• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli idrara sıkışma hissim var acaba gebe miyim?

faas23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
17
2
1
Merhaba arkadaşlar, 1,5 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz fakat eşimde sperm az. İki kez aşılama yaptık olmadı. Klomen kullandım olmadı. Geçen ay ikinci aşılamamı yaptım olmadı. Bu ay son 10 gündür sürekli idrara sıkışmışım gibi ağrım var tuvalete gidiyorum idrarı yaparken çok hafif ağrım oluyo. Çıkıyorum sanki idrarımı hiç yapmamışım gibi. Vajinamda ara ara kaşıntı oluyo acaba hamilelikten olabilir mi? Aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda. Yarın adet olmam gerek bakalım

Merhaba arkadaşlar, 1,5 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz fakat eşimde sperm az. İki kez aşılama yaptık olmadı. Klomen kullandım olmadı. Geçen ay ikinci aşılamamı yaptım olmadı. Bu ay son 10 gündür sürekli idrara sıkışmışım gibi ağrım var tuvalete gidiyorum idrarı yaparken çok hafif ağrım oluyo. Çıkıyorum sanki idrarımı hiç yapmamışım gibi. Vajinamda ara ara kaşıntı oluyo acaba hamilelikten olabilir mi? Aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda. Yarın adet olmam gerek bakalım
enfeksiyon ya da mantar olabilir . dr ya gozukun bence en kisa zamanda ilerleryince cok kotu oluyor

Rabbim gönlünüze göre versin öncelikle .
Ama yorumunuz bana çok yakın geldiği için SİSTİT gibi duruyor
Her ay yaşardım hamilelik öncesinde muhtremelen enfeksiyounuz da var çünkğ kaşıntı olayı norma değil.
Bir an önce doktorunuz ile görüşün derim.Geçmiiş olsun...

Rabbim gönlünüze göre versin öncelikle .
Ama yorumunuz bana çok yakın geldiği için SİSTİT gibi duruyor
Her ay yaşardım hamilelik öncesinde muhtremelen enfeksiyounuz da var çünkğ kaşıntı olayı norma değil.
Bir an önce doktorunuz ile görüşün derim.Geçmiiş olsun...

Hamilelik öncesinde böyle belirti mi yaşadımız tam anlayamadım da

Galiba öyle yarın adet olmam gerekiyo bakalım belli olur artık
Benim ilk belirtim idrara sıkışık olmamdi. Ama oyle 10 gun falan degil 1-2 gun oldu sadece ama sizinki sistit gibi duruyor

Idrar yolu enfeksiyonu canim

Selam canım naptın adet olmadın inşallah banada enfeksiyon gibi geldi aksatma hiç benimde eşimin sperm sayısınız çıktı aşılama istiyoruz senn eşinin sayısı kaçtı acaba aşılama yaptırdınız

Selam canım naptın adet olmadın inşallah banada enfeksiyon gibi geldi aksatma hiç benimde eşimin sperm sayısınız çıktı aşılama istiyoruz senn eşinin sayısı kaçtı acaba aşılama yaptırdınız

Malesef canım bir gün gecikmeyle adet gördüm. Benim eşimin toplam spermi 24 milyon çıkmıştı ama bu yıkanıyo canlı olanlar seçiliyo aşılama için kalan 6 milyondu ama tutmadı malesef. İnşallah senin ilk denemende tutar

Malesef canım bir gün gecikmeyle adet gördüm. Benim eşimin toplam spermi 24 milyon çıkmıştı ama bu yıkanıyo canlı olanlar seçiliyo aşılama için kalan 6 milyondu ama tutmadı malesef. İnşallah senin ilk denemende tutar
Hayırlısı olsun canım inşallah aslında istemiyorum ama tutmazsa çok üzülücem diye ama nasip işte bıbau önce klomene başladık bakalım bidahaki aya kaldı sanırım

Back