• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli ç.şe çıkmak

böbrektir büyük ihtimalle...
yani senin yaşadığının daha beterini yaşadım
her 2dakkada gelen hafif kanlı yanmalı ve akıntılı idrar ...üsrelik idrar miktarı 3damlayı geçmiyordu....en son oturdum 6 litr su içtim de kendine geldi :)
seninki büyük ihtimalle yarına geçer
sıcak tut kendini...kötü şeyler düşünme
Olur

Yine iyi geliyor rahatim da o konuda surekli gidilir mi arkadas ya useniyorum kalkip gtmeye azcik bsey icn
Gitsen gittiğine değmez , gitmesen kasıklar patlar ,yalnız ben wc'ye gidince çok mutlu oluyorum , serotonin hormonlarım tavan yapıyor :KK53: ,tabi böyle zırt pırt üretraya dayanınca b ● k'u çıkıyor . Bu organlar bizle iyi kaynatıyor yalnız.

Gitsen gittiğine değmez , gitmesen kasıklar patlar ,yalnız ben wc'ye gidince çok mutlu oluyorum , serotonin hormonlarım tnelerryapıyor :KK53: ,tabi böyle zırt pırt üretraya dayanınca b ● k'u çıkıyor . Bu organlar bizle iyi kaynatıyor yalnız.
İyi degil yaptiklari hasas yerden buluyor bizi ne buluyorsa 1karis sey neler yaptiriyor insana sonra diyolar ki ne kiymetliymis yok kiymetli olmuycak mi yani kucucuk birsey bile nelere sebep oluyor

sekerini olctur sekeri yuksek olan insanlarda cok idrara cikma gorunuyor

Geceleri zor oluyor ama zaten oğlum küçük beş altı kez uyanıyor bir de ben kalkıyorum lavabo için 5 6 kez en az o da yani daha ne anladım ben 8 saatlik uykudan :)
1bucuk saat oldu 4. Kez kalkiyorum anlamadım gitti bu niye oluyor anlamadım son gidisimde altima yapicaktim nerdeyse :KK43:

Valla bende ayni durumdayım. .benim simdi bir de gebelik olayindan mutevellit:) on dk da dort kez ciktigim oluyor. Dr a gittim hicbise cikmadi ne gebelik oncesi ne simdi..bazen insan yoruluyor ama yapacak bir sey de yok gibi en azindan ben bulamadim

Sık idrar sistitten yada şekerden olabilir bi dr gözük derim.
Geçmişte yaşadığın düşüğün sebebi idrar yolu enfeksiyou olabilir. Hamileliğin 3. Trimesterinden sonra bebek keseye baskı yaptığı için olur sık idrar olayı ilk haftalarda olmaz canım.

ben mesanemi estetikle büyütmek istiyorum belki işe yarar :KK45:
ciddi ciddi düşünür oldum bunu -.-

idar yolu enfeksiyonlarının en berbat etkisidir.Bazen 5 dk arayla gelen o çok sıkışmış, altına kacıracakmış hisleri , wc'ye gidinceda azıcık yapabilmek :KK53: , ne kötü histir o...
şarıl , şarıl yaptıgın günleri çok aratır.
Geçmiş olsun arkadaşım.
bis bende bu çok oluyor enfeksiyon mu oluyorupp duruyorum acep :)

Back