- 28 Şubat 2014
- 3.908
- 3.712
Arkadaşlar iyi akşamlar kime söyleym ne yapıyım bilmiyorum iyice şaşırdım beni tanıyanlar bilenler vardır mutlaka yıllarca evde yaşadım liseye gitmeme izin vermedi babam arkadaşlarımdan geri kaldım hep üzüldüm üni gidememem bende özgüven eksikliği yaptı 26 yaşından sonra başladım liseye derken üni de dışarıdan 2 yıllık bitirdim çok şükür , sonra evlenecek yaşa geldim babam ona da karıştı hep karşı çıktı evde de mutsuzdum, ve beni eski konularımdan bilenler bilir akrabalarıma temizliğe kadar giderdim annem ayrı okb neyse babam bana iş buldu istersen çalış dedi ben tabi bir anda herşeyin ortasında buldum kendimi şuan çok şükür herşey yolunda okulumu da lisansa tamamlamayı düşünüyorum benim sorunum şu ki ben işe girmemde yardımcı olan kişiyi hep düşünüyorum evli eşi geliyor kıskanmıyorum adamdan hem sanki hoşlanıyorum hem de hiç bişey hissetmiyorum sebebi sizce beni işe aldığı için onu gözümde yüceltmem mi peki sürekli onu düşünmem şaka mı öff kötü hissediyorum ama şöyle bişey var ki adamı tip olarak ta dazla beğenmiyorum ne olabilir