Sürekli kahkaha krizine giren çocuk

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
577
554
33
Merhaba sevgili anneler
Benim oğlumla derdim, sıkıntım bitmiyor ne yazık ki. Bu güne kadar sorun olarak görmüyordum ben de çok gülen bir çocukmuşum ama oğlum felaket.

Sürekli krize giriyor önünü almazsak kusmaya kadar gidiyor. Kendi kendine gülüyor, uyutmaya çalışınca gülüyor, yemek verirken gülüyor. Sürekli krize giriyor.

Böyle bir çocuk gören var mı aranızda? Çocuğum 2,5 yaşında

Aynı durum bende de çocukken vardı morarir nefessiz kalırdım hatta. Ergenliğe girmeye baslayinca düzelmisti. Herhangi bir sağlık problemim yok çok sukur

Bence çok tatlı:)gözümün önüne geldi ne şeker gülüyordur doktorluk bir durum yom bence gülsün sizde gülün hep beraber aglamasından iyidir ağlamanın sebepleri yada sebepsiz ağlamalar oluyor bebeklerde ama gülmenin bence olumsuz bir sebebi yoktur

Bu gülme sırasında ani bir olay olursa ne yapıyor? Mesela o öyle kendi kendine gülerken siz onun görmeyeceği bir yerde metal bir kabı elinizden düşürmüş gibi yere atıp ses çıkarsanız? Veya boğuluyor gibi öksürmeye başlasanız?

Videoya alıp doktora gösterin bence kusmaya varacak kadar krize girmesi bana normal gelmedi. İnşallah ciddi bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…