- 6 Temmuz 2022
- 13
- 3
- 1
- 20
- Konu Sahibi Aysegulhlee
bu konuyu buraya mı açiliyor bilmiyorum ama benım icin bir takıntı halıne geldı: boyum 1.55 eskiden 80 kiloydum ve kilom dolayisiyla cok az kisi dalga gecse de arkamdan nasil dusunduklerini hissedebiliyorum,biraz da vucudum guzel gorunsun istedim ve diyet yapmaya basladim ilk once okulda yedigim iki tabak makarnayi 1 e indirdim sonra ekmegi kestim sulu yemegi kestim vs. (sadece corba ve 1 adet meyve ile ) 4-5 ayda yanılmıyorsam 55 kg ya ulaştim ama artik (dogal olarak?) ruyalarıma fast food tatli vs. girmeye basladi 1 gun dayanamayıp her seyi yedim ve bir daha da bu kadar sıkı diyet yapamadim tam 7 kiloyu tekrar geri aldım,canım yemek istedi yedikçe kendımı kotu hissettim sanki yaglar gun gectikce her tarafima tekrar yerlesiyor gibiydi bir sey yedigimde aglıyordum ama yemeye de devam edıyordum, annem mental sagligimin coktugunu anlayıp diyetisyene goturdu ilk 1 hafta her sey cok iyi gitti ama sinav zamanı yaklaşiyor diye saldım diyeti, sinav bitti nerdeyse 1 ay olucak diyete baslıyorum 3. gunden sonra cikolatalara gomuluyorum yatagıma gidip agliyorum 1 gun sonra dıyorum kı işte pzt gunu dıyete gerı baslıcam bırakmıcam hayvan gibi spor yapıcam ama asla yapmıyorum neden yapmıyorum onu da bilmiyorum. kendimden nefret edıyorum ve tekrar 80 kilo olucam diye aklım cikiyor,gercekten cikmaza ve sonu olmayan bir donguye girdim ne yapmali bilmiyorum. suanki kilom 63.4