Sürekli huzursuz ağlayan bebek

Tgbnrnrnr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
52
477
34
Merhabalar 11 aylık bi kızım var Allah bağışlasın.. fakat doğduğundan beri hatta karnımdan çıktığı andan beri ilk 8ay hep ağladı şuan 11 aylık eskiye nazaran iyiyiz ama öyle çokta normal bi bebek değil yürüyor artık hep peşimde ağlaya ağlaya arkamdan geliyor kucak isitor kucaktan 1 dk sonra atıyor kendini üst alt değişimi yıkamak oto koltuğu mama sandalyesi ya da bilumum onu kısıtlayacak şeyler krizle sonuçlanabiliyor gitmediğim Prof cerrah kalmadı sonuç hepsi sabır dedi ne nörolojik ne fiziksel sıkıntıda yok ama ben çok yoruldum tayini olan bi eşim olduğu için ailelerden uzağız eşim çok destek ama 8-5 yok ayda 4 gece nöbetler sayesinde yok derken çocuk büyütmek değilde mücadele etmek desem kendimi daha iyi anlatırım sanırım bu durumda olup geçti diyen var mı ?? Bir umut soruyorum hayatım kalmadı hergün ağrı kesicilerle ayaktayım ....

Merhabalar 11 aylık bi kızım var Allah bağışlasın.. fakat doğduğundan beri hatta karnımdan çıktığı andan beri ilk 8ay hep ağladı şuan 11 aylık eskiye nazaran iyiyiz ama öyle çokta normal bi bebek değil yürüyor artık hep peşimde ağlaya ağlaya arkamdan geliyor kucak isitor kucaktan 1 dk sonra atıyor kendini üst alt değişimi yıkamak oto koltuğu mama sandalyesi ya da bilumum onu kısıtlayacak şeyler krizle sonuçlanabiliyor gitmediğim Prof cerrah kalmadı sonuç hepsi sabır dedi ne nörolojik ne fiziksel sıkıntıda yok ama ben çok yoruldum tayini olan bi eşim olduğu için ailelerden uzağız eşim çok destek ama 8-5 yok ayda 4 gece nöbetler sayesinde yok derken çocuk büyütmek değilde mücadele etmek desem kendimi daha iyi anlatırım sanırım bu durumda olup geçti diyen var mı ?? Bir umut soruyorum hayatım kalmadı hergün ağrı kesicilerle ayaktayım ....
Ağladığında susması için ödüllendiriyor musunuz?

Daha 11 aylık ceza ödül anlamaz ki sadece ilgisini başka yöne çekmeye gayret ediyorum ki o kadar yüksek sesle ağlıyor ki beni duymuyor bile

Daha 11 aylık ceza ödül anlamaz ki sadece ilgisini başka yöne çekmeye gayret ediyorum ki o kadar yüksek sesle ağlıyor ki beni duymuyor bile
Huzursuz olduğu bir şeyler varmı bulunmak istemediği ortam vs kişiler . Veya kardeşi falan varmı.
İnsallah bir an önce çözersin canım

yok ilk bebeğim sürekli evimizdeyiz pek gelen gidenimizde yok zaten 😢. Bahçeye iniyoruz bazen evin içinde başka odalarda oynuyoruz zeka kartlarıyla şekilleri yerine koyma kart toplama vs sürekli oyun uyku yemek geçiyor ama kendimle asla ilgilenemiyorum asla kendime artık bayılmayayım diye mutfağa gidip zeytin alsam peşimden gelip paçama yapışıp ağlıyor böyle bir bebek ilk defa görüyorum her be kadar kendi çocuğumda olsa ben bile yadırgıyorum bu durumu

yok ilk bebeğim sürekli evimizdeyiz pek gelen gidenimizde yok zaten 😢. Bahçeye iniyoruz bazen evin içinde başka odalarda oynuyoruz zeka kartlarıyla şekilleri yerine koyma kart toplama vs sürekli oyun uyku yemek geçiyor ama kendimle asla ilgilenemiyorum asla kendime artık bayılmayayım diye mutfağa gidip zeytin alsam peşimden gelip paçama yapışıp ağlıyor böyle bir bebek ilk defa görüyorum her be kadar kendi çocuğumda olsa ben bile yadırgıyorum bu durumu
Olsun tatlım sen gerildikçe oda hisseder allah yardım eder inşallah çözersin bir an önce allh sabır versin

