bayanametist Guru Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 10 0 56 2 Temmuz 2008 Konu Sahibi bayanametist #1 8 yaşında bir kızım var.hep benim dediklerim olsun istiyor.hayır kelimesini çok kullanıyor.konuşuyorum izah ediyorum.ama nafile,burcu oğlak acaba diyorum?çaresiz kalıyorum.ne yapmalıyım?yorumlarınızı bekliyorumtatlicadiarzu
8 yaşında bir kızım var.hep benim dediklerim olsun istiyor.hayır kelimesini çok kullanıyor.konuşuyorum izah ediyorum.ama nafile,burcu oğlak acaba diyorum?çaresiz kalıyorum.ne yapmalıyım?yorumlarınızı bekliyorumtatlicadiarzu
shiftcan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2008 2.025 556 2 Temmuz 2008 Konu Sahibi bayanametist #2 örnek verirseniz mesela nelere hayır diyor. acaba size göre normal ama onun yapmaktan sıkılacağı şeyler mi söylüyorsunuz ki
örnek verirseniz mesela nelere hayır diyor. acaba size göre normal ama onun yapmaktan sıkılacağı şeyler mi söylüyorsunuz ki
karabibernilis Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 118 0 4 Temmuz 2008 Konu Sahibi bayanametist #3 durum zor çatışma erken başlamış kolay gelsin