Bronşit olabilirmisiniz acabaKizlar merhaba bende dunden beri esneme uyku hali artik gozlerimden yaslar gelircesine ama.hatta o kadar kotu oluyorumki esnerken nefesim cikmiyor surekli esniyorum.dun acile gittim testlerde bisey cikmadi.buhar verdiler ne fayda gecmedi 2 cocugum var uykusuz kaliyorum cogu zaman ama bu kadar olmamisti.yani bu esneme istegi neden olur bide yeteri kadar oksijen gitmiyor sanirim panik oluyorum cok cok kotuyum kizlar
Bekliyorum hastanedeyim bakalim ne cikacakBronşit olabilirmisiniz acaba
3 ay bronşitli yaşadım 3 ay nefes alamadım beynim uyuşuyodu artık oksijensizlikten
Öksürük ateş vsde olmadı ilaçlarla fısfısla tekrar nefes almaya başlamıştım
Çok geçmiş olsunBekliyorum hastanedeyim bakalim ne cikacak
Çok geçmiş olsun doktordan sonra haber edin bizedeBekliyorum hastanedeyim bakalim ne cikacak
sigara oksijen oranınızı daha da düşüren bir şey zaten. oksijeninizi daha da düşürüp hemen içeri kaçıyorsunuz yani. vitamin alın, sigarayı bırakın, giyin üzerinizi çocuklara eşiniz baksın çıkın bir hava alın. yatın erkenden uyuyabilirseniz uyuyun. çocuklara eşiniz baksın bi zahmet.Balkona cikiyorum sigaraya bazen hep evdeyim cocuklarim kucuk soguk oldugu icin cikamiyoruz
sigara oksijen oranınızı daha da düşüren bir şey zaten. oksijeninizi daha da düşürüp hemen içeri kaçıyorsunuz yani. vitamin alın, sigarayı bırakın, giyin üzerinizi çocuklara eşiniz baksın çıkın bir hava alın. yatın erkenden uyuyabilirseniz uyuyun. çocuklara eşiniz baksın bi zahmet.
Yapildi solunum testi gayet iyi cikti bende anlamadimGeçmiş olsun. İçiniz de bir yönden rahatlamıştır. Sebebi belli oldu nefes darlığının.
Siz hastaneye gidince solunum testi yapmamışlardı? Peki size nasıl o testi yaptılar ki? Ben yaptırmadan önce hep PCR negatif sonucumla gidiyordum. Ya da solunum testi yapılmamış mıydı?
İyi çıkabilir. Sorun şu ki o cihaz tek kullanımlık değil. Özellikle yaşlılar, kronik hastalar vs göğüs hastalıklarının müdavimi. Test yaptırmadan nasıl böyle bir hata yaparlar? Ben buna takıldım.Yapildi solunum testi gayet iyi cikti bende anlamadim
Benim covitten dolayi sanirim.doktorq gittim psikolojik dedi.panik atagimda var covit bi gecsin olmadi psikologa gidecegimAynısı aynısını yaşadım tamamen psikolojikti. Yedi kule göğüs hastalıkları hastanesine kaç kez gittim. Sanki Esnemeden nefes alamıyordum tam olarak . Filmler nefes testleri hepsi temizdi .astım fıs fısı bile kullandım yok geçmedi ta ki antidepresan kullandım o zaman rahatladım.
Deniyicem bunu cok tsklerbahsettiğiniz şey nefes açlıgı,bende de çok olur dogru nefes alma taktiği uygularsaniz biraz rahatlarsiniz.
burundan yediye kadar sayarak yavas nefes alip, yedi saniye tutup ağizdan yavasca yedi saniyede nefesi verin.
çokda güzel uykunuz gelir bu taktikle
Tabikide cok var cok takarim herseyi.ama covid misim bu arada onunda etkisi varBende de oluyordu bir ara. Esnemeden dolu dolu nefes alamıyor muşum gibi hissediyordum. Doktora göründüm, rahatlatıcı bir ilaç vermişti psikolojik bir sorun aslında. Ara ara bazen olur kısa süreli, ben önemli bir sorun olmadığını artık bildiğim için kendimi rahatlatabiliyorum geçiyor. Farkında olmadan takıldığınız durumlar mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?