sürekli ç.şe çıkmak

üşütmüş de olabilirsiniz tabi ama normalden sık ve kaçıracak derecede gelmesi normal değil..
gece 1 kez tuvalete kalkmak normal denir.. ektrem bi alkol / sıvı alımı olmadıysa..
yarın tüm gün kaç kez tuvalete gittiğinizi ne aralıklarla gittiğinizi not edin..
devam ediyorsa sorununuz doktora gitmeli..
idrar yolu mesane problemi de olabilir şeker de..
umarım bugünlük geçici bir durumdur..

Adet doneminde degilim surekli olmuyor bugun yasadim sivi alimi da yapsam direk cikcak diye bisey yok sonucta vucudunda ihtiyaci sivi ama bukadari tedirgin etti bni
Mesane iltihaplanması da bir ihtimal ama başka belirtilerinin de olması gerekir. Sadece bugün ise telaşlanacak birşey değildir. Vücudunuz öyle çalışmış olabilir bugün. Ama diğer konunuzu da gözönüne alarak b12 eksikliğinizin olması sebep olabilir. Diğer şikayetlerinizin de sebebi de bu olabilir.

Usutmus oliyim nolur hasta olmuyim ise gitcem ilk gunden hasta gtmek istemiyorum of

Nasil bi eksiklikdir bu kurtulamadim gitti

inş. bişey yoktur basit bir üşütme vs dir. telaşlanma yarın olsun devam etmez inşallah..
İns ya o degil diyorum beklesem mi birazdan yine gelcem nasilsa diye dusundum daha dmin 5oldu icimde sivi kalmadi nerden geliyor bu ya

İns ya o degil diyorum beklesem mi birazdan yine gelcem nasilsa diye dusundum daha dmin 5oldu icimde sivi kalmadi nerden geliyor bu ya

tek belirti sık gitmeniz ise inş üşütmedendir.. yarın gündüz-gece takip ederek doktora gitmekten başka yol yok.. ciddi bişey olmasın inş..

tek belirti sık gitmeniz ise inş üşütmedendir.. yarın gündüz-gece takip ederek doktora gitmekten başka yol yok.. ciddi bişey olmasın inş..
Dr a gtmiycem bnce ne olcagini biliyorum kanama yasiycam 1hafta snra dusuk cikicak yine

Dr a gtmiycem bnce ne olcagini biliyorum kanama yasiycam 1hafta snra dusuk cikicak yine

eşim idrara sık çıkıyorum diye koşa koşa gitti doktora böbrekte taş ve kum ile geri döndü.. devam ederse bi idrar tahlili bi ultrason çektir.. ihmal etme..

idar yolu enfeksiyonlarının en berbat etkisidir.Bazen 5 dk arayla gelen o çok sıkışmış, altına kacıracakmış hisleri , wc'ye gidinceda azıcık yapabilmek , ne kötü histir o...
şarıl , şarıl yaptıgın günleri çok aratır.
Geçmiş olsun arkadaşım.

eşim idrara sık çıkıyorum diye koşa koşa gitti doktora böbrekte taş ve kum ile geri döndü.. devam ederse bi idrar degerili bi ultrason çektir.. ihmal etme..
Simdi bile giderim acile ama umursamiyorlar dr lar bi cesit olmus kasikta agrimda var aslinda yarin gidemem ise baslicam bu arada onemli birseyse ise baslayayim mi deger mi yani

Yine iyi geliyor rahatim da o konuda surekli gidilir mi arkadas ya useniyorum kalkip gtmeye azcik bsey icn

Bugun dus alirkan akintim oldu 10gundur cisten snra azda olsa geliyor
böbrektir büyük ihtimalle...
yani senin yaşadığının daha beterini yaşadım
her 2dakkada gelen hafif kanlı yanmalı ve akıntılı idrar ...üsrelik idrar miktarı 3damlayı geçmiyordu....en son oturdum 6 litr su içtim de kendine geldi :)
seninki büyük ihtimalle yarına geçer
sıcak tut kendini...kötü şeyler düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…