- 1 Aralık 2024
- 87
- 41
- 3
- Konu Sahibi birininannesi
-
Bu hastalığı ablamda yaşadı hala yaşıyor anksiyete çok zor gerçekten ablam ölüm korkusundan sürekli bi hastalık hissediyordu doktora gitmeyi de reddediyordu bi hastalık çıkarsa diye. Lütfen ilerlemeden psikiyatriyle görüşün o şekilde yaşamak eziyet oluyor insana ve yakınlarına. Ama baş dönmeniz kulak kristalinin oynamasından olabilir anlattığınız şekildeki baş dönmesi bende de oluyordu kulak kristallerim oynamış tehlikeli bi durum değil sadece baş dönmesi yapıyor sanki ayaklarının altından yer kayıyor ama kaymıyor gibi yada asansöre binmişsin bi anda aşağı doğru hızla iniyor gibi bir his oda olabilir anksiyete de olabilirArkadaslar hepinize merhabalar. Uzun zamandır neredeyse 5 aydır falan çok farklı hisler içerisindeyim. Şimdi hamileliğimin zor geçmesi sebebiyle hamilelikten beri panik atak anksiyete hastası oldum. Tam iyi oldum derken bu kez içimi inanılmaz şekilde kaplayan ölüm hissi çıktı ki bu da anksiyetinin bir turuymus. Neyse arkadaşlar konuma gelmek istiyorum. Gitmedigim hastane dalı kalmadı dahiliye, nöroloji, kardiyoloji her şey temiz ama bu baş dönmesi illeti resmen hayatı bana zehir etti. Resmen oturduğum yerde bile başım gidip geliyor hatta gözümü kapatıp uzanayim diyorum yok inanılmaz bir baş dinmesi hissi denge kaybı sanki yer ayağımın altından kayıyor gibi. Aslında genel olarak artık bir şeyleri takmıyorum kafama ama bu baş dönmesi anksiyeteden olabilir mi ki. Boyun düzleşmesi çıktı bir tek o fıtığa dönüşebilir dendi ama o bu şekilde baş donmesi yapar mı aslında başım dönmüyor ama dönüyor gibi. Çok zor bir şey gerçekten. Bir de hazır konu açmışken bu ölüm hissini başka yaşayan var mı arkadaşlar yaa 6 7 aydır sürekli bu düşünce aklımda hatta jnstagrami bir açıyorum hep olumle ilgili gönderiler onları bile acaba bir mesaj mi diye algılıyorum yaa off neyse anladınız siz beni uzun oldu ama k.bakmayin
Ayy canım aynen yaa bı kkb ye gitmedim randevu için talep oluşturdum ay netten baktım işte epilepsi başlangıcı falan yazıyordu çok korktum. Aynen dediğin gibi sürekli asansörde gibiyim sürekli denge kaybı bir yerlere tutunma istegi. Umarım dediğin gibidir peki tedavisi nasıl oldu canım ilaçla miBu hastalığı ablamda yaşadı hala yaşıyor anksiyete çok zor gerçekten ablam ölüm korkusundan sürekli bi hastalık hissediyordu doktora gitmeyi de reddediyordu bi hastalık çıkarsa diye. Lütfen ilerlemeden psikiyatriyle görüşün o şekilde yaşamak eziyet oluyor insana ve yakınlarına. Ama baş dönmeniz kulak kristalinin oynamasından olabilir anlattığınız şekildeki baş dönmesi bende de oluyordu kulak kristallerim oynamış tehlikeli bi durum değil sadece baş dönmesi yapıyor sanki ayaklarının altından yer kayıyor ama kaymıyor gibi yada asansöre binmişsin bi anda aşağı doğru hızla iniyor gibi bir his oda olabilir anksiyete de olabilir
Meslea bir de ayaklarımda falan sürekli böyle çekilme hissi oluyor aslında ben onu anksiyete yoruyorum çünkü öyle olunca içimdeki ses ruhum çekiliyor diyorBu hastalığı ablamda yaşadı hala yaşıyor anksiyete çok zor gerçekten ablam ölüm korkusundan sürekli bi hastalık hissediyordu doktora gitmeyi de reddediyordu bi hastalık çıkarsa diye. Lütfen ilerlemeden psikiyatriyle görüşün o şekilde yaşamak eziyet oluyor insana ve yakınlarına. Ama baş dönmeniz kulak kristalinin oynamasından olabilir anlattığınız şekildeki baş dönmesi bende de oluyordu kulak kristallerim oynamış tehlikeli bi durum değil sadece baş dönmesi yapıyor sanki ayaklarının altından yer kayıyor ama kaymıyor gibi yada asansöre binmişsin bi anda aşağı doğru hızla iniyor gibi bir his oda olabilir anksiyete de olabilir
