Eşiniz pis olabilirMerhaba herkese;
Eylül ayında evlendim. Balayından beri sürekli ya idrar yolları enfeksiyonu oluyorum ya mantar oluyorum genitalde ya da vajinal enfeksiyon. Aylardır sürekli aynı döngü içindeyim içmediğim antibiyotik kalmadı sürekli doktordayım. Evlilikle alakalı olduğunu düşünüyorum artık. Başınıza böyle bir durum geldiyse nasıl geçti yazarsanız sevinirim
Güzel kardeşim yıllardır aynı problemi çeken ve kendince bir rutin oluşturduğuğunda bundan kurtulan biri olarak tavsiyelerime kulak ver.Merhaba herkese;
Eylül ayında evlendim. Balayından beri sürekli ya idrar yolları enfeksiyonu oluyorum ya mantar oluyorum genitalde ya da vajinal enfeksiyon. Aylardır sürekli aynı döngü içindeyim içmediğim antibiyotik kalmadı sürekli doktordayım. Evlilikle alakalı olduğunu düşünüyorum artık. Başınıza böyle bir durum geldiyse nasıl geçti yazarsanız sevinirim
Merhaba benimde başıma geldi ben ilaç almıştım ama sürekli ilaç olmuyor malesef karnıbahar suyu için ben limonu eksik etmiyorm hayatımda oda fayda sağlıyor tansiyonunuz yok ise günde bir bardak limonlu su icin ve dut kaynatın hem tanesini yiyin hem suyunu oda cok iyi geliyor temizlik ile alakası yok bunun eşinden dolayı yani senin bünyen ile alakalı ve bol su ic enfeksiyon oldugunda ben 30 dakikada tuvalete gidiyordum 1 gün bile icsen bol su işe yarıyorMerhaba herkese;
Sürekli tekrarliyorsa eşli tedavi gerekiyor diye biliyorum.Merhaba herkese;
Teşekkür ederim yorum için, yani ikimizde temizliğe aşırı dikkat ediyoruz. Bahsettiğiniz takviyeden de aldım onu da kullanıyorum. Maydonozu deneyeceğimGüzel kardeşim yıllardır aynı problemi çeken ve kendince bir rutin oluşturduğuğunda bundan kurtulan biri olarak tavsiyelerime kulak ver.
Öncelikle ilişkiden sonra maksimum 5 dakika sonra idrar çıkışının olması lazım. O idrari elinle dağıt ve beş saniye bekle. İdrar en büyük mikrop kırıcılardan birisi. Eskiden paslı demir ayağa Batınca üzerine işerlermiş. Daha sonra mantar ve idrar yolu enfeksiyonu birbirine tam zit şeyler. Yani şöyle söyleyeyim idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığında mantarı azdırmış oluyorsun. Ya da mesela grip için antibiyotik kullandığında vajinal mantarı azdırmış oluyorsun. Bu yüzden idrar yolu enfeksiyonunda en önemli şey bunu olmamak. Eşinin pisliği ile de alakası yok aslında. Azıcık soğuk almak bile etki ediyor. İkinci olarak Velevki artık oldun maydanoz sapını kaynatıyorsun 1 litre suyun içinde o suyu içiyorsun ve maydonoz sapını da bir havlunun üstüne koy ve çıplak halde o havlunun üzerine otur. Çok sıcak halde oturmalısın tabii kendini yakma. Maydonoz buhari inanılmaz bir şekilde idrar yollarına iyi geliyor tabi bu enfeksiyonun pik yaptığı anda olabilir. Bir de mantardan kurtulmanın yollarından bahsedeyim intim yıkama jelleri var bu jeller ile ilişkiden önce eşini ve kendini yıkayabilirsin ya da hafif kaşıntı olduğu zaman yıkayabilirsin. Ve mantar için fitiller var en etkilisi onlar evde muhakkak bulunsun o ne zaman mantar ağrıya dönüşeceği belli olmayabiliyor bir de krem var adı travazol yani zaten Vajinal mantar için doktorların hep yazdı bunlar. Ama bilmelisin ki mantarı en çok azdıran şey antibiyotik kullanımı. Bir de ben yeni keşfettim son iki aydır bunu kullanıyorum ve işe yaradığını düşünüyorum hem günlük insana enerji de veriyor cranberry diye diye bir meyveden yapılan takviyeler var ben her gün kullanıyorum özellikle kışın kullanıyorum. Bu engelliyor en azından. Ayrıca tabii ki kurulamaya dikkat Edip bol bol da su içmelisin. Bazen kendime diyorum ki ben tanker gibi su içip foş foş işemekle ömür geçiriyorum
