gibiydim halen öleyim. ben çözmüş değilim bu sorunumu yine:18:

Birde Miğdemde sorunum yok ama şerbetli tatlı yediğim zaman miğdem de ağzımda, Yanma oluyor feci şekilde :((

kola içiyomusunuz kızlar...ben kolayı çok tüketen biriyim.
kola içtiğimde hem kabızlık hem şişkinlik oluyor.
dediğiniz gibi hamile gibi görünüyorum...
şuan kolayı bıraktım çok nadir oluyor artık şişkinliğim...

kola içiyomusunuz kızlar...ben kolayı çok tüketen biriyim.
kola içtiğimde hem kabızlık hem şişkinlik oluyor.
dediğiniz gibi hamile gibi görünüyorum...
şuan kolayı bıraktım çok nadir oluyor artık şişkinliğim...

Kolayı çok seviyorum ama öle çok sık içen biri değilim, arada içiyorum acaba arada içtiğim zamanlardamı oluyorki böyle:26:

Back