Allah yardim etsin kolaylık versin canım, benim oglum da 9 ayı doldurdu 10 un içindeyiz, kolik bebekti ve sürekli ağlardı. Yeni yeni bu ağlamalar geriledi, uyku düzeni biraz biraz oturdu çok şükür. Bizimki de hep kucakta canım, kanguru da geziyoruz birlikte evin ici dışı fark etmiyor lakin artık kilosu da agirlastigi icin bel, sirt boyun omuz hep ağrıyor bende de, esimde de.. Benim esim de çalışıyor 7 de evden cikiyor aksam 7 de evde oluyor ama eve gelince ve tatil gunlerinde hakkini yiyemem Allah ondan razı olsun bebisi hep ona pasliyorum. İcimize sinen bakici yardimci da bulamadik annem yetişti yardima cok şükür. Bu ara diş çıkarıyor o yuzden uykulardan da bazen huysuz şekilde kalkiyor yine kucak istiyor, diş donemleri böyle geciyor bizim. Onceden 6-7 saat uyku bana fazla gelirdi su son 9 aydir 1 günüm olsa da keske 10 saat 20 saat uyusam.. O kadar yorgunum ki.. Ek gida donemi bir de.. Günlük hatta saatlik huyları değişiyor, dun bayila bayila yedigini bugun yemiyor vs.. Tum gün mutfakta öğün hazirlamak bir yandan kendimize yemek yapmakla geciyor. Oglum kucakta ya da yanimda mama sandalyesinde (bazen oturuyor bazen agliyor istemiyor oturmak) oluyor. Halimize şükürler olsun Allah kolaylik can sagligi versin canim. Yurumeye baslayinca biraz biraz kucaktan bagimsizlasir diye umut ediyordum ama seninkini okuyunca bi düşünceler sardi beni simdi... Belki fikir verenler olur.

Benim bebeğim de böyle
7 aylık oldu
Alt açma mama yedirme banyosu hep ağlamakla
Oto koltuğunda da durmaz beş dak sonra arkada sussun diye memeye alırım :KK43:
Tek basıma daha hiç dışarı çıkma cesareti bulamadım
Çünkü ağlarsa bebek arabasını mi taşıyacağım bebeğimi mi diyorum
Kucakta çok mutlu
Doğduğundan beri öyle
İşiniz çok zor allah yardım etsin
Ben de ne zaman uslanacak uysal bir bebiş olacak çok merak ediyorum

Canım benim kızım da 15 aylık aslında ilgi bekledikleri için ağlıyorlar benim ilk kızım çok uysaldı kendi kendine oynar uyur kalkardı.,, ama bu küçük tam bir cadı evin maskotu oldu,,,, evin bütün odalarının kapısı kapalı nerede tehlikeli işler var hep başında buzdolabına tırmanıyor koltuklara çıkıp// birrrrrrrr ///diyor yani atlayacak,,,,, ben daha çok olaylarda zevk almaya bakıyorum bi daha bu hallerini göremeyeceğim için işim varsa bırakıyorum onunla oynuyorum güldürüp seviyorum keyfi yerine gelince bende işlerimi yapıyorum,,,,, bende kendime hiç zaman ayıramıyorum ama yapacak birşey yok biraz daha zaman lazım ❤️❤️❤️❤️

Zaten sürekli kızımla oyun halindeyiz ki anlamıyorum sürekli huysuz ve ağlama çabası içinde evet çok gazlıydı ama artık yürüyor istediği yere gidiyor vs ama hep ya paçamda ya tepemde kucakta da mutlu değil anlamıyorum ne istiyor öfke krizim oluyor baş edemiyorum bazen İnan’ın çok yoruldum

