Sürekli düşünme

mutsuzzi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
357
2
Yaşadığım bir olayı daha öncede anlatmıştım regl gününde sevismistik ama içime boşalmadi kondom da takiliydi diye ona rağmen regl günüm geldi ve ben ya bir şey olduysa hamileysem diye düşünmeye devam ediyorum kafayı yemek üzereyim.

Cinsellik hakkında bilgin olmadığı için. Yeterli bilgi sahibi olmadan da cinsellik yaşamayın bi zahmet
Teşekkür ederim yorumunuz için burda bilgilerizi paylaşınca insanlar rahatlıyor farkında değil misiniz ?

Teşekkür ederim yorumunuz için burda bilgilerizi paylaşınca insanlar rahatlıyor farkında değil misiniz ?
E biz bunları zaten defalarca anlattık. Burda anlatmasak bile döllenme yi ilk okulda orta okulda lisede anlatıyolar. Yaşın kaç bilmiyom ama millet bebek için amuda kalkıyo sen bilmem ne vardı bilmem noldu diyon.mümkün mü

Yaşın kaç bilmiyorum ama sen regl halinle nasıl sevişirsin? Hiç mi enfeksiyon geçirmekten korkmuyorsun? Hafife mi alıyorsun? Erkek arkadaşın da ya da partnerin her neyse beş para etmezmis bu halde sana yaklaştığı için. Kendine eziyet Etmişsin. Hamile değilsindir ama kesin enfeksiyon kaptın.

Bazı insanlar çok basit şekilde hamile kaldığını söylüyor bu ürkütücü geliyor ablam

Kendimi o kadar değersiz hissettim ki inanır mısınız aynı şeyi düşündüm günlerce ağladım kendime kızdım

Hamilelik olmaz ama reglken nasıl bir mide karsınızdakininde ben pedden tiksinip rahatsız oluyorum sık sık degistiriyorum sevismeyi düsünemiyorum

Hamilelik olmaz ama reglken nasıl bir mide karsınızdakininde ben pedden tiksinip rahatsız oluyorum sık sık degistiriyorum sevismeyi düsünemiyorum
Kanamam çok yoktu ve bende inanın çok korktum mikrop kapma olayını bilmiyordum kondom varken bile mi oluyormus

Hamile olma ihtimalin sıfır
Ki kondom var hadi Onuda geçtim
Yine olmazsın adetsin
Ama adetliyken sevişmen çok yanlış mikrop kaparsın açık yara gibi düşün oynadıkça mikrop kapmaya meyilli hâle gelir
Adam içinde öyle oda enfeksiyon kapar
Tekrar birliktelik olursa bu sanada geçer kondom olsa dahi ihtimal var
Kendi yapma özel durumuna saygı duyması gerek
Ama önce sen kendine saygı duy
Benden sana nacizane tavsiye

Hayatım hamile değilsin rahat

Çok haklısın teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…