Ne demek istedigini anlamadim1.5 saatte sadece 4 kere mi cikiyorsun yani?
Ne demek istedigini anlamadim
Sizede mi oluyor bu durumAkacak çiş yerinde durmaz demek istedim.
Sıvı alıyorsunuzdur çıkıyorsunuzdur, doğal. 4 kez de çıkarım 10 kez de çoıkarım bu sorun olmaz. Vücut işlevini yerine getiriyor. Niye takıldınız ki buna?1bucuk saat oldu 4. Kez kalkiyorum anlamadım gitti bu niye oluyor anlamadım son gidisimde altima yapicaktim nerdeyse
Normalde bukadar cikmiyorum ki ben neoluyor cozemedimSıvı alıyorsunuzdur çıkıyorsunuzdur, doğal. 4 kez de çıkarım 10 kez de çoıkarım bu sorun olmaz. Vücut işlevini yerine getiriyor. Niye takıldınız ki buna?
Sizede mi oluyor bu durum
Bn bukadar cikmazdim sorunda buBu bir sorun değil. Cok sıvı tuketiriz cikariz. Ben saatte bazen 10 kere çıkıyorum yahu.
Amaaa surekli cook cikiyorsan doktora gidebilirsin, şekerine falan bakarlar. Ama 1.5 saatte 4 kere cikmak bana pek anormal gelmedi.
Bn bukadar cikmazdim sorunda bu
Zorla yorum yaz demedim sana dedim mi yoksa bilmiyorum en azindan biyerlerimi diktircem diye konu acmiyorum o daha muhim konu cunku cisim den onemsiz knular vardir buna eminimTamam demekki sorun cok sıvı tuketmen. Surekli olan bir sey olsaydi sorukobuurdu. Ha usutmuste olabilirsin.
Ulan elalemin çişine bile yorum yaptim ya peh
Adet sonrası dönemindeyseniz olabilir, adet döneminde sıvı tutumu olabilir adet bitince de sıvı boşaltımını yapmak için daha sık çıkabilirsiniz.Normalde bukadar cikmiyorum ki ben neoluyor cozemedim
Adet doneminde degilim surekli olmuyor bugun yasadim sivi alimi da yapsam direk cikcak diye bisey yok sonucta vucudunda ihtiyaci sivi ama bukadari tedirgin etti bniAdet sonrası dönemindeyseniz olabilir, adet döneminde sıvı tutumu olabilir adet bitince de sıvı boşaltımını yapmak için daha sık çıkabilirsiniz.
Eğer uzun süreliyse probleminiz mesane egzersizleri yapabilirsiniz.
Sabah olcebilirim umarim seker degildirGenelde geceleri çıkıyorsanız ağız kuruluğuz vs varsa şekerinizi ölçtürebilirsiniz
Havalar sogudu ondan mi diycem de en son dusuk gecirdigimde oyle sandim sicak su torbasiyla isiniyordu ayaklarim snra dusuk gecirdim korkum ondanAyaklarını üşütmüşsün çorap gey yawrıııım diyesin geldi
Hamile oldugumu dusunmuyorum esim de sende bir degisiklik var diyor yine dusuk olursa diye korkuyorum kasikta agri var ama ne agrisi bilmiyorum illa hamilelikte olmaz boyle durumlar bnce yasayan olduysa bilgi alayim dedim normal diyorlar 10kezde cikiyorlarmisHamile misin kaç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?