- 19 Aralık 2019
- 7
- 0
- 1
- Konu Sahibi hatasizkulolurmu
-
Ayrılın. Hata nedir cinsellikmi?
Böyle tipler sizi alır eve kapatır dayağı yer oturursunuz.
Çok seviyorum, o da bırakmıyor. Ama hiç sağlıklı değil farkındayım. Önceden çok ince düşünceli birisiydi. Aldatmadığımı söylüyorum ama kandırdığımı yalan söylediğimi yüzüme vuruyor.bu hataysa bile siz bu hatayı yaparken o hayatınızda yktu.
yani diyeceğim su ki onu ilgilendirmez.
sonuçta onu aldatmamışsınız.
ayrılın
lütfen bu konuda üzerinizde baskı oluşturmasına izin vermeyin.Çok seviyorum, o da bırakmıyor. Ama hiç sağlıklı değil farkındayım. Önceden çok ince düşünceli birisiydi. Aldatmadığımı söylüyorum ama kandırdığımı yalan söylediğimi yüzüme vuruyor.
Çok seviyorum, o da bırakmıyor. Ama hiç sağlıklı değil farkındayım. Önceden çok ince düşünceli birisiydi. Aldatmadığımı söylüyorum ama kandırdığımı yalan söylediğimi yüzüme vuruyor.
[
O sana asla güvenmez bence adam yasadgn cinselligi kaldıramamiş geçmişte olsa sana eskisi gbi davranmıyor çünkü çocuklukta aşkı olmadgni anlamış masumiyetini yitirmissin onun gözünde hata diyosun seni de suçlamak istemem Ama bnde olsam masum görmedim üstelik yalan söylemişsin basta
Mesele bacak arasındaki zar dg lhanimefendi kimse evlenice ki ne yaşıcak bilemez gelin ata binmiş ya nasip. Demiş asıl. Mesele ne olucan bilmediğin Bi ilişkide kendini o kadar açmak bnce herşey bu kadar basite indirgendiğinde için şu an hiç Bi insanin birbirine güveni yok...Sen yaşadığını hata olarak görüp ona söylemekten korkarak kendi kendini degersizlestirmissin.. ona direk boyle bir olay yaşadım diyip arkasinda duracaktın sordugunda, ki bana gore geçmiş hic kimseyi ilgilendirmez boyle birşey anlatmak bile saçmalık... bir kadini bacak arasinda taşıdığında zar var diye sevip yok diye sevmeyeceksen afedersin ama s..ktir git...
Ama sorduğunda yalan söylememeliydin senin hatan da bu... dürüst olmalı insan ne olursa olsun...
Canım evlenıncede hergun yüzüne vurcak kendını. Hiç olmamışmı acaba biriyle öpüşmemiş mi sevişmemişmi ahlak bekcısı oldu başına kendını bu kadar ezdirme ondan once yaptgın şey ve onu ilgilendirmez kesinlikle evlen bi hata yapmışsın diyip konuyu kapatması lazım sıfr senın açıgını bulmak için elinden geleni yapmış seni oldgunu gibi kabul etmemiş ayrıl evlenmeden ilerde pişman olursun Allah bile kulunun her hatasını affederken kuluna mı düşer yargılayıp aşagılamakEvet maalesef cinsellik. O da evlenecekti benimle güvenmiştim bir hata oldu ve zor atlatmıştım. Şimdi ise beni hata yaptığım kişiyle bile yüzleştirdi.
Doğru diyorsunuz acı olan ne biliyor musunuz? Dediklerinizin farkında olup uygulayamamak...bana güvenmesi için istediği herşeyi yapıyorum.
bunun farkinda ki davranisi o yonde. evlenince de ayni olur hatta daha fazlasi
Yapmadığını söylüyor istersen hepsiyle yüzleştiririm diyorSorsanıza kendisi de yapmış mı ? Yaptım tabi ben erkeğim der, hatta sırtına vurur ailesi arkadaslari yapcaksın tabi sen erkeksin derler. Ne diye peşinden koşacaksınız ya bırakın o kisiyle bile sizi yuzlestirmis ne hadsizlik!
Mesajınızı anlamadımKendini acmak ne yahu, sevmiş sevişmiş... bunun hesabını kimseye vermek zorunda değil...
Kendini acmak ne yahu, sevmiş sevişmiş... bunun hesabını kimseye vermek zorunda değil...Mesele bacak arasındaki zar dg lhanimefendi kimse evlenice ki ne yaşıcak bilemez gelin ata binmiş ya nasip. Demiş asıl. Mesele ne olucan bilmediğin Bi ilişkide kendini o kadar açmak bnce herşey bu kadar basite indirgendiğinde için şu an hiç Bi insanin birbirine güveni yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?