İlaçla düzeltiyorlar ama başlangıcıysa ilaç bile vermiyor doktor dinlen diyor 10-15 gün sonra hafifliyor tekrarlıyor bununla yaşamaya alışıyosun stres yaptığım yada çok üzüldüğüm dönemde artar benim onun dışında hiç olmuyor doktora bi görünün hiç korkmayın internete bakarsanız ayak parmağımı çarptım morardı yazsanız kansere kadar götürürAyy canım aynen yaa bı kkb ye gitmedim randevu için talep oluşturdum ay netten baktım işte epilepsi başlangıcı falan yazıyordu çok korktum. Aynen dediğin gibi sürekli asansörde gibiyim sürekli denge kaybı bir yerlere tutunma istegi. Umarım dediğin gibidir peki tedavisi nasıl oldu canım ilaçla mi
Bende aynıyım ekim ayından bu yana beyin ve boyun emarı çekildi çok şükür sadece fıtık dedi ama her an düşecek gibi yim bazen gözlerim dumanlı görüyor sanki anksiyete den dedi doktor acaba antidepresan lâ geçer mi bu sıkıntıArkadaslar hepinize merhabalar. Uzun zamandır neredeyse 5 aydır falan çok farklı hisler içerisindeyim. Şimdi hamileliğimin zor geçmesi sebebiyle hamilelikten beri panik atak anksiyete hastası oldum. Tam iyi oldum derken bu kez içimi inanılmaz şekilde kaplayan ölüm hissi çıktı ki bu da anksiyetinin bir turuymus. Neyse arkadaşlar konuma gelmek istiyorum. Gitmedigim hastane dalı kalmadı dahiliye, nöroloji, kardiyoloji her şey temiz ama bu baş dönmesi illeti resmen hayatı bana zehir etti. Resmen oturduğum yerde bile başım gidip geliyor hatta gözümü kapatıp uzanayim diyorum yok inanılmaz bir baş dinmesi hissi denge kaybı sanki yer ayağımın altından kayıyor gibi. Aslında genel olarak artık bir şeyleri takmıyorum kafama ama bu baş dönmesi anksiyeteden olabilir mi ki. Boyun düzleşmesi çıktı bir tek o fıtığa dönüşebilir dendi ama o bu şekilde baş donmesi yapar mı aslında başım dönmüyor ama dönüyor gibi. Çok zor bir şey gerçekten. Bir de hazır konu açmışken bu ölüm hissini başka yaşayan var mı arkadaşlar yaa 6 7 aydır sürekli bu düşünce aklımda hatta jnstagrami bir açıyorum hep olumle ilgili gönderiler onları bile acaba bir mesaj mi diye algılıyorum yaa off neyse anladınız siz beni uzun oldu ama k.bakmayin
Ayy benim de aynı gözler dumanlı goruyor mesela bugün domates kesiyordum AA bir baktım gözüm domateste değil bambaşka bir yere odaklanmışim sürekli odaklanma problemi ne ararsan varBende aynıyım ekim ayından bu yana beyin ve boyun emarı çekildi çok şükür sadece fıtık dedi ama her an düşecek gibi yim bazen gözlerim dumanlı görüyor sanki anksiyete den dedi doktor acaba antidepresan lâ geçer mi bu sıkıntı
Malesef kardeşim hepsi beynimizin bi oyunu ama gelde bunu kendine anlat herşeyi kötüye yormaktan yoruldumAyy benim de aynı gözler dumanlı goruyor mesela bugün domates kesiyordum AA bir baktım gözüm domateste değil bambaşka bir yere odaklanmışim sürekli odaklanma problemi ne ararsan var
Ya ben bu ara ne güzel atlattım dedim dd aslinda 16 yasindayken de yaşamıştım hergun kalp rahatsızlığından dolayı hastanedeydim. Sebebsiz yere ağlıyordum falan şimdi dogumdu lohusalıkta yalnız kalma falan derken yine nuksetti ama ölüm hissiyle beraber bu his bana geliyor demek ki gerçek falan hep bu düşüncedeyim. Hele geçen Instagram'da bir video izledim işte insan diyor 9ay önceden hisseder falan diye şimdi de ben 6 ay oldu falan demek 3 ay kaldı diye saçma sapan düşüncelerdeyim. Aslında unuttum diyorym ama yok gün içinde hep aklımda nasıl geçer bu his ya bir de sadece bana oluyor gibime geliyor çok korkuyorumMalesef kardeşim hepsi beynimizin bi oyunu ama gelde bunu kendine anlat herşeyi kötüye yormaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?