- 14 Temmuz 2022
- 41
- 58
- 18
- 28
- Konu Sahibi Pembe_yonca
Arkadaslar 1bucuk yillik evliyim. Nisan ayinda bebek icin calismalara basladik.Yumurtlama donem takipleri o gunleri degerlendirme iliski sonrasi hemen kalkmama bel altina yastik koyma ne varsa denedim. Bu surecte surekli burdaki yorumlari okuyordum ve kendimi daha cok strese sokuyordum fakat farkinda degildim. Mayis ayinda denemeler devam etti ve adet gunu gelmeden erken gebelik testi yaptim negatif..Haziran ayinda kasik agrisi bazi sabahlar kusma oldu bu sefer kesin hamileyim dedim yine adet gunu gelmeden erken gebelik testi yaptim ve silik cizgi cikti emin olamadim adet gunumu beklicem dedim ve tam 5 gun erken adet oldum ustelik siddetli agri ve surekli kan pihtilari geldi o donem arastirmalarima gore kimyasal gebelik olabilecegini gordum. O ay sonunda kendime bir soz verdim. Asla kafama takmicam burdaki yorumlari surekli okuyup kendime stres yapmicam sadece yumurtlama donemlerini takip edicem dedim. Ama tahmin edersiniz ki insan dusunmeden duramiyor.kendime bir ugras bulmaya calistim ve ise girdim is yogunlugu calisma hayati derken bebek konusu aklimdan cikti ve temmuzda yunurtlama gunu takibi yapmadim iliski gunlerimizi bile not tutmadim adet olunca yine adet oldum demedim hayirlisini diledim hep. Agustos ayinda yine not tutmadim yine adet oldum. Arkadaslar Eylulde yani 5gun once regli olmam gerekiyodu ve olmadim. Uc gun once test yaptim pozitif kandada cikti. Henuz doktora gitmedim randevu aldim haftaya gidicem. Demem o ki burdaki yorumlari lutfen okuyup stres yapmayin. Nolur kendinize eziyet etmeyin Rabbim en hayirli zamanda onu vericektir.Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin. Uzun oldu biraz sevgiler.