• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli camaşırda kan lekesi

blackheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
583
1
0
Bursa
bu nedir neyin nesidir anlayamadım son 3 4 aydır bu böyle daha önceden yoktu ama sürekli çamaşırımda kan lekesi oluyor sıkıldım artık bu durumdan lekelenme gibi sürülmüş gibi duruyor koyu kırmızı böyle bi sorunu olan oldumu lütfen cvp verin ne Yapmam lazım bu neden oluyor nerden geliyor kızlık zarından mı yoksa idrar yolundan mı ?

Son düzenleme:
ama adetim düzenli gelior her ay adet oluyorum daha önce bi muayane olmuştum çok sık adet oluyorum die kist yok demişti

kokusu yok parmağın kanar bi yere sürersin aynı öyle çamaşırımda hergün ama günlük ped kullanıorum böyle bi sorun yaşayan yokmu

Kokusu olsa enfeksiyon derdim ama kokusuz bilemiyorum...
Kist belirtisi kahverengi akıntı oluyor...
Bir dr'a görün sen, kist olmuş olabilir...

geçer die bekliorum ama

bekleme, git sen hemenbir doktora, sebebi anlaşılsın, için rahat etsin.
acaba kılcal damarlar falan mı çatlıyor, o da niye çatlar? ımm aklıma geliyor bikaç şey ama. kaç gün oluyor böyle?

Son düzenleme:
doktora gorunmelısın bu sekılde kımse sana yardımcı olamaz ınş onemlı bişi deıldır
gecmıs olsun canm

bekleme, git sen hemenbir doktora, sebebi anlaşılsın, için rahat etsin.
acaba kılcal damarlar falan mı çatlıyor, o da niye çatlar? ımm aklıma geliyor bikaç şey ama. kaç gün oluyor böyle?

adet oluorum bitior ondan sonra bir hafta camaşırım temizdir öyle sorun olmuor ama ondan sonra gün içerisinde böyle lekelenme oluyor hergün

Back