Olurböbrektir büyük ihtimalle...
yani senin yaşadığının daha beterini yaşadım
her 2dakkada gelen hafif kanlı yanmalı ve akıntılı idrar ...üsrelik idrar miktarı 3damlayı geçmiyordu....en son oturdum 6 litr su içtim de kendine geldi :)
seninki büyük ihtimalle yarına geçer
sıcak tut kendini...kötü şeyler düşünme
Gitsen gittiğine değmez , gitmesen kasıklar patlar ,yalnız ben wc'ye gidince çok mutlu oluyorum , serotonin hormonlarım tavan yapıyorYine iyi geliyor rahatim da o konuda surekli gidilir mi arkadas ya useniyorum kalkip gtmeye azcik bsey icn
İyi degil yaptiklari hasas yerden buluyor bizi ne buluyorsa 1karis sey neler yaptiriyor insana sonra diyolar ki ne kiymetliymis yok kiymetli olmuycak mi yani kucucuk birsey bile nelere sebep oluyorGitsen gittiğine değmez , gitmesen kasıklar patlar ,yalnız ben wc'ye gidince çok mutlu oluyorum , serotonin hormonlarım tnelerryapıyor,tabi böyle zırt pırt üretraya dayanınca b ● k'u çıkıyor . Bu organlar bizle iyi kaynatıyor yalnız.
1bucuk saat oldu 4. Kez kalkiyorum anlamadım gitti bu niye oluyor anlamadım son gidisimde altima yapicaktim nerdeyse
bis bende bu çok oluyor enfeksiyon mu oluyorupp duruyorum acep :)idar yolu enfeksiyonlarının en berbat etkisidir.Bazen 5 dk arayla gelen o çok sıkışmış, altına kacıracakmış hisleri , wc'ye gidinceda azıcık yapabilmek, ne kötü histir o...
şarıl , şarıl yaptıgın günleri çok aratır.
Geçmiş olsun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?