Sürekli kanayan yaralar...

Gezmeye gidince her yerde aklıma geliyor çok fazla haksızlığa uğradım çok dert ediyorum bunları eskiden öyle neşeliydim ki öyle özgüvenim vardı ki ama şimdi ezik korkak biri oldum
arkadasim ne uzuluyorsun yaa evlrmeden kurtulmussun .sukret keyfine bak.ben oyle adamin adini bile anmak istemem gebersin gitsin.birde arkadaslar bosanmis kadinlarin sayfasi nrrde yasadiklarinin anlattiklari onlari okumak istiyorum lutfen bana yardim edin

allahin sevdigi kuluymussun rabbim seni fenalikdan korumus cook sukret dua et. evlenseydin nolacakti ya .hayat devam ediyor keyfine bak.

4 yıllık bir alışkanlığı, sevgiyi ha deyince atmak kolay değil elbette. Onunla geçirdiğiniz güzel günler yerine sürekli size yaptıklarını düşünürseniz belki bir şekilde unutursunuz.

Boş kalmamaya çalışın. Gezin, dolaşın, kendinize hobi edinin. Düşünmek için zamanınız kalmasına fırsat vermeyin. İnşallah en kısa zamanda bu özlemden kurtulur çok mutlu olursunuz.

Dediğiniz gibi kolay olsa keşke ama sevgiyi söküp atamıyorum buda benim güçsüzlüğüm kendime öfkem...
arkadasim neden senin konunda baslikda benim profilim var bizahmet onu kaldirir misiniz ben istemiyorum.yonetici de duruma el atsa cook iyi olur .baska arkadas yine aynisini yapmis konu bosanma davasi prifil benim gozukuyo . ne amacla kullaniyorsunuz pek anlamis degilim konu senin benim profille bi alakasi yok

Benim bir amaçla kullandığım yok ki yorum yaptığınız için gözüküyorsunuzdur sakin olun

Inşallah mutlu olurum şimdi hic mutlu olacakmisim gibi gelmiyor çok uzak sanki o günler hicbirseyden keyif almadığım icin birsey de yapamıyorum aglamakla geçiyor vaktim

Sayın vuslat mahsere kaldi
bu ve diğer topikte:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bosanma-hakkinda.823172/page-4#post-40997749
profilinizin gözüktüğünü yazmışsınız, gözükür çünkü her iki topiğe de yorum yazmışsınız, konu sahibelerinin bir amacı yok, onlar konularını açmış sizde yorum yapmışsınız, yorum yapmasaydınız gözükmezdiniz.

Sayın Z Zalimhayattt ,
konunuza verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…