Allah yardim etsin kolaylık versin canım, benim oglum da 9 ayı doldurdu 10 un içindeyiz, kolik bebekti ve sürekli ağlardı. Yeni yeni bu ağlamalar geriledi, uyku düzeni biraz biraz oturdu çok şükür. Bizimki de hep kucakta canım, kanguru da geziyoruz birlikte evin ici dışı fark etmiyor lakin artık kilosu da agirlastigi icin bel, sirt boyun omuz hep ağrıyor bende de, esimde de.. Benim esim de çalışıyor 7 de evden cikiyor aksam 7 de evde oluyor ama eve gelince ve tatil gunlerinde hakkini yiyemem Allah ondan razı olsun bebisi hep ona pasliyorum. İcimize sinen bakici yardimci da bulamadik annem yetişti yardima cok şükür. Bu ara diş çıkarıyor o yuzden uykulardan da bazen huysuz şekilde kalkiyor yine kucak istiyor, diş donemleri böyle geciyor bizim. Onceden 6-7 saat uyku bana fazla gelirdi su son 9 aydir 1 günüm olsa da keske 10 saat 20 saat uyusam.. O kadar yorgunum ki.. Ek gida donemi bir de.. Günlük hatta saatlik huyları değişiyor, dun bayila bayila yedigini bugun yemiyor vs.. Tum gün mutfakta öğün hazirlamak bir yandan kendimize yemek yapmakla geciyor. Oglum kucakta ya da yanimda mama sandalyesinde (bazen oturuyor bazen agliyor istemiyor oturmak) oluyor. Halimize şükürler olsun Allah kolaylik can sagligi versin canim. Yurumeye baslayinca biraz biraz kucaktan bagimsizlasir diye umut ediyordum ama seninkini okuyunca bi düşünceler sardi beni simdi... Belki fikir verenler olur.
Benim bebeğim de böyle
7 aylık oldu
Alt açma mama yedirme banyosu hep ağlamakla
Oto koltuğunda da durmaz beş dak sonra arkada sussun diye memeye alırım :KK43:
Tek basıma daha hiç dışarı çıkma cesareti bulamadım
Çünkü ağlarsa bebek arabasını mi taşıyacağım bebeğimi mi diyorum
Kucakta çok mutlu
Doğduğundan beri öyle
İşiniz çok zor allah yardım etsin
Ben de ne zaman uslanacak uysal bir bebiş olacak çok merak ediyorum
İnan bana bende canım bu tarz bebeği olan arkadaşım 1.5 yaşına doğru topladı diyor umudum yok gibi.. bende çok az dışarı çıktım çünkü her Çıkarma sonucu kızım kucağımda ağlıyor ben bebek arabasını ter kan içinde itiyorum eve zor atıyorum kendimi böyle oldu

İnan bana bende canım bu tarz bebeği olan arkadaşım 1.5 yaşına doğru topladı diyor umudum yok gibi.. bende çok az dışarı çıktım çünkü her Çıkarma sonucu kızım kucağımda ağlıyor ben bebek arabasını ter kan içinde itiyorum eve zor atıyorum kendimi böyle oldu
Bazısı emeklemeye başlayınca diupr bazısı yürüyünce bazısı hiçbir zaman :)

Sizi o kadar iyi anliyorum kii... Ayni sorun bende de var. Benim de oglum dediginiz gibi karnimdan ciktigi andan bu yana cok agliyor. Subat ayinda 4 yasina girecek. Kisitlandiginda agliyor. Bisey istediginde agliyor her sekilde aglamayi kullaniyor. Ama ben alistim artik. Hic aglamadigi zamanlar acaba bisey mi var dememe kalmadan cocuk hastalaniyor. Ama sizde alisirsiniz merak etmeyin. Evlat sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz. Alsiliyor. Ben de gitmedigim dr kalmadi yaptirmadigim test kalmadi. Dr en son sizin bebeginiz aglayan bir bebek bunu böyle kabul edip buna alisirsaniz sizin icin daha iyi olur. Sabirla zamanla geciyor ve alisiliyor. Ben bazen ogluma bakip ben sana nasil dayanmisim o kadar diyorum. Sen de dersin zamanla sikma canini :KK76::KK76::KK76:

İşe döneceğim Ocak da
Bakıcı kaçar diye korkuyorum
Ciddiyim ...
ev hanımı olsam bi nebze 7 aydır evdeyim ama bu kafa ile işe gidip nasıl verimli olacağım eve gelince napıcam bilmiyorum
Ben işi bırakmıştım Doğum öncesi dönememde çünkü kızıma başkası asla bakmaz bakamaz kötü davranır net !

X