Sürekli geçmiş konuşulan ilişki ve yapılan hata

hatasizkulolurmu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
7
0
1
Herkese merhaba,

Çocukluk sevgilimle yıllar sonra birbirimizi tekrar bulduk, ve müthiş bir heyecan ve istekle evlilik yolunda adımlar atıyorduk. Ancak üniversite mezunu olduğum için sevgilim sürekli geçmişimizi sorguluyordu. Hakkı vardır sormak istediklerini cevapladım lakin ondan saklamak zorunda kaldığım önemli ve özel bir konu vardı. Beni hep, hata yapmayan, düzgün, giyinmesini bilen vs gibi konularla sevdiği için ona bu yanlışımı anlatmakta her defasında erteledim. Bana bir yanlışım olup olmadığı konusunda sorular da sordu ama ben olmadığını onu yapabilek birisi olmadığımı söylerdim. Günler geçti ve benim hatamı öğrendi. Beni hergün güzel sürprizlerle şaşırtan seven kıskanan dikkat eden sevgilim yerine beni tehdit eden aşağılayan laf sokan bir sevgili geldi beni annesine babasına anlattı. Ben herşeye rağmen onu seviyor ve bana güvenmesi için istediği herşeyi yapıyorum. İlişkimiz çok kötü durumda bu konuyu annem de biliyor mecbur kızının arkasında duruyor ama yaptığı hareketlerden sonra segilime de artık güvenmiyor. Ne yapmam konusunda fikirleriniz benim için çok önemli. Güvenini nasıl kazanabilirim. Psikolojisi çok bozuldu ve eskisi gibi göremiyor, onu da anlıyorum ama hatamdan kendim sorumlu olacağımı düşünmüştüm.

bu hataysa bile siz bu hatayı yaparken o hayatınızda yktu.
yani diyeceğim su ki onu ilgilendirmez.
sonuçta onu aldatmamışsınız.
ayrılın

bu hataysa bile siz bu hatayı yaparken o hayatınızda yktu.
yani diyeceğim su ki onu ilgilendirmez.
sonuçta onu aldatmamışsınız.
ayrılın
Çok seviyorum, o da bırakmıyor. Ama hiç sağlıklı değil farkındayım. Önceden çok ince düşünceli birisiydi. Aldatmadığımı söylüyorum ama kandırdığımı yalan söylediğimi yüzüme vuruyor.

lütfen bu konuda üzerinizde baskı oluşturmasına izin vermeyin.
ayrılmayıp nolucak her hatanda her sorunda bu konu gündeme gelecek seni aşağılayacak.her istediğini yaptıracak sana bu kullanarak.
Şimdiden ayrılman lazım sonra daha çok acı çekersin.

bana güvenmesi için istediği herşeyi yapıyorum.
bunun farkinda ki davranisi o yonde. evlenince de ayni olur hatta daha fazlasi

Sorsanıza kendisi de yapmış mı ? Yaptım tabi ben erkeğim der, hatta sırtına vurur ailesi arkadaslari yapcaksın tabi sen erkeksin derler. Ne diye peşinden koşacaksınız ya bırakın o kisiyle bile sizi yuzlestirmis ne hadsizlik!

Sen yaşadığını hata olarak görüp ona söylemekten korkarak kendi kendini degersizlestirmissin.. ona direk boyle bir olay yaşadım diyip arkasinda duracaktın sordugunda, ki bana gore geçmiş hic kimseyi ilgilendirmez boyle birşey anlatmak bile saçmalık... bir kadini bacak arasinda taşıdığında zar var diye sevip yok diye sevmeyeceksen afedersin ama s..ktir git...
Ama sorduğunda yalan söylememeliydin senin hatan da bu... dürüst olmalı insan ne olursa olsun...

Mesele bacak arasındaki zar dg lhanimefendi kimse evlenice ki ne yaşıcak bilemez gelin ata binmiş ya nasip. Demiş asıl. Mesele ne olucan bilmediğin Bi ilişkide kendini o kadar açmak bnce herşey bu kadar basite indirgendiğinde için şu an hiç Bi insanin birbirine güveni yok...

Evet maalesef cinsellik. O da evlenecekti benimle güvenmiştim bir hata oldu ve zor atlatmıştım. Şimdi ise beni hata yaptığım kişiyle bile yüzleştirdi.
Canım evlenıncede hergun yüzüne vurcak kendını. Hiç olmamışmı acaba biriyle öpüşmemiş mi sevişmemişmi ahlak bekcısı oldu başına kendını bu kadar ezdirme ondan once yaptgın şey ve onu ilgilendirmez kesinlikle evlen bi hata yapmışsın diyip konuyu kapatması lazım sıfr senın açıgını bulmak için elinden geleni yapmış seni oldgunu gibi kabul etmemiş ayrıl evlenmeden ilerde pişman olursun Allah bile kulunun her hatasını affederken kuluna mı düşer yargılayıp aşagılamak

birincisi yaptığın şey hata değil temel ihtiyaç

ikincisi geçmişin sadece seni ilgilendirir , onun tribe gircek bir durumu yok

üçüncüsü bu adamın kadına bakış açısı çok sığ

dördüncüsü 3 kuruşluk aklın varsa resti çekersin
sen onu memnun etmeye çalıştıkça tepene binecek asla taviz verme yaptığın şeyin arkasında dur

Kendini acmak ne yahu, sevmiş sevişmiş... bunun hesabını kimseye vermek zorunda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…