Surekli hastalanan cocuk ve esimin psikolojik siddetine maruz kaliyorum

Akciğer uzmanı mi yoksa alerji uzmanı mi?
alerjisi varsa alerji testi çıkmayabilir benim kızım da alerjik her sene götürdüm öksürmekten nefesi kesiliyordu. özellikle geceleri. en sonunda bitane ilaç bulduk o inanılmaz rahatlattı 1 senedir rahatım. sonbahar bahar dönemlerinde başlıyorum yazın ara veriyorum. sadece mevsim geçişleri döneminde çok kötü tıkanıyor. polen küf vs bunlara alerjisi olduğnu düşünüyprum. bence alrji uzmanına götürün.

Ülkecek her hastalanan çocuğa antibiyotiği dayatma huyumuzdan vazgeçemedik. Eşinizden niye onay almaya calisiyorsunuzki götürün doktora işte detay vermeyin eşinize. Benim kızımda alerji hastası. 1.5 yasindan beri sürekli burun tıkanıklığı, nefes alamama sorunu yaşıyorduk. Birşey yiyip içerken nefes nefese kalıyordu çocuk. Defalarca kez götürdük türlü türlü şeyler söylendi. En sonunda iyi bir KBB doktoru buldum alerjisi olduğunu soyledi. Mevsim geçişlerinde alerji ilaçları kullanıyoruz ve 1 seneden beri çocuğum rahata erdi. Duygularınızı bir kenara bırakıp eşinizin dirdirinida ciddiye almayıp çocuğunuza bir an önce uygun bir tedavi yöntemi bulun. Ölmek gibi saçma dusunceleride atın kafanizdan 2 cocuklu bir kadinin böyle şeyleri düşünmek gibi bir lüksü yok, olamaz.

5 yaşında ve daha 1 yaşında çocuklar var.. Doğurup doğurup sinir krizleri geçirip ölmek istiyorum diyenler de bir bizde var galiba.

Pardon da sizin Ölmeye bile hakkınız yok! O çocukların günahı ne ki bunları yaşıyorlar?

belki de antibiyotikler cocugu bu hale getirmistir yararli bir sey degil ki.
acil doktoru tabii ki çözüm olsun diye antibiyotik verir ama bakmaz bile önceki antibiyotik gecmisine.
sizin cocugun iyi bir doktor tarafindan takipli olmasi gerekiyor. yoksa her hastalandiginda antibiyotigi dayarsan bu cocum iyilesemez ki

Cocuklara acidim, 2 ebeveynin biri psikolojik sorunlu, 2si de dangalak. Kusura bakmayin dangalaktan baska sifat bulamadim gercekten. Esin gelsin gelmesin ne fark eder, al cocugu gotur bir doktora. Unv hastanelerinde kiyamet gibi cocuk doktoru var, akciger uzmanindan alerji uzmanina kadar. Hastneye gitmek yerine olmek nedir yani beynin yok mu kardesim al cocugu gotur doktora bu kadar. Evet herkese de ayrica katiliyorum keske hic uremeseydiniz o cocuklara acidim.

Ben çok emin olamadım açıkçası durumunuzdan, anlam da veremedim yani.
Antibiyotik vermiyorsunuz kısmı nasıl oluyor?
Elinizde doktorun reçete ettiği antibiyotik varsa evet vermelisiniz.
Eğer ortada bir antibiyotik yoksa zaten reçetesiz alamıyorsunuz o zaman da eşiniz niye doktora götürmekten kaçıyor?
Doktorlar da boşa yazıp durmuyor ki bunu?

Evdeki kızınızdan vazgeçmeniz, intihar düşünceniz vs bir anda gelişen şeyler değildir.

Allah kolaylık versin lütfen destek alın.

Antibiyotik çok da seviciligi yapılacak bir ilaç değil. (Doktor yazmadığı surece.)1 yıldır hiç geçmeyen bir sorun varsa bu çözüme ulaşmak zorunda. Tek başınıza götüremez misiniz ?

Konu sadece xocukla sinirli değil gerçekten.Esim beni bunalttı ve sabah ben randevu aldığım halde beji hiçe saymasi ve bir sürü yaşanan terslik intiharı düşünmeme sebep oldu

Zaten sağlığıyla ilgilenen biriyim ki yarına çocuğumun doktor randevusu var beni kızdıran kocamın bildiğini okuması
Canım kocana nıue soruyorsun cocuk bir araştırılsın ona göre tedviye başlayın. Tavsiyem antibiyotik yerine bitkisel dogal ürünler kullanın iyice araştırın. Bu yaşta bukada ilaç hiç dogru degil beslenmesiede dikkat etmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…