- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
Ama sevgilini çok seviyorsun ve aranız çok iyi, sana çok iyi davranıyor değil mi?Kendimi o kadar değersiz hissettim ki inanır mısınız aynı şeyi düşündüm günlerce ağladım kendime kızdım
Evet çok seviyorum, maalesef ki defalarca defol git demek dilimin ucuna geliyor gidiyorAma sevgilini çok seviyorsun ve aranız çok iyi, sana çok iyi davranıyor değil mi?
Siz nasıl öğrendiniz ve neden bu kadar sert çıkıyorsunuz cevaplamak zorunda değilsinizSevişmeyi bilmeyen sevişmesin lütfen sonra gelip burada ağlıyorsunuz.
Yok kuzm merak etme kondomdan kapmazsn ama gir cık disardan enfeksiyon riski artiyor suana kadar yanma kasinti idrar yolu enfeksiyonu filan yoksa sorun yoktur kafani cok kurcalarsa kontrol amaclı doktora gorunebilirsinKanamam çok yoktu ve bende inanın çok korktum mikrop kapma olayını bilmiyordum kondom varken bile mi oluyormus
Siz rahatlıyorsunuz biz geriliyoruzTeşekkür ederim yorumunuz için burda bilgilerizi paylaşınca insanlar rahatlıyor farkında değil misiniz ?
Bi daha dilinin ucuna geldiğinde, gitmesine izin verme olur mu?Evet çok seviyorum, maalesef ki defalarca defol git demek dilimin ucuna geliyor gidiyor
Afiyet olsun ne diyelim kiYaşadığım bir olayı daha öncede anlatmıştım regl gününde sevismistik ama içime boşalmadi kondom da takiliydi diye ona rağmen regl günüm geldi ve ben ya bir şey olduysa hamileysem diye düşünmeye devam ediyorum kafayı yemek üzereyim.
Yanma kaşıntı oldu biraz ama ben psikolojik olur diye düşündüm devam ederse Dr gideceğim teşekkür ederimYok kuzm merak etme kondomdan kapmazsn ama gir cık disardan enfeksiyon riski artiyor suana kadar yanma kasinti idrar yolu enfeksiyonu filan yoksa sorun yoktur kafani cok kurcalarsa kontrol amaclı doktora gorunebilirsin
Hamile değilsin. Stresten gecikeceksin. Emin ol değilsin.
SözBi daha dilinin ucuna geldiğinde, gitmesine izin verme olur mu?
Amacım asla bu değilSiz rahatlıyorsunuz biz geriliyoruz
Siz kendi kanınızdan tiksinirseniz erkekler kusar. Kadınlığımızla barışalım artık. İlişkiye girmek dışında bir yorumdu bu. Sağlıktan başka bir konu.Hamilelik olmaz ama reglken nasıl bir mide karsınızdakininde ben pedden tiksinip rahatsız oluyorum sık sık degistiriyorum sevismeyi düsünemiyorum
Sperm-Man onlarZevk suyundaki 1-2 sperm kondomu deler geçer de sizi hamile bırakırsa, dünyayı kurtaran adam geliyor demektir. İftiharla doğurun.
Sperm şeklinde pelerinli bir emoji olsa keşkeSperm-Man onlar
Kan tutuyor ne yapayımSiz kendi kanınızdan tiksinirseniz erkekler kusar. Kadınlığımızla barışalım artık. İlişkiye girmek dışında bir yorumdu bu. Sağlıktan başka bir konu.
Böyle deyin, reglken pedden tiksiniyorum demeyin.Kan tutuyor ne yapayım