- 1 Aralık 2024
- 87
- 41
- 3
- Konu Sahibi birininannesi
Arkadaslar hepinize merhabalar. Uzun zamandır neredeyse 5 aydır falan çok farklı hisler içerisindeyim. Şimdi hamileliğimin zor geçmesi sebebiyle hamilelikten beri panik atak anksiyete hastası oldum. Tam iyi oldum derken bu kez içimi inanılmaz şekilde kaplayan ölüm hissi çıktı ki bu da anksiyetinin bir turuymus. Neyse arkadaşlar konuma gelmek istiyorum. Gitmedigim hastane dalı kalmadı dahiliye, nöroloji, kardiyoloji her şey temiz ama bu baş dönmesi illeti resmen hayatı bana zehir etti. Resmen oturduğum yerde bile başım gidip geliyor hatta gözümü kapatıp uzanayim diyorum yok inanılmaz bir baş dinmesi hissi denge kaybı sanki yer ayağımın altından kayıyor gibi. Aslında genel olarak artık bir şeyleri takmıyorum kafama ama bu baş dönmesi anksiyeteden olabilir mi ki. Boyun düzleşmesi çıktı bir tek o fıtığa dönüşebilir dendi ama o bu şekilde baş donmesi yapar mı aslında başım dönmüyor ama dönüyor gibi. Çok zor bir şey gerçekten. Bir de hazır konu açmışken bu ölüm hissini başka yaşayan var mı arkadaşlar yaa 6 7 aydır sürekli bu düşünce aklımda hatta jnstagrami bir açıyorum hep olumle ilgili gönderiler onları bile acaba bir mesaj mi diye algılıyorum yaa off neyse anladınız siz beni uzun oldu ama k.bakmayin