Sürekli enfeksiyonum çıkıyor

Reginaphalange2

🐣
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
603
412
18
Herkese merhaba 👋
Sürekli hastalanıyorum ve hep tahlillerimde enfeksiyon çıkıyor idrar yolu olmuyor genelde, kanda çıkıyor. bir kere idrarda çıktı o kadar. Sürekli antibiyotik kullanıyorum bu sebeple. Sürekli burun akıntım da oluyor. Benzer durumları yaşayan var mı? süreci nasıl geçirdiniz ne tavsiye edersiniz?

Yorum ve tavsiyeler için teşekkürler ❤️

Merhaba bende aynı durumdayım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum halsizlik kusma ve antibiyotik kullandım çok korkuyorum sürekli antibiyotik mi kullanacağım diye daha 2 aylık hamileyim

Bağışıklık sisteminızı destekleyın . Kan verın ve tüm degerlerınıze baktırın çinko demir b12 c-d hepsıne Bunlar bağışıklığınız ıcın önemli özellikle gebelik döneminde bebegınızı kaybetme riski var doktorunuzla sürekli iletişim halinde olun gerekli takviyeleri alın .
Merhaba bende aynı durumdayım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum halsizlik kusma ve antibiyotik kullandım çok korkuyorum sürekli antibiyotik mi kullanacağım diye daha 2 aylık hamileyim

Bağışıklık sisteminızı destekleyın . Kan verın ve tüm degerlerınıze baktırın çinko demir b12 c-d hepsıne Bunlar bağışıklığınız ıcın önemli özellikle gebelik döneminde bebegınızı kaybetme riski var doktorunuzla sürekli iletişim halinde olun gerekli takviyeleri alın .
Teşekkürler tüm tahliller çok iyi idrar yolu enfeksiyonu bende kronik hamilelikte daha da çok arttı

Napıcaz 2 gündür ağlamaktan helak oldum bulantı halsizlik gece sıtmalanma çok yoruldum kaö yıldır oluyor kontrol altına almıştım ama hamilelikte yok olmuyor
Ben kan pıhtılaşma testi vermiştim bir değer heterozigot bir değer homozigot çıktı. Doktor domates salça kırmızı et süt meyve beyaz un patlıcan yasakladı. Bunları tüketmezsen enfeksiyonda olmazsın dedi. 1 haftadır tüketmiyorum bakalım son çare bu şekilde besleniyorum :( ama bende çok yoruldum enfeksiyondan

Ben kan pıhtılaşma testi vermiştim bir değer heterozigot bir değer homozigot çıktı. Doktor domates salça kırmızı et süt meyve beyaz un patlıcan yasakladı. Bunları tüketmezsen enfeksiyonda olmazsın dedi. 1 haftadır tüketmiyorum bakalım son çare bu şekilde besleniyorum :( ama bende çok yoruldum enfeksiyondan
İdrar yolu enfeksiyonuyla ilgili mi verdin bu testi peki

Hayır başka sebepten vermiştim
Sizdeki enfeksiyon idrar yolu mu kanda
İkisinde de oluyor idrar yolu geçiyor bazen ama benim vajinal enfeksiyonum da çok oluyor şu an bile var :(
Vajinal enfeksiyon belirtileri nedir acaba yanlış anlamayın kendim içinde soruyorum bende o testleri yaptırayım eyer bir testi varsa bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olur diyip eve gönderiyorlar

Hayır başka sebepten vermiştim
İkisinde de oluyor idrar yolu geçiyor bazen ama benim vajinal enfeksiyonum da çok oluyor şu an bile var :(
Vajinal enfeksiyon belirtileri nedir acaba yanlış anlamayın kendim içinde soruyorum bende o testleri yaptırayım eyer bir testi varsa bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olur diyip eve gönderiyor

Vajinal enfeksiyon belirtileri nedir acaba yanlış anlamayın kendim içinde soruyorum bende o testleri yaptırayım eyer bir testi varsa bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olur diyip eve gönderiyor
Sarı veya yeşil akıntı geliyor bazen kokulu oluyor bazen kaşıntı eşlik ediyor

Benim 20. Haftada kaybım var ben genetik test yaptırdım orada kan değerinde bakıyorlar benim kan değerlerimden dolayı bu beslenmeyi söyledi doktorum böyle beslenirsen enfeksiyonda olmazsın dedi ama tek başına beslenme tabi engellemiyor

Benim 20. Haftada kaybım var ben genetik test yaptırdım orada kan değerinde bakıyorlar benim kan değerlerimden dolayı bu beslenmeyi söyledi doktorum böyle beslenirsen enfeksiyonda olmazsın dedi ama tek başına beslenme tabi engellemiyor
Başınız sağolsun, Rabbim bebeğinize bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah güzellikle mutlulukla agız tadıyla amin

Başınız sağolsun, Rabbim bebeğinize bu sefer sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah güzellikle mutlulukla agız tadıyla amin
Amin inşallah enfeksiyonum olduğu için korkuyorum malesef ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Çok yüksek mi enfeksiyon değeriniz kaç kanda mı yüksek idrar damı jajinal enfeksiyon mu ,vajinal ise çoklugunu nasıl ölçülüyor
Hamilelikte idrar ve vajinal enfeksiyon önemli. En önemlisi de vajinal enfeksiyon. Benim akıntım var şu an enfeksiyon olduğumu ordan anlıyorum

Back
X