Migrenim yok hem migren bi iki günde geçmezmi pazar gününden beri agrıyorMigren?
Benim de haftada en az bir gün dediğiniz gibi oluyor. Nörolojiye gittim. Kan tahlili yapıldı. Sınırın üzerinde kansızlık çıktı. Mr da çektirmem lazımmış. Ama mr randevusu almak mesele.Migrenim yok hem migren bi iki günde geçmezmi pazar gününden beri agrıyor
Sorma bende biliyorum hiç bi işe yaramadığını o yüzden almadımParol ne ya, parol iyi gelmezki, tırt.
Nörolojiye gidin siz de bence, bi mr çeksinler. Ne var ne yok görünür.Yeni kan tahlili yaptırdım bütün değerlerim güzel başım agrıyor frdim agrı kesici verdi gönderdi (parol) sinirlerim cok bozuldu bütün gün agrıyor hiç bitmiyor
İşte o sorun gidemiyorum su andaNörolojiye gidin siz de bence, bi mr çeksinler. Ne var ne yok görünür.
Niye ki?İşte o sorun gidemiyorum su anda
Doktora görününüz tüm degerleriniz normal cikarsa herhangi bir rahatsizliginiz yoksa psikolojiktirSürekli başım ağrıyor ellerim kollarım bacaklarım karıncalnıyor ağrı kesici fayda etmiyor sebebi ne olabilir
Migrenim yok hem migren bi iki günde geçmezmi pazar gününden beri agrıyor
randevu alamıyorumNiye ki?
Kanda bişi yok doktorda agrı kesici verdi baska hiç bişi yapmadı bişi olsa kanda cıkarmı kiDoktora görününüz tüm degerleriniz normal cikarsa herhangi bir rahatsizliginiz yoksa psikolojiktir
Peki bu karıncalanmalar ? Ense kısmından olan bi agrı . Duş belki iyi gelir dedim agrıyan tarafa su gelince daha cok agrıdıCanım migren öyle birşey ki kafasına eserse istersen hap kullan 2 hafta sürdüğü oluyor.
Dogru hatırlıyorsun Ya yaptırdım doktor dediki virus ihtimalin bu kan degerlerine göre imkansız gibi dedi testte verdim yinedeDaha önce virüsten falan süphelenmiştiniz yanlış değilsem tahlil falan yaptırdınız mı onunla alakalı olabilir mi
Mr cektirmeniz gerek. Kanda sadece degerlerinizi kkntrol etmislerdir.Kanda bişi yok doktorda agrı kesici verdi baska hiç bişi yapmadı bişi olsa kanda cıkarmı ki
Benimde kanda çıkmadı sürüntüde çıktı Allahım korusun inşAllah değildir de ihmal etmeyin derimDogru hatırlıyorsun Ya yaptırdım doktor dediki virus ihtimalin bu kan degerlerine göre imkansız gibi dedi testte verdim yinede
Sürüntü ne? Ne çıktı?Benimde kanda çıkmadı sürüntüde çıktı Allahım korusun inşAllah değildir de ihmal etmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?