- 31 Mayıs 2024
- 15
- -2
- 28
-
- Konu Sahibi Elif Celik5454
Eşiniz sizin intihar etmenizi mi bekliyor? Ya da çocuğun hastanelik olmasını? İntihar düşüncesi şaka değil bilmiyor mu bunu o çok bilmiş herif? Aklı başında bi tane insan yok mu orda şunu bi tutup tokatlayacak aklını başina sokacak?Benim 5 yasinda kızım ve 1 yasinda oğlum var.Oglum doğduğundan beri sürekli oksuruyor ve küsüyordu 1 yasinda kusmasi bitti ama hala öksürük devam ediyor sürekli hastaneye gittik antibiyotik verdi ve bir daha hastalandi xocugum sonuç aynı kızım alerjik çocuk ama onda çözüm bulduk o çok sık hasta olmuyor ama oğlumda altta yatan reflu ya da alerjik astim olduğunu düşünmeye başladım konuyu eşime açtım esim odun kafalı acile gidelim antibiyotik geçiriyor diyo kac kere söyledim ama dinlemedi ilçe hastanesinin çocuk doktoruna randevu aldım Ama koca hastanede 3 pratisyen doktorun bulunduğu ve kalabalık olan araştırma hastanesine götürmek istiyorum cocugu(sadece öksürük ve geniz akıntısı var ateş yok)kavga ettik sürekli laf sokuyor senin yüzünden hasta den antibiyotik vermiyorsun diyo.Bosanmayi dusunuyorum artık ama oğlundan ayrı kalmayı istemiyorum(antidepresan kullandigim ve sinir krizi gecirdigim için komsular şahitler var ve oglumun vilayetinin benden kesin alir)ne yapacam bilmiyorum sürekli ölmek için dua ediyorum.
Benim 5 yasinda kızım ve 1 yasinda oğlum var.Oglum doğduğundan beri sürekli oksuruyor ve küsüyordu 1 yasinda kusmasi bitti ama hala öksürük devam ediyor sürekli hastaneye gittik antibiyotik verdi ve bir daha hastalandi xocugum sonuç aynı kızım alerjik çocuk ama onda çözüm bulduk o çok sık hasta olmuyor ama oğlumda altta yatan reflu ya da alerjik astim olduğunu düşünmeye başladım konuyu eşime açtım esim odun kafalı acile gidelim antibiyotik geçiriyor diyo kac kere söyledim ama dinlemedi ilçe hastanesinin çocuk doktoruna randevu aldım Ama koca hastanede 3 pratisyen doktorun bulunduğu ve kalabalık olan araştırma hastanesine götürmek istiyorum cocugu(sadece öksürük ve geniz akıntısı var ateş yok)kavga ettik sürekli laf sokuyor senin yüzünden hasta den antibiyotik vermiyorsun diyo.Bosanmayi dusunuyorum artık ama oğlundan ayrı kalmayı istemiyorum(antidepresan kullandigim ve sinir krizi gecirdigim için komsular şahitler var ve oglumun vilayetinin benden kesin alir)ne yapacam bilmiyorum sürekli ölmek için dua ediyorum.
Benim 5 yasinda kızım ve 1 yasinda oğlum var.Oglum doğduğundan beri sürekli oksuruyor ve küsüyordu 1 yasinda kusmasi bitti ama hala öksürük devam ediyor sürekli hastaneye gittik antibiyotik verdi ve bir daha hastalandi xocugum sonuç aynı kızım alerjik çocuk ama onda çözüm bulduk o çok sık hasta olmuyor ama oğlumda altta yatan reflu ya da alerjik astim olduğunu düşünmeye başladım konuyu eşime açtım esim odun kafalı acile gidelim antibiyotik geçiriyor diyo kac kere söyledim ama dinlemedi ilçe hastanesinin çocuk doktoruna randevu aldım Ama koca hastanede 3 pratisyen doktorun bulunduğu ve kalabalık olan araştırma hastanesine götürmek istiyorum cocugu(sadece öksürük ve geniz akıntısı var ateş yok)kavga ettik sürekli laf sokuyor senin yüzünden hasta den antibiyotik vermiyorsun diyo.Bosanmayi dusunuyorum artık ama oğlundan ayrı kalmayı istemiyorum(antidepresan kullandigim ve sinir krizi gecirdigim için komsular şahitler var ve oglumun vilayetinin benden kesin alir)ne yapacam bilmiyorum sürekli ölmek için dua ediyorum.
Tam tersi kocam kız çocuklarına hele kızıma çok düşkün kızımı da bana karşı doldurdu ve kızım şımarık çocuk büyük çocuk babasını isteyecektir diye dusundum1 yasındaki çocuğun velayetini biraz zor alır ama siz de toparlayın öyle sinir krizleriyle falan çocuklarınıza nasıl bakacaksınız.
Sadece oğlunuzu alır diye endişe ettiğinize göre kocanız erkek çocuk meraklısı bir hanzo.
Yarın zaten kendim çocuk doktoruna götürecektir 3 gün önceden randevu aldım Ama dinlemiyor illa acile götürecek bugün öyle oksurukten tıkanma gibi durum da yok kiKücük bebege her zaman Antibiotika verilmez. Esiniz cok biliyor. Siz kendiniz götürün. Öyle kolay kolay da velayeti alamaz. Heleki sinir krizlere o sebep oluyorsa. Gecmis olsun. Oglunuzu akciger uzmanlara götürüm muhakkak.
Akciğer uzmanı mi yoksa alerji uzmanı mi?Yarın zaten kendim çocuk doktoruna götürecektir 3 gün önceden randevu aldım Ama dinlemiyor illa acile götürecek bugün öyle oksurukten tıkanma gibi durum da yok ki
Eşinizin sizinle zoru ne küçücük bir kız çocuğunu annesine karşı dolduruyor?Tam tersi kocam kız çocuklarına hele kızıma çok düşkün kızımı da bana karşı doldurdu ve kızım şımarık çocuk büyük çocuk babasını isteyecektir diye dusundum
Onun yüzünden tüylerimi baglatmadigima pişmanım sqlak kafamKeşke önce sorunlarınızı çözüp sonra ikinci çocuğu yapsaydınız. Veya hiç yapmasaydınız.
Akciğer uzmanı mi yoksa alerji uzmanı mi?
Zaten sağlığıyla ilgilenen biriyim ki yarına çocuğumun doktor randevusu var beni kızdıran kocamın bildiğini okumasıKonu sahibi madem kocanızın huyunu biliyorsunuz ve psikolojik rahatsızlıklarınız var niye ikinci çocuğu yaptınız diye sormuycam ama madem dogurdunuz sağlığıyla ilgilenmek zorundasınız. Kocanız ne derse desin uygun bir tedavi için gereken yerlere götürün ...Bakamayacaksaniz ve intihar düşünceleriniz varsa acilen sosyal hizmetlere haber verin.
Onun yüzünden tüylerimi baglatmadigima pişmanım sqlak kafam
Ha yani siz "şımarık" ve "büyük" diye 5 yaşınızdaki kizinizdan zaten vazgectiniz kafanızda, onu kesin babaya vereceksiniz ama sadece oglunuzun sağlığının ve velayetinin derdindesiniz öyle mi?kızım şımarık çocuk büyük çocuk babasını isteyecektir diye dusundum
Tam tersi kocam kız çocuklarına hele kızıma çok düşkün kızımı da bana karşı doldurdu ve kızım şımarık çocuk büyük çocuk babasını isteyecektir diye dusundum