Surekli esneme istegi

Ogluma ne zaman dikte yazdirsam esniyor bende merak ediyordum ama anlamistim stres yaptiginda esniyordu kuzum,uykusu olmadigi halde ders deyince esnerdi hatta :)

Doktor randevum var kizlar 4 te gidicem iyice aglama geldi helak oldum aglamaktan 2 kucuk bebegim var onlarda kotu

Bronşit olabilirmisiniz acaba
3 ay bronşitli yaşadım 3 ay nefes alamadım beynim uyuşuyodu artık oksijensizlikten
Öksürük ateş vsde olmadı ilaçlarla fısfısla tekrar nefes almaya başlamıştım

Kizlar doktor akciger filmi nefes testi yapti bisey cikmadi tamamen stresten dedi stresten uzak duracakmisim biraz rahatladim ama stresler eve gelince yine basladi malesef

Balkona cikiyorum sigaraya bazen hep evdeyim cocuklarim kucuk soguk oldugu icin cikamiyoruz
sigara oksijen oranınızı daha da düşüren bir şey zaten. oksijeninizi daha da düşürüp hemen içeri kaçıyorsunuz yani. vitamin alın, sigarayı bırakın, giyin üzerinizi çocuklara eşiniz baksın çıkın bir hava alın. yatın erkenden uyuyabilirseniz uyuyun. çocuklara eşiniz baksın bi zahmet.

Geçmiş olsun. İçiniz de bir yönden rahatlamıştır. Sebebi belli oldu nefes darlığının.

Siz hastaneye gidince solunum testi yapmamışlardı? Peki size nasıl o testi yaptılar ki? Ben yaptırmadan önce hep PCR negatif sonucumla gidiyordum. Ya da solunum testi yapılmamış mıydı?

Yapildi solunum testi gayet iyi cikti bende anlamadim

Aynısı aynısını yaşadım tamamen psikolojikti. Yedi kule göğüs hastalıkları hastanesine kaç kez gittim. Sanki Esnemeden nefes alamıyordum tam olarak . Filmler nefes testleri hepsi temizdi .astım fıs fısı bile kullandım yok geçmedi ta ki antidepresan kullandım o zaman rahatladım.

bahsettiğiniz şey nefes açlıgı,bende de çok olur dogru nefes alma taktiği uygularsaniz biraz rahatlarsiniz.
burundan yediye kadar sayarak yavas nefes alip, yedi saniye tutup ağizdan yavasca yedi saniyede nefesi verin.
çokda güzel uykunuz gelir bu taktikle

Yapildi solunum testi gayet iyi cikti bende anlamadim
İyi çıkabilir. Sorun şu ki o cihaz tek kullanımlık değil. Özellikle yaşlılar, kronik hastalar vs göğüs hastalıklarının müdavimi. Test yaptırmadan nasıl böyle bir hata yaparlar? Ben buna takıldım.

Yüz üstü yatarsanız daha rahat edersiniz. Ama ilginçtir ki uyuyunca geçiyor demiştiniz, yanlış hatırlamıyorsam. Beni uykumdan da kaldırmıştı birkaç gün. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah.

Benim covitten dolayi sanirim.doktorq gittim psikolojik dedi.panik atagimda var covit bi gecsin olmadi psikologa gidecegim

Deniyicem bunu cok tskler

Bende de oluyordu bir ara. Esnemeden dolu dolu nefes alamıyor muşum gibi hissediyordum. Doktora göründüm, rahatlatıcı bir ilaç vermişti psikolojik bir sorun aslında. Ara ara bazen olur kısa süreli, ben önemli bir sorun olmadığını artık bildiğim için kendimi rahatlatabiliyorum geçiyor. Farkında olmadan takıldığınız durumlar mı var ?

Tabikide cok var cok takarim herseyi.ama covid misim bu arada onunda etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…