Sürekli burun akıntısı

yaseminler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
106
1
46
İstanbul
arkadaşlar uzun bir süredir burun akıntım var başta önemsememiştim ama sonradan anladımki bayagı önemli bir durum ayrıca burun estetiği olmayıda düşünüyorum o yüzden öncelikle bu akıntıdan kurtulmam lazım,daha önce başına böyle birşey gelmş olan var mı, tavsiye edebileceğiniz bir doktor? ben istanbul avrupa yakasındayım ama iyi bir doktor önerirseniz istanbulda heryeere gidebilirim ,sürekli peçete taşımaktan burnumun ince ince sürekli akmasından nefret eder oldum lütfen yardımcı olun

muhtemelen alerjin vardır canım..durduk yere akacağını zannetmem..benim de toza güneşe deterjana her şeye alerjim var sürekli peçete taşıyorum..antihistaminik kullanıyorum ben her gün bir tane o şekilde önüne geçiyorum ..

Canım, benim babamın kendimi bildim bileli burnu akardı. Doktorların verdiği ilaçlar hiç fayda vermedi, geçen yıl tvde tevafuken bir bitki uzmanından burun akıntısı için çörek otu yağının faydalı olduğunu duyup uyguladı ve çok şükür kesildi bu akıntı. Bizim için bir mucizeydi sanki akıntının kesilmesi. İlgilenirsen aklında olsun derim.

çörek otu yağı..kimin aklına gelir..ne şekilde kullandı pek..ben de deneyeyim

çörek otu yağı..kimin aklına gelir..ne şekilde kullandı pek..ben de deneyeyim

Günde bir yada iki kez buruna 2-3 damla damlatarak kullandı. Yakıcı olduğu için çok fazlası yakıyor istesen de çok damlatamıyorsun zaten. Babam faydasını gördü senin için de faydalı olur inşallah.Yıllarca babam peçetesiz duramadı. Yemek yerken bile 5 dakikada bir burnunu silmek zorunda kalırdı. Herkesin bünyesi farklı inşallah faydasının görürsün.

eczanede mi satılıyo aktarda mı canım bu?
benim alerjim var..günde bir tane antihistaminik içiyorum burun akıntısı kesinlkle olmuyo gün içinde..ama bünyeye çok zarar veriyorumuş benim kullandığım ilaçlar..senin bu dediğini denicem burnum ameliyatlı şimdi..tamamen iyileşince..sağol:))

bende denicem hemen, valla allah razı olsun inş kurtulabilirim bu dertten,dr a gittim bi kaç defa alerjin vardır demişlerdi brun spreyi falan verdi ama nafile inş çörek otu yagı derdime derman olur geçerse burdan haber vericem sizlerede sağlıcakla kalın

Aktarda satılıyor. Umarım sizlere de şifa olur. Benimde burnumda kıkırdak kemiği var doktor ameliyat önerdi. Acaba diyorum bunun da bitkisel bir çözümü var mı ? Bugün Ahmet Maranki' yi izledim doktorların hemen ameliyat önerip vücudun parçalarını almayı tasvip etmediğini söyledi.Yani mesela safra kesesi ameliyatı olunacağına bunlar bitkisel çözümlerle iyileştirilebilirmiş. Keşke ameliyatsız her şeyin çözümünü bulabilsek. Hepimize sağlıklı günler...

sanırım o kemiğin operasyonla alınması lazım..ama sana tavsiyem plastik cerrahide yaptr..ben öyle yaptım 10 gün oldu ameliyat olalı..çok iyim şu an..bir ay sürüyor toplam evde kalman gereken süre.ama kbb uzmanında yaptıranları görmüştüm aylarca insan içine çıkamıyorlar..

Sendeki sorunda kıkırdak kemiği miydi? İnan bu ameliyatın zorluğunu söyleyenleri duydukça yaptırıp yaptırmamakta tereddüt yaşıyorum. Küçük kızım var, yanımda kimsem de yok. Zor olur diye düşünüyorum . :44:Ne bileyim hayırlısı inşallah.

canım hani sorun kıkırdak kemiğiyse bitkilerle tedavisi yoktur diye düşünüyorum,benimde burnumun sol iç tarafında kemik şişliği gibi bişi var ama kbb cı yerine estetikçiye ameliyat olucam inş,sende ameliyat olsan ilk 5-6 gün sana bakılması gerekicek galiba, küçük kızın varsa arkadaş eş dost birini bul öyle yaptır ameliyatını

Evet kıkırdak kemiği. Bence de bitkilerle olmaz ama işte boş umut diyelim. Nefes almamı zorlaştırıyor, yoksa olmazdım ameliyat. Bana bakacak kimsem yok yanımda. Annemin yanıma geldiği bir zamana denk getirirsem olur belki. Estetikçide bunun maliyetini nedir acaba var mı bir fikrin? Allah hepimize hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin.

benim kırık vardı onu törpüledi.ucunu kaldırdı.küçülttü..henüz bantlı açılmadı burnum..ben 2750 ödedim..ama 4000 e kadar yolu var canım:)

muhtemelen alerjin var canım
benimde toza ve bazı kimyasallara allerjim var bu yüzden temizlik yaparken hep burnum kaşınır ve akar sürekli burnumu çekerim o sıralarda yani

benim kırık vardı onu törpüledi.ucunu kaldırdı.küçülttü..henüz bantlı açılmadı burnum..ben 2750 ödedim..ama 4000 e kadar yolu var canım:)

amma işlem görmüşsün canım inşallah çok güzel olur burnun bide çok uygunmuş senin ameliyatın,bende barış çakır a yaptırmak istiyorum ama 6500 istiyor galiba sen nerde yaptırdın arada bayağı bir fark var insan işin maddi kısmını düşünmeden edemiyor

muhtemelen alerjin var canım
benimde toza ve bazı kimyasallara allerjim var bu yüzden temizlik yaparken hep burnum kaşınır ve akar sürekli burnumu çekerim o sıralarda yani

canım bu nasıl alerji ,yaz kış içerde dışarda süreklii akıyor burnum hani su gibi birşey, daha çörek otu yağıda alamadım ,sürekli unutuyorum, doktora gidince bu yağıda sorucam, inş azar yemem

aynı problem bende de var 365 gün nezle modundayım benim alerjik bi durum sürekli hapsuruyorum da burnumda et ve kemik kayması var buyüzden de sinuzit ve kistler oluşmuş burnumda sinuzitin varsa akıntın ondan da olabilir canım ben bu ay ameliyat olucam hiç nefes alamıyorum çünkü ama çörek otunu da duymuşum mutlaka dene derim bana artık fayda etmez

ya benım de burnum sürekli akıyo doktor doktor dolaşıyorum kımısı alerjıktır dıyıp gonderıyo bugun başka bırıne gıttım yamukluk varmış ıcınde ondan oluyormuş hıcbırı de çare söylemedi. çörek otunu ben de duydum bı kere denedım ama yaktı burnumu gozlerım yasardı cok fena alerjım var herseye benım bısey olur dıye korktum koymadım bıdaha. ameliyat mı olsam ya bu doktorlar da hıc care bulmuyolar selpakları 10lu 10lu alıyorum cok bıktım artık yıllardır boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…