İlaç kullanmaktan deli olacağım zaten.doktorlar eşime de ilaç verdi onu da kullandık değişen bir şey yok maalesef. Karnıbahar suyunu denedim devam etti onun yerine soğan suyunu kullanmaya başladım. Bir de dediğiniz gibi su içmek çok önemliMerhaba benimde başıma geldi ben ilaç almıştım ama sürekli ilaç olmuyor malesef karnıbahar suyu için ben limonu eksik etmiyorm hayatımda oda fayda sağlıyor tansiyonunuz yok ise günde bir bardak limonlu su icin ve dut kaynatın hem tanesini yiyin hem suyunu oda cok iyi geliyor temizlik ile alakası yok bunun eşinden dolayı yani senin bünyen ile alakalı ve bol su ic enfeksiyon oldugunda ben 30 dakikada tuvalete gidiyordum 1 gün bile icsen bol su işe yarıyor
Bol su başka cagresi yok inanın tuvalete gitmekten bıkkınlık geliyor ve ben rahatlayana kadar üşütmüşsem sıcaksu torbam eksik olmuyorİlaç kullanmaktan deli olacağım zaten.doktorlar eşime de ilaç verdi onu da kullandık değişen bir şey yok maalesef. Karnıbahar suyunu denedim devam etti onun yerine soğan suyunu kullanmaya başladım. Bir de dediğiniz gibi su içmek çok önemli
Teşekkür ederim tavsiyeler içinHayır evlilik ile alakalı değil vajinal enfeksiyonun bir sebebi var tuvalette yıkama sonrası kurulama ya da duş sonrası hemen vücudu kurulamak gerekiyor bizzat yaşadım vajinamı kuru tutmaya çalışıyorum vajinal enfeksiyon geçti.
İdrar yolu enfeksiyonu bende de oluyor az su içtiğimi düşünüyorum yeni gittim kadın doğum bölümüne yine idrar enfeksiyonu var ve gerçekten bu ara az su içiyorum.
Mantar enfeksiyonu da yine vajinanın ıslak kalmasından kaynaklı sirkeli suyla yıkamanızı öneririm faydasını gördüm . Geçmiş olsun.
Nioli yağına kadar kullanıyorum. Dutu duymamıştım onu da denerim teşekkür ederimEvlilikle alakalı değil. İdrar yolu enfeksiyonu gündelik hayatta az su içme yüzünden sık rastlanılan bir durum. Ben az su içen biri olarak yaşadığım bir durum. Ama artık kafama estikçe su içiyorum. Böylece düzene girdim.
Vajinal enfeksiyon sizinle ve eşinizle alakalı bir durum. Eşiniz temiz olacak. Trasini düzenli yapacak. Kadın da erkek de genital bölgeyi her tuvalet sonrası güzel temizleyecek. Her banyo sonrası da güzel kurulayacak. İç çamaşırını her gün değiştirecek. Özellikle kadınların her gün çamaşır değiştirmesi gerekiyor. Çünkü biyolojik akıntı olduğu için temiz çamaşır gerekli.
İdrar yolu enfeksiyonu için de 25 gün sabah akşam aç karnına bir avuç kuru dut kaynatıp için. Çok etkilidir.
Bunları yapmazsanız bu döngüden çıkamazsınız. Antibiyotikler bir yere kadar faydalı olur.
Merhaba herkese;
Eylül ayında evlendim. Balayından beri sürekli ya idrar yolları enfeksiyonu oluyorum ya mantar oluyorum genitalde ya da vajinal enfeksiyon. Aylardır sürekli aynı döngü içindeyim içmediğim antibiyotik kalmadı sürekli doktordayım. Evlilikle alakalı olduğunu düşünüyorum artık. Başınıza böyle bir durum geldiyse nasıl geçti yazarsanız sevini
Eşinden kaynaklı canim.Bende bu degil ama buna benzer şeyler oluyordu.Kendim kolay kolay idrar yolu enfeksiyonu veya mantar olmam evlenene kadar hiç olmamıştım bu erkek milleti külliyen zarar yaMerhaba herkese;
Eşiniz de bakımına dikkat etmeli, beslenmeden kaynaklı olabilir, özellikle bolca su içmek ve şeker sigara içki bırakmak. Pamuklu iç çamaşır giymek, deterjandan kaynaklı olabilir, yumoş kullanmadan parfümsüz kokusuz deterjan alın. Çamaşirinizi utuleyin. Çamaşırı günde iki kez değiştirin, gece uyumadan önce de. Ya da gece hiç kullanmayın özellikle kaşıntı yanma varsa.Merhaba herkese;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?