Sürekli düşünme

Kanamam çok yoktu ve bende inanın çok korktum mikrop kapma olayını bilmiyordum kondom varken bile mi oluyormus
Yok kuzm merak etme kondomdan kapmazsn ama gir cık disardan enfeksiyon riski artiyor suana kadar yanma kasinti idrar yolu enfeksiyonu filan yoksa sorun yoktur kafani cok kurcalarsa kontrol amaclı doktora gorunebilirsin

Afiyet olsun ne diyelim ki

Yok kuzm merak etme kondomdan kapmazsn ama gir cık disardan enfeksiyon riski artiyor suana kadar yanma kasinti idrar yolu enfeksiyonu filan yoksa sorun yoktur kafani cok kurcalarsa kontrol amaclı doktora gorunebilirsin
Yanma kaşıntı oldu biraz ama ben psikolojik olur diye düşündüm devam ederse Dr gideceğim teşekkür ederim

Hamilelik olmaz ama reglken nasıl bir mide karsınızdakininde ben pedden tiksinip rahatsız oluyorum sık sık degistiriyorum sevismeyi düsünemiyorum
Siz kendi kanınızdan tiksinirseniz erkekler kusar. Kadınlığımızla barışalım artık. İlişkiye girmek dışında bir yorumdu bu. Sağlıktan başka bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…