Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olan demedim arzulayan dedim. Ne hakkınız geçti de helal edeceksiniz. Konunun ana fikri evli adamdan hoşlanmanız. Konunun başına, sonuna, ortasına yazdığınız hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez. Yaptığınızın yanlış olduğunu bilseydiniz buraya konu açmaya bile utanır, içinizde bitirirdiniz. Masum aşık rolü oynamayın.
Kız evli barklı 2 çocuklu kadınım ben kocama da böyle arzulamadan sürekli düşünen biri dadansın bakalım noluyor, saç baş yolma nedeni yani. Herife uzaktan bakarken salyalarını sil de karısı anlamasın
17 Ocak konunuzda hayatınızdan bahsetmiştiniz zaten. İşe girmenize yardım eden evli adamla ve sürekli adamı düşünmenizle ; geçmiş aile hayatınızın ne alakası var ? Ha iyi o zaman,devam edin mi diyelim ? Önünüze bakın; evli / nişanlı / sözlü / sevgilisi olan adamlardan uzak durun.